Įkraunama...
Įkraunama...

KU studentės - pabendraukime

QUOTE(Slapux @ 2007 02 06, 20:37)
mums ne testas buvo - matai kiek pasikeitė  lotuliukas.gif  Bet irgi viską nuo A iki Ž reikėjo žinot  doh.gif

Vadinasi pasikeitė... 000189.gif
Atsakyti
matyt jau testai iš lūpų į lūpas buvo perduoti smile.gif
Atsakyti
na siandien nusipirkau konstitucija, viena klausima ismokau : kaina 4lt. hihihi.gif
Ryt mokysiuos antra
Atsakyti
QUOTE(mamute.lt @ 2007 02 07, 20:55)
na siandien nusipirkau konstitucija, viena klausima ismokau : kaina 4lt. hihihi.gif
Ryt mokysiuos antra

gerai, kad prisiverti kasdien po biškiuką paskaityt thumbup.gif aš tai paskutinius 2-3 vakarus knygas pagraužiu doh.gif paskui sėdžiu egze išvarvėjusiom akim lotuliukas.gif Bet kol kas rezultatai puikūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2007 02 07, 23:17)
gerai, kad prisiverti kasdien po biškiuką paskaityt  thumbup.gif  aš tai paskutinius 2-3 vakarus knygas pagraužiu  doh.gif  paskui sėdžiu egze išvarvėjusiom akim  lotuliukas.gif  Bet kol kas rezultatai puikūs  thumbup.gif
[QUOTE]
Na, tau gerai, kad gali vakarais grauzti: smartass.gif , as tai baisiai miego noriu.
Todel mokausi po truputi, bent jau siam egzui taip ruosiausi.
Buvo klausimas apie prezidenta ir savivaldybes. thumbup.gif Siandien laikiau. Savivaldybes tai iskaliau, nes Bucinskas dalyvauja rinkimuose, taip ir jauciau, kad duos klausima apie jas. Na, o apie prezidenta tai lengva. Kita grupe gavo Vyriausybe ir teismus.
Kai kas rizikavo, nusirasinejo, bet Bucinskas vaiksciojo, ziurinejo, lapus pazymetus dave. Neisvare ne vieno. Literatura visa paslepti liepe, zodziu rimtas egzas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamute.lt: 10 vasario 2007 - 14:24
Sveikos smile.gif

turiu toki organizacini klausimuka, kaip manote ar reiketu musu univere mamyciu-tetuku klubo, kuriame vienytusi turintys vaiku studentai?
man, pavyzdziui, ziauriai truksta bent jau aiskios informacijos apie studijas ir savo mamos-studentes teises ir pareigas, nekalbant jau apie tai, kad butu faina pasidalinti ir kitokio pobudzio informacija.
kaip manot, ar toks klubas reikalingas? ka jis turetu veikti? kaip jis turetu veikti ir pan.?
Atsakyti
Aš irgi studijuoju KU dieniniam biggrin.gif Kazkas ten klause apie destytojus zodziu taip:
pas stašį turėjau mikroekonimiką, tai vajetus koks kirvis, tyčiojasi iš studentų, labai žemi pažymiai, įvertinimai, dar kvailesnė sistema, save isivaizduoja pačiu kiečiausiu...J. Dvorak lb panasus egzempliorius, paskaitas is laptopo desto, seminarai, kazkoks s..., o egzas is pudymu, atsiprasant....Bučinskas dėsto man Viešuosius rysius, visai nieko lygtai....O reikasius katedros vedejas, pedantiskas, smulkmeniskas, idomus zmogus..Lb daug reikalauja...
tai va

Atsakyti
Sveikos,

gal yra cia tarp jusu kas humanitariniame studijuoja, o gal net svedu kalba?
pati baigiau beveik pries 3 metus, bet labai idomu kaip ten dabar viskas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bernadita @ 2007 02 22, 22:09)
Aš irgi studijuoju KU dieniniam biggrin.gif  Kazkas ten klause apie destytojus zodziu taip:
pas stašį turėjau mikroekonimiką, tai vajetus koks kirvis, tyčiojasi iš studentų, labai žemi pažymiai, įvertinimai, dar kvailesnė sistema, save isivaizduoja pačiu kiečiausiu...J. Dvorak lb panasus egzempliorius, paskaitas is laptopo desto, seminarai, kazkoks s..., o egzas is pudymu, atsiprasant....Bučinskas dėsto man Viešuosius rysius, visai nieko lygtai....O reikasius katedros vedejas, pedantiskas, smulkmeniskas, idomus zmogus..Lb daug reikalauja...
tai va

o ka studijuoji ?
Atsakyti
....Bučinskas dėsto man Viešuosius rysius, visai nieko lygtai....
[/quote]

O Bucinskas skrucas, musu grupeje gal pora desimtuku buvo, prastoki pazymiai. schmoll.gif
Zodziu reik iskalti viska, su smulkmenom lens.gif na, aisku jei nori auksciausio ivertinimo.
Atsakyti
na siaip tai viesaji administravima,,,mums destytojai ypatingai reiklus,,,
Papildyta:
[quote=mamute.lt,2007 02 24, 23:10]
....Bučinskas dėsto man Viešuosius rysius, visai nieko lygtai....
[/quote][quote][/quote]
O Bucinskas skrucas, musu grupeje gal pora desimtuku buvo, prastoki pazymiai. schmoll.gif
Zodziu reik iskalti viska, su smulkmenom lens.gif na, aisku jei nori auksciausio ivertinimo.
[/quote]

Ojetau, isgasdinai...Nrgi jau taip jis, atrodo toks geranoriskas...Va va, parodo savo tikraji veida per egza,,, unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, moksliukės bigsmile.gif kaip sekasi knygas graužt ax.gif aš jau išlaikiau sesiją, su kiekvienu semestru rezultatai vis geresni bigsmile.gif thumbup.gif Sėdžiu visa apsipatenkinus lotuliukas.gif Už poros savaičių naujas egzaminų maratonas prasidės doh.gif
Atsakyti