QUOTE(zufija @ 2012 11 14, 16:03)
Sveikos, pamačiau akciją portale kartu.lt parduoda visą rinkinį nuo peršalimo ir ten yra Seda gol. O mano vaikams pastoviai bėdos su gerklytėm. Gal kas vartojo. Patarkit ar geras.
sveiki, nemačiau kas ten per akcija, bet kai aš Gintarinėj vaistinėj juos atradau, tai tikrai super

QUOTE(spot @ 2009 12 15, 20:48)
Kolkas niekas neminejo, bet yra labai geri lasiukai butent nuo gerkles skausmo - "Tonsilgon". Neskiestus reikia praryti, vaikam skiriami nuo 1 men. Tik minusiukas nera skanus, bet galima paziureti i tai is kitos puses, nera jokiu kvapikliu, dazikliu ir kt. Mano panelei efektas labai geras 

Mes taip pat dabar juos bandom , bet nieko dar negaliu pasakyti, nes tik 2 diena jų duodu. Bet labai nerimauju, dukrytė praeitą mėnesį sirgo (pastovi liga tai gerklė ir kosuliai) gyditoja prirašė antibų, dabar vėl susirgo, vėl antibų parašė, bijau ir duoti, negi be antibų nebeįmanoma gydytis

Junior Angin- nerealiai padeda ypač jei pradedama vartoti vos pajutus perštėjimą, kutulį ar pirmų kostelėjimų metu. Tiek vaikams tiek suaugusiems. Po 5 tabletkas per dieną sučiulpia vaikai ir tikrai apmažėja simptomai. Bet randu jų tik Gintarinėj vaistinėj.
Taip pat vaistinėlėje visda turiu LaringoSpray purškalą.
Taip pat vaistinėlėje visda turiu LaringoSpray purškalą.
[quote=PIKTUKE,2010 12 30, 21:17]
Mums pats geriausias vaistas nuo gerklės skausmo - HEXASPRAY. Jis purškiamas, toks prilimpantis, tai ilgiau išlieka gerklėje ir gerai nuima skausmą,dar ir skanus vaikams.Rašo anotacijoje, kad galima naudoti nuo 30 mėnesių amžiaus, bet aš naudojau abiems vaikams nuo 12 mėnesių, gydytoja irgi leido.
[/quote
Nuo 12 men tikrai purskalu negalima, nes gali sukelti bronchospazma!!!!!Tai buna labai retai, bet nerizikuociau!!!!
Mums pats geriausias vaistas nuo gerklės skausmo - HEXASPRAY. Jis purškiamas, toks prilimpantis, tai ilgiau išlieka gerklėje ir gerai nuima skausmą,dar ir skanus vaikams.Rašo anotacijoje, kad galima naudoti nuo 30 mėnesių amžiaus, bet aš naudojau abiems vaikams nuo 12 mėnesių, gydytoja irgi leido.
[/quote
Nuo 12 men tikrai purskalu negalima, nes gali sukelti bronchospazma!!!!!Tai buna labai retai, bet nerizikuociau!!!!
Mes irgi nuo gerklės Tonsilgoną vartojam arba labai mielai čiulpia Promentolį su bičių pikiu ir čiobreliais (natūralus vaistas).
pas mus visad gerklytė paraudus (paveldėjo iš manes), daktarė sako kad silpna gerklytės gleivinė, paklausys kaip gydyti tai jos atsakymas buvo toks: neduokit saldumynu, gerkit daugiau arbatos.... APSURDAS. Na, žodziu, tai taip ir nežinau kaip jam sustiprinti ja, o šeip naudojam HEXOSPRAY kai jau pakimes būna. O kai pakyla temperatūra tai irgi viburcol, silpnas antibiotikas. Kartais nepadeda, tada daktare išrašo tokius bjaurius baltus miltelius, kuriuos reikia skiesti su vandenių, vaika vimdo nuo ju na bet ka padarysi..

Maniskiai moka skalauti gerkle, tai mums labai padeda, kokius 5-6 kart per diena skalaujam vandeniu su druska ir soda. Ir paskui uzpurskiu Faringospray ( jis su medetkom ir saltalankiais, dezinfekuoja ir ramina). Dazniausiai pavyksta apsieiti be antibiotiku. Bet reikia kad vaikas moketu ir noretu skalauti gerkle (jaunelis daznai skalauja ne del to kad reikia, o kadangi brolis skalauja ir is irgi nori
)

Pašildyti ant keptuvės druską. Ją supilti ant plono audinio. Suvynioti tarsi šalikėlį ir aprišti gerklytę. Labai veiksminga
O iš vaistų labiausiai patikęs ir veiksmingiausias Hexoral.
Papildyta:
Jeigu šildysit joduotą druską dar geriau.

O iš vaistų labiausiai patikęs ir veiksmingiausias Hexoral.
Papildyta:
Jeigu šildysit joduotą druską dar geriau.