QUOTE(kriste88 @ 2007 06 28, 16:06)
slapux, o kokia specialybe mokais?
man vat idomu kokie ten destytojai gamtos mokslu fakultete, sveikatos mokslu ir socialiniu.

Studijavau Socialinių mokslų fake 6 metus. buvo visokių dėstytojų, bet šiaip negalėčiau pasakyti, kad jau taip blogai. man patiko. Buvo nuostabių dėstytojų, buvo tokių, kur nesuprantu kodėl jie dėstytojai.
O beto studijuoju MRU, bet galbūt todėl, kad studijos neakivaizdinės, tai esu kokybe nusivylusi. Ir jei vertinčiau KU ir MRU iš savo patirties, tai KU vertinu aukščiau. et čia mano subjektyvi nuomonė, kitam galbūt visiškai kitaip atrodo.
QUOTE(velniuke666 @ 2007 06 28, 08:47)
Aciu
Taciau pasakiau kaip yra-teisybe.Nusibodo tyleti ir norisi kad kiti jei jau stos tai zinotu i koki pragara stoja.Ech greiciau as baigciau ir viskas praeis kaip slogus sapnas,aciu dievui ten yra viena destytoja -tiesiog studentu Angelas.Ji ir mane,ir dauguma musu palaiko moraliskai ir siaip kaip zmogus ji super
tikrai reta tokiu destytoju;jai tikrai iseidama padekosiu ir prisiminsiu ilgai kaip pavyzdi ne tik destytojos,bet ir zmogaus 

O tai gal gali pasakyt pavardes tų baisiųjų dėstytojų, nes viskas būtent nuo jų, o ne nuo universiteto ar fakulteto priklauso. As baigiau dar tik pirmą kursą socialinių mokslų fakultete, tai tokių ypatingų nusiskundimų neturiu, ziuresim kaip bus toliau

Istojau i KU matematika

istojau i anglu filologijos 2 kursa, nors turejau mokytis 3. nu bet cia atskira istorija.
prisiskaiciau kritikos apie si univera ir esu tikrai apsalus, kad visa tai tiesa. kas labiausiai sokiravo, tai mokamas medziagos svietimas. vilniaus pedagoginiam destytojai atsinesdavo medziaga su savim ir dar pries paskaita ja isdalindavo. o cia viena panele pasiguode, kad per viena diena isleido 15 litu kopijavimui. taip pat sokas, kad nera jokiu knygu bibliotekoj; jas tiesiog reikia pirkti. kol kas dar reikia isigyti tik viena, bet girdejau, kad reikes ir daugiau. toliau tvarka..tvarkantis popierius esi siuntinejamas is kabineto i kabineta ir vis tiek iseini is ten pasimetes ir nieko nesuprates.
taciau matau ir pliusu. patinka tiesiog bendra atmosfera. studentai ir destytojai yra draugiski. tai pat niekaip negaliu atsizaveti paciu univero miesteliu. gali pasijusti lyg mokytumeisi kur nors oxforde ar londone
prisiskaiciau kritikos apie si univera ir esu tikrai apsalus, kad visa tai tiesa. kas labiausiai sokiravo, tai mokamas medziagos svietimas. vilniaus pedagoginiam destytojai atsinesdavo medziaga su savim ir dar pries paskaita ja isdalindavo. o cia viena panele pasiguode, kad per viena diena isleido 15 litu kopijavimui. taip pat sokas, kad nera jokiu knygu bibliotekoj; jas tiesiog reikia pirkti. kol kas dar reikia isigyti tik viena, bet girdejau, kad reikes ir daugiau. toliau tvarka..tvarkantis popierius esi siuntinejamas is kabineto i kabineta ir vis tiek iseini is ten pasimetes ir nieko nesuprates.
taciau matau ir pliusu. patinka tiesiog bendra atmosfera. studentai ir destytojai yra draugiski. tai pat niekaip negaliu atsizaveti paciu univero miesteliu. gali pasijusti lyg mokytumeisi kur nors oxforde ar londone
QUOTE(raimuxe @ 2006 08 16, 07:05)
Aš šiemet įstojau į KU Švietimo vadybos magistrantūrą? Gal yra ten pat studijuojančių ar šiaip šios studijų krypties studentų? Ka manote apie šias studijas? Ar lb. sunku mokytis?

As kitais metais zadu stoti i svietimo vadyba

Apskritai, gal galit papasakoti, ar sunku istoti i sia specialybe, ar daug stojanciu

mieganti saulute, i svietimo vadyba magistra priimami asmenys, turintys socialinių bei humanitarinių mokslų sričių bakalauro laipsnį arba aukštąjį universitetinį išsilavinimą ir pedagogo profesinę kvalifikaciją. neakivaizdinis du metai, manau, jei raso tik N tai dieninio nera
o siaip bandyt stoti visad galima, nieks uz tai i galva neduos.

QUOTE(egliosha @ 2007 09 22, 13:25)
mieganti saulute, i svietimo vadyba magistra priimami asmenys, turintys socialinių bei humanitarinių mokslų sričių bakalauro laipsnį arba aukštąjį universitetinį išsilavinimą ir pedagogo profesinę kvalifikaciją. neakivaizdinis du metai, manau, jei raso tik N tai dieninio nera
o siaip bandyt stoti visad galima, nieks uz tai i galva neduos.

Aciu, Egliosha, pasitikslinau, tai tikrai Svietimo vadyba tik neakivaizdziai galima studijuoti ir semestro kaina man labai didele - 2116 Lt

O aš mokausi neakivazdineme KU Informatika
gal yra mamyčiu yrgi kas mokosi Informatika

Ooo ka radau
niu as irgi KU studente
socialiniam studijuoju vadyba, 4 kursas

QUOTE(mieganti-saulute @ 2007 09 21, 15:32)
As kitais metais zadu stoti i svietimo vadyba
Tik internete pasiziurejau, kad Svietimo vadybos tik neakivaizdines studijos yra
, ar tai tiesa? ir apskritai is pazistamos girdejau, kad i Svietimo vadyba priima tik tuos, kurie turi 2 metu pedagoginio darbo patirties. Ar tai tiesa?
As tai esu pabaigus Lietuviu filologija + dar pabaigiau Dalyko didaktika, lietuviu kalba (cia pedagogo kvalifikacija). Galvoju, kad tureciau galimybe bent pabandyti stoti.
Apskritai, gal galit papasakoti, ar sunku istoti i sia specialybe, ar daug stojanciu

Toli gražu nėra taip sunku kaip mano visi.Stojančių būna nemažai, bet tokių, kaip tu sakai su vadybiniu stažu daug nebūna. Šiaip pirmiausiai kreipiamas dėmesys į vidurkį. Tiem kas su stažu plius 2 balai ir tiek. Žodžiu jei nėra žemas vidurkis bandyk ir manau pasiseks. Aš įstojau 8 numeriu. balų suma buvo 18,6