Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai

QUOTE(BlackDee @ 2008 05 10, 00:27)
Malena  nejau sunku žmogui paaiškint, kad edt - tualetinis vanduo, o edp - parfumuotas?

Kad neklause ,man regis tokiem zmonem bile sneket,nesvarbu kad patys nezino apie ka,svarbu turet savo nuomone lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 05 09, 16:39)
Supratau..pati nezinai kas ten pas tave ir bandai diskutuot cool.gif

Kas per priekabumas biggrin.gif
Atsakyti
Nu as tai tikrai nezinojau,kad tualetinis ir parfumuotas tokie sutrumpinimai doh.gif atsiprasau,kad parasiau i sia tema
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 05 10, 13:33)
Nu as tai tikrai nezinojau,kad tualetinis ir parfumuotas tokie sutrumpinimai  doh.gif  atsiprasau,kad parasiau i sia tema

Na dabar žinosi, ir nereikia dėl nieko atsiprašinėti. Gyveni, žmogau, ir mokaisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 05 07, 16:35)
Imetu savo gaiviukus su dviem naujais miniukais
user posted image

O kokie ten salia Chanel, is kaires (mazas buteliukas)? neiziuriu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika_puika @ 2008 05 10, 23:19)
O kokie ten salia Chanel, is kaires (mazas buteliukas)? neiziuriu...  ax.gif

Chanel Chance miniukas su rutuliuku.
Atsakyti
Mano kolekcija pasipilde Davidoff cool water game. visai nieko vasdarai kvapelis, tik nepasakyciau kad jis gaivus, man tai saldus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 12, 20:06)
Mano kolekcija pasipilde Davidoff cool water game. visai nieko vasdarai kvapelis, tik nepasakyciau kad jis gaivus, man tai saldus smile.gif

O as kiek uosciau visi "coolwater'iai" taip bjauriai dvokia tualetu kvapikliais doh.gif nors pati turejau tepama dezodoranta, tai visai patiko. gal cia tik testeriai tokie intensyvus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2008 05 12, 22:34)
O as kiek uosciau visi "coolwater'iai" taip bjauriai dvokia tualetu kvapikliais  doh.gif nors pati turejau tepama dezodoranta, tai visai patiko. gal cia tik testeriai tokie intensyvus?  g.gif

tai be abejo rolleyes.gif
juk net atskira tema cia yra, kad testeriai zyyymiai geriau laiko, geriau issilaiko, ir isvis deda stebuklinguju lasiuku, kad tik pirkeja pritrauktu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2008 05 13, 07:09)
tai be abejo  rolleyes.gif
juk net atskira tema cia yra, kad testeriai zyyymiai geriau laiko, geriau issilaiko, ir isvis deda stebuklinguju lasiuku, kad tik pirkeja pritrauktu  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Eglantina @ 2008 05 12, 22:34)
O as kiek uosciau visi "coolwater'iai" taip bjauriai dvokia tualetu kvapikliais  doh.gif nors pati turejau tepama dezodoranta, tai visai patiko. gal cia tik testeriai tokie intensyvus?  g.gif

Nu baik tu taip "deti" ant Davidoff'o nono.gif
Atsakyti
Ka manot apie Moschino Hippy Fizz? user posted image
Man visai nieko jie smile.gif gaivus, nors I love love gal labiau patinka (Hippy Fizz saldesni).
Natos: raspberry leaves, rose, violet, magnolia, lotus, cedar and oakmoss.
Atsakyti
QUOTE(Langoza @ 2008 05 13, 07:09)
tai be abejo  rolleyes.gif
juk net atskira tema cia yra, kad testeriai zyyymiai geriau laiko, geriau issilaiko, ir isvis deda stebuklinguju lasiuku, kad tik pirkeja pritrauktu  rolleyes.gif

net ir lasiuku stebuklingu deda? bigsmile.gif wow, va cia tai man naujiena bigsmile.gif smile.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(zuika_puika @ 2008 05 13, 18:30)
Ka manot apie Moschino Hippy Fizz? user posted image
Man visai nieko jie smile.gif gaivus, nors I love love gal labiau patinka (Hippy Fizz saldesni).
Natos: raspberry leaves, rose, violet, magnolia, lotus, cedar and oakmoss.

visai nieko, linksmas, smagus, vasariskas,paprastas kvapas 4u.gif I love love man taipogi labiau patinka, nei si naujiena thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VB_Glamour: 13 gegužės 2008 - 20:27