Įkraunama...
Įkraunama...

KU studentės - pabendraukime

Sveikutės ax.gif Kas iš jūsu studijuoja matematika arba informatika ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barby: 23 vasario 2008 - 00:29
QUOTE(naktine_plastake @ 2008 02 12, 17:10)
Gal kas esat susidure su dest. Gedutiene?

kita savaite eisiu pas ja laikyti kriziu psichologijos blink.gif Negaliu nieko apie ja pasakyti, nes nieko nezinau verysad.gif
Atsakyti
As kaip tik si semestra pas ja turiu kriziu psichologija. Parasyk, kaip seksis. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naktine_plastake: 26 vasario 2008 - 14:50
QUOTE(naktine_plastake @ 2008 02 26, 15:26)
As kaip tik si semestra pas ja turiu kriziu psichologija. Parasyk, kaip seksis. ax.gif

kazkaip parasiau ta egzamina tik rezultatu nezinau dar verysad.gif
Reiks kita savaite bandyt destytoja pagaut g.gif
Atsakyti
sveikos kas studijuoja klp verslo ir technologiju kolegijoje?
Atsakyti
QUOTE(gabiiiiiiii @ 2008 03 01, 22:15)
sveikos kas studijuoja klp verslo ir technologiju kolegijoje?

čia bendrauja tik klaipėdos universiteto studentės mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes, as taip pat KU studente thumbup.gif

QUOTE(lilja @ 2007 11 03, 18:11)
o kelintam kurse? kokie ekzai laukia artimiausiu laiku? aš studijuoju visuomenės sveikatą, kiek žinau mums nemažai bendrų dalykų yra

As Visuomenes sveikata 5 metai mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes, ar yra cia besilankanciu KU TSI? kaip jums patinka tas faktas, kad pabrangino mokesti uz mokslus g.gif , nes seip tai cia kazkoks apsurdas darosi tam TSI... doh.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti... mokausi KU dieniname lietuvių filologiją + priedą. Ar įmanoma pereiti tik į lietuvių neakivaizdžiai? ir kad neprarasčiau tų metų? ta prasme ar įmanoma, kad man tą lietuvių užskaitys? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 03 08, 15:57)
Sveikos, noriu paklausti... mokausi KU dieniname lietuvių filologiją + priedą. Ar įmanoma pereiti tik į lietuvių neakivaizdžiai? ir kad neprarasčiau tų metų? ta prasme ar įmanoma, kad man tą lietuvių užskaitys? verysad.gif

sveika. As lietuviu filologija su svedu mokaus dieniniam. Is mano grupiokiu viena buvo persivedus i Vilniu gryna lietuviu filologija. nezinau kaip sulygino, bet faktas, kad persivede. Manau i neakivaizdini juo labiau galetum persivesti. Tik nezinau ar KU yra lietuviu filologija neakivaizdziai
Atsakyti
QUOTE(jolita23 @ 2008 03 08, 17:57)
sveika. As lietuviu filologija su svedu mokaus dieniniam. Is mano grupiokiu viena buvo persivedus i Vilniu gryna lietuviu filologija. nezinau kaip sulygino, bet faktas, kad persivede. Manau i neakivaizdini juo labiau galetum persivesti. Tik nezinau ar KU yra lietuviu filologija neakivaizdziai

Yra thumbup.gif Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 03 08, 18:20)
Yra thumbup.gif  Ačiū.

nera uz ka. mirksiukas.gif Beje, ka studijuoji? Kelintas kursas?
Atsakyti