Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai

QUOTE(degu @ 2007 11 20, 19:38)
212 on Ice.  wub.gif  wub.gif  wub.gif

va sitie gaivus , tokie on ice tikrai... skanuciai
Atsakyti
Mano gaivieji - Ligth blue ir Mochino couture. Dar Vera Vang ir Salvador Dali Laguna, nu bet čia subjektyvi nuomonė biggrin.gif
Atsakyti
Light Blue tikrai super gaivus,deja,nebegaliu as jau ju purkstis-stipriai atsibode...
Atsakyti
QUOTE(foje @ 2007 11 21, 00:01)
Light Blue tikrai super gaivus,deja,nebegaliu as jau ju purkstis-stipriai atsibode...

Tiesa, prisiminiau, pabandyk naujus Bvlgari Omnia Amethyste

user posted image

Labai mieli, gaivūs, nauji ir neatsibode biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenora @ 2007 11 20, 22:56)
Mano gaivieji - Ligth blue ir Mochino couture. Dar Vera Vang ir Salvador Dali Laguna, nu bet čia subjektyvi nuomonė biggrin.gif

Laguna tai tikrai gaivuma. pati kelis buteliukus studentavimo laikais buvau ispurskus biggrin.gif

QUOTE(Lenora @ 2007 11 20, 23:10)
Tiesa, prisiminiau, pabandyk naujus Bvlgari  Omnia Amethyste

user posted image

Labai mieli, gaivūs, nauji ir neatsibode biggrin.gif

sitie tikrai gaivus ir lb malonus wub.gif neikyrus... pavasariui visai noreciau ju... kvepia tulpiu laukais rolleyes.gif

dar, beje, prisiminiau cerruti 1881 pour femme manau, neikyrus, gaivus, ir nera banalus. ir jokiu citrusu nera rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 21 lapkričio 2007 - 08:26
QUOTE(leliux @ 2007 11 21, 09:24)

Jo, sitie ir man wub.gif
Atsakyti
patys paciausi gaiviausi man : Moschino :I love love" ir D&G "light blue" 4u.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Glamorous @ 2007 11 21, 12:41)
patys paciausi gaiviausi man : Moschino :I love love" ir D&G "light blue"  4u.gif  wub.gif

Turbut kaip ir as megsti citrinukus? mirksiukas.gif
Atsakyti
Man iš gaivių Lanvin Eclat labai patinka. Mano subjektyvia nuomone, kam patinka Light Blue, bet jau atsibodo, gali mėginti juos, nes kazkiek panasūs, bet ... vistiek kiti
Atsakyti
QUOTE(degu @ 2007 11 21, 13:20)
Turbut kaip ir as megsti citrinukus?  mirksiukas.gif

aga 4u.gif laaabai dievinu apelsina
Papildyta:
QUOTE(artistė @ 2007 11 21, 14:09)
Man iš gaivių Lanvin Eclat labai patinka. Mano subjektyvia nuomone, kam patinka Light Blue, bet jau atsibodo, gali mėginti juos, nes kazkiek panasūs, bet ... vistiek kiti

aga, Lanvin irgi neblogi, bet juos reciau naudoju smile.gif
Atsakyti
J Del Pozo - Duende, Kenzo - Parfum D`Ete, Bvlgari - Eau Parfumee au the blanc wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 21 lapkričio 2007 - 16:39
patinka gaivus, ypac vasara wub.gif pvz. E.A Green Tea, Salvadoro Dali Sea^Sun, Hugo Boss Woman ... ax.gif laiko ne super, bet malonus kvapai ax.gif
Atsakyti