Medicatos firmos Propolio purškalas -tikrai veiksmingas, Tonsilotren tabletės, šilti (druskos, degtinės) kompresai ant kaklo.
sveiki,
nezinau ar kas nors pasinaudosit mano isbandytu kompresu.
mano vk nuo 2 iki 3 metu labai sirgo anginom.
as suzinojau toki kompresa bet cia labiau nuo anginos.
man jis pasiteisino 100 proc.jau 5 metai mano vk neserga angina(nusispjaut tris kartus)
imam maistini acta9 proc skiedziam ji per puse su siltu vanden,dedam ant gerklytes, kaip sildoma kompresa darant.laikom 1val,po val nuimam,palaikom val be kompreso, po to dedam vel (taip visa para tai nuimant tai uzdedant po1val).kakliuka nudegina ir po to reikia kokiu saltalankiu truputi pagydyt,bet anginos isnyksta tikrai,tik gal ne visi vk ir tevai istvers.mes taip issigydem.
o suzinojau tai is moteriskes, kuri savo vk taip isgyde angina.
tai va
nezinau ar kas nors pasinaudosit mano isbandytu kompresu.
mano vk nuo 2 iki 3 metu labai sirgo anginom.
as suzinojau toki kompresa bet cia labiau nuo anginos.
man jis pasiteisino 100 proc.jau 5 metai mano vk neserga angina(nusispjaut tris kartus)

imam maistini acta9 proc skiedziam ji per puse su siltu vanden,dedam ant gerklytes, kaip sildoma kompresa darant.laikom 1val,po val nuimam,palaikom val be kompreso, po to dedam vel (taip visa para tai nuimant tai uzdedant po1val).kakliuka nudegina ir po to reikia kokiu saltalankiu truputi pagydyt,bet anginos isnyksta tikrai,tik gal ne visi vk ir tevai istvers.mes taip issigydem.
o suzinojau tai is moteriskes, kuri savo vk taip isgyde angina.
tai va

hexaspray purskalas ir sau purskiuos-skonis geras,gerai skausma nuima, brochos purskala, tabletem nevartojam kam i skrandy leist tas visas medziagas..

QUOTE(ejau_pro_sali @ 2013 09 11, 09:05)
Maniskiai moka skalauti gerkle, tai mums labai padeda, kokius 5-6 kart per diena skalaujam vandeniu su druska ir soda. Ir paskui uzpurskiu Faringospray ( jis su medetkom ir saltalankiais, dezinfekuoja ir ramina). Dazniausiai pavyksta apsieiti be antibiotiku. Bet reikia kad vaikas moketu ir noretu skalauti gerkle (jaunelis daznai skalauja ne del to kad reikia, o kadangi brolis skalauja ir is irgi nori
)

Mes ir neskalaujam, šitas purškaliukas super padeda