Įkraunama...
Įkraunama...

KU studentės - pabendraukime

QUOTE(naktine_plastake @ 2008 03 27, 22:16)
O ka desto Bucinskas?

Ups blush2.gif nelabai isidemejau i pavarde ir sumaisiau su matematikos destytoju Bučiu doh.gif Bet ir Bučinskas labai girdetas, g.gif
Atsakyti
QUOTE(jukraa @ 2008 03 28, 01:36)
Ups  blush2.gif  nelabai isidemejau i pavarde ir sumaisiau su matematikos destytoju Bučiu doh.gif  Bet ir Bučinskas labai girdetas, g.gif

jej neklystu, taj SMF dekanas smile.gif ir desto kazkokia vadybos disciplina smile.gif

norejau paklausti, gal kas turi koki darbeli apie:

strateginis planavimas X imoneje? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olga_klp @ 2008 03 29, 22:04)
jej neklystu, taj SMF dekanas smile.gif ir desto kazkokia vadybos disciplina smile.gif
norejau paklausti, gal kas turi koki darbeli apie:

strateginis planavimas X imoneje? smile.gif  4u.gif

Ta pati ir sau rasau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jukraa: 30 kovo 2008 - 14:26
QUOTE(vikiukstis @ 2008 03 17, 12:01)
sveikutes gal kas gali daugiau papasakoti kiap pas bučinksa egzaminai?būčiau labai dėkinga.

QUOTE(jukraa @ 2008 03 27, 21:08)
Labas,as pas ji pries menesi laikiau egza. Visus priima indvidualiai, na max po 2-3 studentus.  Vienus egzininuoja,t.y. duoda uzduotis sprest,jas taiso, ir visvien 5 tegauna, kitiems uz dovanas 5 paraso  mirksiukas.gif bet tada reik moket labai gerai pakalbet. Teko girdet, kad viena studente is neakivaizdinio skyriaus nese jam 1000Lt ir 7 tegavo,tai buvo auksciausias is 100 studentu pazymys. doh.gif
Taip,kad sekmes  biggrin.gif

blink.gif

QUOTE(jukraa @ 2008 03 28, 01:36)
Ups  blush2.gif  nelabai isidemejau i pavarde ir sumaisiau su matematikos destytoju Bučiu doh.gif  Bet ir Bučinskas labai girdetas, g.gif

doh.gif

QUOTE(olga_klp @ 2008 03 29, 22:04)

Būtent mirksiukas.gif O aš ir "klausaus" doh.gif Galiu pasakyt tik tiek, kad dovanų jis tikrai nepriima schmoll.gif ir nusirašyt praktiškai šansų nėra smile.gif Man dėstė politologiją tongue.gif
Atsakyti
sveikutės, aš jau po bučinsko egzamino.dabr laukiu rezultatų, galiu pasakyt tik tiek kad labai griežtas jau jisai.bet nusirašyt imanoma reikia tik sugebet. tongue.gif
Atsakyti
gal kam teko laikyt egzamina pas dėstytoja gabriele burbulyte viešųjų organizacijų administravimą? ar sunkus testas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jukraa @ 2008 03 30, 15:24)
Ta pati ir sau rasau  doh.gif

Darbas jau pabaigtas ir pateiktas rasyt recenzijoms,bet ir paciai kitu darba reik isrecenzijuot, gal kas gali padart kaip reik tai daryt? g.gif unsure.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Noreciau pabendrauti su anglu kalbos fiologems,kurios studijuoja Klaipedos universitete.As studijuoju Kaipedos universitete Testiniu studiju institute,kiek ziurejau mums desto tie patys destytojai.Merginos kurios mokosi jau baigineja-parasykit i a.z. labai prasau.reikia konsultacijos ir pagalbos.skoloj neliksiu blush2.gif labai labai jums aciu ir tikiuosi nors viena gerasirde mergina atsilieps i mano pagalbos sauksma.Ka turiu as galesim apsikeisti jeigu reikes.labai lauksiu ziniu 4u.gif
Atsakyti
gal kas gali papasakot apie dėstytoją benetį dėsto darbo teisę, arba apie dėstytoją dvorak. būčiau labai dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, aš mokaus KU, bet norėčiau perstoti i kitą univerą. Ar imant akademinę pažymą jau išbraukia iškart? nes bijau, kad galiu neįstoti ir likti ant ledo ax.gif ačiū už ats. ne visai į temą biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(night_ @ 2008 06 02, 20:04)
Sveikos, aš mokaus KU, bet norėčiau perstoti i kitą univerą. Ar imant akademinę pažymą jau išbraukia iškart? nes bijau, kad galiu neįstoti ir likti ant ledo ax.gif ačiū už ats. ne visai į temą biggrin.gif  4u.gif

akademinę pažymą gauni tik tuomet, kai išbraukta esi. Jei besimokant norėsi tokios pažymos, galėsi pasidaryti tik studijų knygelės nuorašą ir paprašyti, kad patvirtintų.
Atsakyti
QUOTE(vikiukstis @ 2008 06 02, 16:47)
gal kas gali papasakot apie dėstytoją benetį dėsto darbo teisę, arba apie  dėstytoją dvorak. būčiau labai dėkinga. 4u.gif

O ka apie juos nori isgirsti? ax.gif benetis toks savotiskas senukas. Pas ji egzaminas senovinis: traukiant bilietus ir atsakinejant zodziu. O Dvorak savotiskas, bet jei supranti, ka jis ten valandom pasakoja, pastangas puikiai ivertina biggrin.gif
Atsakyti