Įkraunama...
Įkraunama...

Kuo gydyti vaiko gerklytę?

Dukrytei skauda gerklytė, nekarsčiuoja, bet naktim labai kosti, matau, kad jai peršti ta gerklytė, nes nuolat ten pirsčiukus kiša - kuom gi jai padet ???? Gal yra kokiu purškalų tokiam mažam vaikui arba gal žinot kitokius budus ?

Tik nesiūlykit šiltų kompresų, nes vaikas vaikšto į darželį, namie hiperaktyviukė, tad tiesiog fiziškai neimanoma jai ko nors šilto uždet ant gerklytes, nes viskas iškarto nuimama pačios išdykeles doh.gif
Atsakyti
As visus kompresus dedu pietu miegeliui ir nakciai,jei gerkle raudona tai dedu tik varskes kompresa.Nu bet nuo pirstuku kisimo i burna dar nereiskia kad vaikui skauda gerklyte,tokio amziaus vaikui dar ir dantukai lenda,kur ir yra didziausia priezastis kisimo pirstuku i burna.O jei kosti tai ir nebutinai nuo gerkles,nors dazniausiai buna nuo jos,bet...
Pirma pasitikrinkit pas daktara lai ivertina ir pasako .
Bet jei vaikas kosti tai tikrai nevesciau i darze .
Atsakyti
Mums gydytoja patare vartoti ciulpiamas tabletes Hexalyse, tinka tiek mano dukrai 6 metu tiek sunuciu 5 menesiu. Tik aisku dozes skiriasi. Dukrai duodu po 1 3kart per diena, sunuciui sutrinu ir ant soskiuko (viso 1 per diena). Mums padeda. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(guziukas @ 2007 11 19, 15:13)
As visus kompresus dedu pietu miegeliui ir nakciai,jei gerkle raudona tai dedu tik varskes kompresa.

Labas,
palauk, palauk, nesupratau - varškės kompresą? blink.gif gal gali paaiškint plačiau? suintrigavo varškė nuo gerklės skausmo g.gif
Atsakyti
mano sunui tuoj du bet jau kelis menesius nuo gerklytes purskiu LIUGOLIS,padeda.... o nakti irgi kosti mazius tai as jam arbatytes siltos duodu kad nuramintu gerklyte,bet cia tik tam kartui rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Signa...: 25 lapkričio 2007 - 13:05
Mums ta pati bėda - gydytoja patarė dėti šiltus kompresus (manoji irgi nepasirašo, tai laikau tik šiltu šaliku aprišusi), prie gerklytės palaikyti virtą šiltą bulvytę (irgi sunkus reikalas), kelis kart į dieną duoti po šaukštelį medetkų arba čiobrelių arbatos skalavimui (t.y. vis tiek išspjauna, bet gerklytė skalaujasi); mamai kartu su vaiku pakvėpuoti garais; + mums dar paskyrė geri prospano sirupą mirksiukas.gif o jeigu būklė negerės - tuomet ir umcalor (augalinis antibiotikas) + kadangi mums dar ir sloga kartu tai valom nosytę jūros vandeniu, purškiam euforbium, padukus trinam rezorban tepalu mirksiukas.gif

tačiau siūlyčiau pasirodyti gydytojui, nes tik jis gali įvertinti ligos rimtumą mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano 2,5 metų vyrukui leido purškalą Tantum Verde, Isla tabletes nuo gerklės skausmo. Bet pastarosios man nepadėjo, dar Propodezas tinka, bet nežinau, ar vaikui patiks- tokios rūgštokos.
Atsakyti
QUOTE(GREK @ 2007 11 22, 12:49)
Labas,
palauk, palauk, nesupratau - varškės kompresą? blink.gif gal gali paaiškint plačiau? suintrigavo varškė nuo gerklės skausmo g.gif

Oho dar tokio kompreso negirdejus g.gif
Atsakyti
QUOTE(joge @ 2008 09 21, 11:59)
Mano 2,5 metų vyrukui leido purškalą Tantum Verde, Isla tabletes nuo gerklės skausmo. Bet pastarosios man nepadėjo, dar Propodezas tinka, bet nežinau, ar vaikui patiks- tokios rūgštokos.

O Tantum Verde purskalas padejo? nes maniskis beveik 3 metu, jau kelios dienos su paraudusia gerklyte, ir panasu kad dar nuo jos kosti. ypac pries uzmigdamas... O Hexalyse tabletes jau turbut nebepadeda, kazkada labai gerai buvo, o dabar toks vaizdas, kad kaip saldainiai tapo.... kazkaip neteko vartoti tu purskalu, tai idomu ar jie veiksmingi, nes anotacijose tai labai graziai raso
Atsakyti
Varškės kompresą ir aš dedu, bet nakčiai, nes manasis ir aktyvus doh.gif varškė ištraukia visą karštį, imu skarutę, sulankstytą, ant jos dedu plėvelę (maistinė) ir ant jos dedu varškės, kuo riebesnė tuo geriau, o kaimiška idealiausia, ir uždedu ant gerklės, apvynioju ir miegot ax.gif
Kartą gydytoja buvo rekomendavusi tokį kompresą, šis mums buvo veiksmingesnis, čia nuo vaiko ir nuo ligos matomai priklauso g.gif
Šaukštas alyvuogių aliejaus, šauktas medaus ir šaukstas viskio, gal net mažiau šio gėrio - viską sumaišyti ir taip pat - skarelė, plėvelė ir ta masė, ant gerklės ir miegot ax.gif
Atsakyti
Visas vaiko persalimo ligas gydom Umckalor lasiukais. Liux vaistukai thumbup.gif
Atsakyti
Mes su gerkle turim dideliu problemu....Jau nelabai kas ir bepadeda.Druska bandau det,bet laaaabai nepatinka.
O varske dedat tiesiai prie plikos gerklytes ar i plevele ja ivyniojat ir tada ant gerkles? g.gif blush2.gif Nes kitaip jinai turetu manau iskrist.Ir ar salta dedat ar pasildot siektiek g.gif
Atsakyti