Įkraunama...
Įkraunama...

KU studentės - pabendraukime

as jau po sesijos, siaip ne taip ishsilaikiau viska, svarbu,kad be skolu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo organizatore: 08 sausio 2008 - 19:17
QUOTE(Muera @ 2008 01 08, 12:07)
ko cia taip mamytes pridususios? dienininkes ilsisi o neakivaizdininkes sesija pradeda?

gal kas pas.... Acus berods... turejo sociologiniu tyrimu metodika? uzdave kazkoki socialinio tyrimo plana parasyti, nezinau nuo kurios puses pradet...  blink.gif

sociologijos pagrindai soc.darbe mums jis desto testinese studijose, tai matyt ta pati uzdaves yra g.gif o neaiskino nieko kaip parasyti? ar neklausinejot? nes as nuejus istradziau ka ten do reikala reikia parasyti lotuliukas.gif
manau kad tas pats bus g.gif na pasake, kad turime kaip diplomini darba rasant toki darbeli padaryti, ta prasme ivada su pasirinktos temos turiniu net. na temos aktualumas, tyrimo tikslas, uzdaviniai, objektas, naudojama metodika, dar kazkas iena, tik nebepamenu kas g.gif kiba gal as pats bus cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 14 sausio 2008 - 17:58
QUOTE(egliosha @ 2008 01 14, 18:57)
sociologijos pagrindai soc.darbe mums jis desto testinese studijose, tai matyt ta pati uzdaves yra g.gif o neaiskino nieko kaip parasyti? ar neklausinejot? nes as nuejus istradziau ka ten do reikala reikia parasyti lotuliukas.gif
manau kad tas pats bus g.gif na pasake, kad turime kaip diplomini darba rasant toki darbeli padaryti, ta prasme ivada su pasirinktos temos turiniu net. na temos aktualumas, tyrimo tikslas, uzdaviniai, objektas, naudojama metodika, dar kazkas iena, tik nebepamenu kas g.gif kiba gal as pats bus cool.gif

skamba panasaiai, manau kad tas... smile.gif
man tai lengviau pagal pavyzdi kurti, nemoku is oro :/ schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Muera @ 2008 01 14, 19:35)
skamba panasaiai, manau kad tas... smile.gif
man tai lengviau pagal pavyzdi kurti, nemoku is oro :/ schmoll.gif

tai reikia imti tada koki kursini ar gal diplomini rasei g.gif na blogiausiu atveju referata ir deti tai ko truksta pagal metodologinius reikalavimus(rode gal knygute tokia tamsiai melyna).
mums kaip tik siandien aiskino, bet jam balsas dingo, tai sako nepykit bet paskaitu daugiau siandien nebedestysiu blink.gif net vienos pilnai neatskaite is triju unsure.gif
Atsakyti
sveiki, na gal keista pasirodys bet cia raso ne mama o dukra. rolleyes.gif na tiesa naudosis ir mano mama, kai tures laiko, bet... mano mama mokosi ku gamtos ir matematikos fakultete lygtais...nors ir i neakivaizdini eina bet kai jos nebuna tai iki pat vakaro. o man dar sese is darzelio reik pasiimt.tikra kancia. galejo mano mama anksciau i universiteta eit. manau ir jai paciai butu buve lengviau.. unsure.gif
Atsakyti
sveikutes, ar cia yra studijuojanciu ar dar tik planuojanciu studijuoti testinese studijose turizma, kur 1,5 metus reikia mokintis? as planuoju siaip metais bandyti stoti, nes baigiau kauno kolegija, bet kadangi mano issilavinis tik aukstasis neuniversitetinis, tai noriu cia istoti, kad gauciau bakalaura. Idomu ar sunku istoti, ar didelis konkursas buna ir siaip kaip, ar sunku ar nelabai?
Atsakyti
QUOTE(JurgitaStep @ 2008 01 31, 13:12)
sveikutes, ar cia yra studijuojanciu ar dar tik planuojanciu studijuoti testinese studijose  turizma, kur 1,5 metus reikia mokintis? as planuoju siaip metais bandyti stoti, nes baigiau kauno kolegija, bet kadangi mano issilavinis tik aukstasis neuniversitetinis, tai noriu cia istoti, kad gauciau bakalaura. Idomu ar sunku istoti, ar didelis konkursas buna ir siaip kaip, ar sunku ar nelabai?

na as i testines kai stojau rudeni(pakartotinis priemimas buvo) i socialini darba, tai konkurso normalaus net nebuvo blink.gif prieme visus norincius kaip supratau(musu grupej 1.5m 52 zmones istojo). vaziuok kai bus pavasari priemimas(ju tinklapy data iki kada vezt dokumentus yra), lengviausia manau tada istoti.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Prisijungsiu ir as prie jusu.2005 baigiau KUMF liaudies muzikos bakalaura, buvau ir i magistra istojus, bet po menesio isejau.O diploma atsiemiau su dukryte, tai taip fainiai buvo smile.gif
Mokytis man visada patiko ir gerai sekesi.Per 4 metus univere sutikau nuostabiu destytoju. Pas Rugeviciu mokiausi psichologija, tikrai teisingas destytojas, bet pas ji nusirasyti praktiskai neimanoma.Paskutinio egzo net laikyt nereikejo, parase 10, nes uz tarpini tiek turejau.Per atsiskaitymus atsivesdavo zmona ir pasodindavo auditorijos gale, kad stebetu ar niekas nenusirasineja biggrin.gif ,beje, pas Rugeviciene lankiau psichine sveikata.Labai idomios paskaitos, su nusirasymu irgi ne kas smile.gif
Turejau vadyba pas Klima.Irgi labai fainas destytojas, idomios paskaitos, grieztas, bet teisingas.
Pas Acu mokiausiu apie socialinius nukrypimus.Ziauriai fainas destytojas.Labai idomiai veda paskaitas, o ir su atsiskaitymas ne beda ax.gif
Teko susidurti ir su Zakaitiene.Cia tai nieko gero.Labai priekabi.Per 4 studijavimo metus pas ja ir teturejau vieninteli 7.Na cia aisku pati kalta blush2.gif Reikejo daugiau pasimokyti.
Galiu pasakyti, kad buvo idomu studijuoti ir dabar to tikrai truksta.Tik gaila, kad pasirinkau visiskai nenaudinga specialybe.
Dabar vis dazniau susimastau, kad reiktu igyti magistra,bet neapsisprendziu kur stoti.Nes mano situacijoje KU pasirinkimo beveik nera, nebent vadybos sutrumpintos ir tada magistras, bet tada tektu moketi uz antra aukstaji l. didelius pinigus.
Vakar ziurejau KTU, tai ten imanoma iskart i magistra po mano kvailos specialybes, bet tik i neakivaizdini.O vis tik mazas vaikas ir atstumas, o be to nezinau ar sugebeciau mokytis savarankiskai.Nes visus 8 metus po vidurines studijavau dieniniam(dar 4 metus mokiausi konservatorijaj).
Dar vienas trukdis-vyras.Sako, kad aukstaji jau turiu, tai velniam man dar mokytis, atseit geriau kokius kursus baigti ir dar sako , kad kur besimokysiu, kai man tiek metu(man 27) doh.gif
Patarkit mamytes studentes.
Tikiuosi ne per daug cia prirasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Jurgita, galiu pasakyti, kad mokytis niekada nevelu mirksiukas.gif , o tu juk dar labai jauna! nereikia stoveti vietoje.
as labai rimtai pagalvociau, jei sakai kad KTU tokios salygos del magistro, vistik nereiketu kisti pinigu i tas testines bigsmile.gif
del mokymosi savarankiskai, tai nesuk galvos! jei lankei visas paskaitas sesijoje jokiu broblemu niekad nekils drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma 4u.gif Tokie padrasinimai visada tik i nauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgitaStep @ 2008 01 31, 15:12)
sveikutes, ar cia yra studijuojanciu ar dar tik planuojanciu studijuoti testinese studijose  turizma, kur 1,5 metus reikia mokintis? as planuoju siaip metais bandyti stoti, nes baigiau kauno kolegija, bet kadangi mano issilavinis tik aukstasis neuniversitetinis, tai noriu cia istoti, kad gauciau bakalaura. Idomu ar sunku istoti, ar didelis konkursas buna ir siaip kaip, ar sunku ar nelabai?

labukas, jokiu konkursu nebuvo, kiek pamenu bene visus norincisu ir prieme, tik kol atejo mokslo metai dalsi nubyrejo ir mokytis ne itin sudetinga thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas esat susidure su dest. Gedutiene?
Atsakyti