Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai

QUOTE(Malena @ 2007 11 20, 11:49)
O tu manai skonis keiciasi del amziaus?O gal kartais po gimdymo cia tau taip pasikeite? bigsmile.gif

Mano giliu įsitikinimu nei amžius, nei gimdymų skaičius lemiamos įtakos skonio pasikeitimui neturi. Skonį formuoja nuoširdus biggrin.gif domėjimasis parfumerija - kuo daugiau ta mūsų nosis uostė kvepalų, nagrinėjo juos pagal sudėtį, tyrinėjo kvapų piramides, nevengė taip vadinamos "klasikos", tuo uoslė tapo labiau išlavinta. Tokia nosis visada atskirs "analogus", prabangius FM kvepalus ar kitą kokį šedevrą kainuojantį 10 lt už 100 ml. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 20, 14:41)
As taip "pasivaiksciodama" savo Feraud nutveriau lotuliukas.gif Nors kai kam jie irgi neatrodo gaivus rolleyes.gif

o gal kas gali ka rekomenduot is gaiviu, bet kad nebutu citrusu ir nebutu steriliai svarus kvapas rolleyes.gif
tas sterilumas man - zalia arbata, juros gaiva... na zo, oro gaivikleliai tokie blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2007 11 20, 15:50)
o gal kas gali ka rekomenduot is gaiviu, bet kad nebutu citrusu ir nebutu steriliai svarus kvapas  rolleyes.gif
tas sterilumas man - zalia arbata, juros gaiva... na zo, oro gaivikleliai tokie blush2.gif

Dior addict2
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 11 20, 14:56)
Dior addict2

..arba Dior Addict 2 Summer Peonies mirksiukas.gif Hilfigerio Tommy girl geliniai bet nelabai sampuniniai, Feraud vasariski prikolni labai, dar isparduotuvese gali rast rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 11 20, 16:46)
Mano giliu įsitikinimu nei amžius, nei gimdymų skaičius lemiamos įtakos skonio pasikeitimui neturi. Skonį formuoja nuoširdus  biggrin.gif  domėjimasis parfumerija -  kuo daugiau ta mūsų nosis uostė kvepalų, nagrinėjo juos pagal sudėtį, tyrinėjo kvapų piramides, nevengė  taip vadinamos "klasikos", tuo  uoslė tapo labiau išlavinta. Tokia nosis visada atskirs "analogus", prabangius FM kvepalus ar kitą kokį šedevrą kainuojantį 10 lt už 100 ml.  cool.gif

O kaip tie šedevrai ir prabagūs FM kvepalai susiję su gaiviais ne šedevriniais pvz. Moschino , Kenzo, Cacharel bei kitais kvepalais? Ar tiesiog išlavinta uoslė juos priskiria grupei, kurią galima pavadint vienu žodžiu "fuflo" ?
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 11 20, 16:04)
..arba Dior Addict 2 Summer Peonies mirksiukas.gif Hilfigerio Tommy girl geliniai bet nelabai sampuniniai, Feraud vasariski prikolni labai, dar isparduotuvese gali rast rolleyes.gif

Tommy Hilfingerio man nelabai..Geliniai kaip ir mano tureti Gucci EDP II.Na dar Gucci Envy me gaivus ir nera "svaros kvapas".
QUOTE(Adietka @ 2007 11 20, 16:18)
O kaip tie šedevrai ir prabagūs FM kvepalai susiję su gaiviais ne šedevriniais pvz. Moschino , Kenzo, Cacharel bei kitais kvepalais? Ar tiesiog išlavinta uoslė juos priskiria  grupei, kurią galima pavadint vienu žodžiu "fuflo" ?

Koks taiklus klausimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Africa @ 2007 11 20, 14:46)
Mano giliu įsitikinimu nei amžius, nei gimdymų skaičius lemiamos įtakos skonio pasikeitimui neturi. Skonį formuoja nuoširdus  biggrin.gif  domėjimasis parfumerija -  kuo daugiau ta mūsų nosis uostė kvepalų, nagrinėjo juos pagal sudėtį, tyrinėjo kvapų piramides, nevengė  taip vadinamos "klasikos", tuo  uoslė tapo labiau išlavinta. Tokia nosis visada atskirs "analogus", prabangius FM kvepalus ar kitą kokį šedevrą kainuojantį 10 lt už 100 ml.  cool.gif

Nu matai, Africa , ne vietoj čia prasižiojai (bet sutinku su tavim, tik jau bijau garsiai sakyt) lotuliukas.gif Ir nešmeižk FM šedevrų, jie net 35 lt kainuoja blink.gif
O kad būtų į temą, paminėsiu porą gaivių, bet ne sterilių... jei neapsijuoksiu, nei juos labai mėgstu, nei labai išmanau. Mano požiūriu, tokie yra Lanvin Rumeur ir Oxygene. Dar gal Marc Jacobs visi (kiek LT yra pauostymui) čia tiktų į kompaniją g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biologė: 20 lapkričio 2007 - 15:25
QUOTE(biologė @ 2007 11 20, 15:24)
Nu matai, Africa , ne vietoj čia prasižiojai (bet sutinku su tavim, tik jau bijau garsiai sakyt) lotuliukas.gif  Ir nešmeižk FM šedevrų, jie net 35 lt kainuoja blink.gif
O kad būtų į temą, paminėsiu porą gaivių, bet ne sterilių... jei neapsijuoksiu, nei juos labai mėgstu, nei labai išmanau. Mano požiūriu, tokie yra Lanvin Rumeur ir Oxygene. Dar gal Marc Jacobs visi (kiek LT yra pauostymui) čia tiktų į kompaniją  g.gif

Na man siems i kompanija dar D&G "Light blue" kazko isipaiso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Adietka @ 2007 11 20, 15:18)
O kaip tie šedevrai ir prabagūs FM kvepalai susiję su gaiviais ne šedevriniais pvz. Moschino , Kenzo, Cacharel bei kitais kvepalais? Ar tiesiog išlavinta uoslė juos priskiria  grupei, kurią galima pavadint vienu žodžiu "fuflo" ?

Pati ir atsakei į savo klausimą. biggrin.gif O aš gi nė žodžiu neužsiminiau kad Moschino , Kenzo, Cacharel yra blogai. schmoll.gif Skaityti reiktų atidžiau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano požiūriu, tokie yra Lanvin Rumeur ir Oxygene. Dar gal Marc Jacobs visi (kiek LT yra pauostymui) čia tiktų į kompaniją  g.gif

Rumeur vien buteliukas ko vertas thumbup.gif

Atsakyti
Man labai patinka gaivus kvepalai, ypac Versace bright Crystal, D&G Light Blue, Escada Into the Blue, Dior Addict 2, Bvlgari Omnia Crystaline Bvlgari au the Blanc, Basi in Red, Laura Biagoti Laura, Boss woman, 212 on Ice. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2007 11 20, 11:49)
As irgi vasara jais kvepiu drinks_cheers.gif Tik nelabai jie man laikosi..

O tu manai skonis keiciasi del amziaus?O gal kartais po gimdymo cia tau taip pasikeite? bigsmile.gif
O man kaip tik jie labai neblogai laikosi smile.gif
O kalbant apie uoslės pasikeitimus, aš pritarčiau Afrikos nuomonei rolleyes.gif
O kad būtų į temą, paminėsiu porą gaivių, bet ne sterilių... jei neapsijuoksiu, nei juos labai mėgstu, nei labai išmanau. Mano požiūriu, tokie yra Lanvin Rumeur ir Oxygene. Dar gal Marc Jacobs visi (kiek LT yra pauostymui) čia tiktų į kompaniją  g.gif
Aha, Lanvin Rumeur labai gaivus ir geras kvapas. Pavasarį net svarsčiau juos imt, bet kažkaip pasipurškinėjau kelis kartus parduotuvėj ir supratau, kad vistik ne mano kvapas, per gaivus. nors iš pirmo žvilgsnio tas kvapas man gan stiprus pasirodė.
Atsakyti