Sveikutės
Kas iš jūsu studijuoja matematika arba informatika
QUOTE(naktine_plastake @ 2008 02 12, 17:10)
Gal kas esat susidure su dest. Gedutiene?
kita savaite eisiu pas ja laikyti kriziu psichologijos
QUOTE(naktine_plastake @ 2008 02 26, 15:26)
kazkaip parasiau ta egzamina tik rezultatu nezinau dar
Reiks kita savaite bandyt destytoja pagaut
sveikos kas studijuoja klp verslo ir technologiju kolegijoje?
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 03 01, 22:15)
sveikos kas studijuoja klp verslo ir technologiju kolegijoje?
čia bendrauja tik klaipėdos universiteto studentės
Sveikutes, as taip pat KU studente
As Visuomenes sveikata 5 metai
QUOTE(lilja @ 2007 11 03, 18:11)
o kelintam kurse? kokie ekzai laukia artimiausiu laiku? aš studijuoju visuomenės sveikatą, kiek žinau mums nemažai bendrų dalykų yra
As Visuomenes sveikata 5 metai
sveikutes, ar yra cia besilankanciu KU TSI? kaip jums patinka tas faktas, kad pabrangino mokesti uz mokslus
, nes seip tai cia kazkoks apsurdas darosi tam TSI...
QUOTE(night_ @ 2008 03 08, 15:57)
Sveikos, noriu paklausti... mokausi KU dieniname lietuvių filologiją + priedą. Ar įmanoma pereiti tik į lietuvių neakivaizdžiai? ir kad neprarasčiau tų metų? ta prasme ar įmanoma, kad man tą lietuvių užskaitys? 
sveika. As lietuviu filologija su svedu mokaus dieniniam. Is mano grupiokiu viena buvo persivedus i Vilniu gryna lietuviu filologija. nezinau kaip sulygino, bet faktas, kad persivede. Manau i neakivaizdini juo labiau galetum persivesti. Tik nezinau ar KU yra lietuviu filologija neakivaizdziai
QUOTE(jolita23 @ 2008 03 08, 17:57)
sveika. As lietuviu filologija su svedu mokaus dieniniam. Is mano grupiokiu viena buvo persivedus i Vilniu gryna lietuviu filologija. nezinau kaip sulygino, bet faktas, kad persivede. Manau i neakivaizdini juo labiau galetum persivesti. Tik nezinau ar KU yra lietuviu filologija neakivaizdziai
Yra
QUOTE(night_ @ 2008 03 08, 18:20)
nera uz ka.