QUOTE(v-i-k-a @ 2008 05 14, 21:40)
Man jie tokie sunkoki, ne labai molonus, o sakisim 5th Avenue patinka.
pavarot

is pradziu man buvo
 is pradziu man buvo   , bet po to
 , bet po to   jauciau tik toki salduma, kad svajodavau kuo greiciau po dusu palist, bet, kaip ir visada, geriausia laikosi ir jauti kvapa tu kvepalu, kurie tau labiausia nepatinka
  jauciau tik toki salduma, kad svajodavau kuo greiciau po dusu palist, bet, kaip ir visada, geriausia laikosi ir jauti kvapa tu kvepalu, kurie tau labiausia nepatinka  

Moschino I love love, bet ieskau nauju kvapu, nu nieko nerandu, kas tikrai patiktu
 Moschino I love love, bet ieskau nauju kvapu, nu nieko nerandu, kas tikrai patiktu  Ralph Lauren tas melynas
 Ralph Lauren tas melynas  kazkoks naujas Cacharel
 kazkoks naujas Cacharel  Hugo boss neprisimenu pav, kazkas ten panasiai kaip ir Lacoste geltoname buteliuke tiesiog femme
 Hugo boss neprisimenu pav, kazkas ten panasiai kaip ir Lacoste geltoname buteliuke tiesiog femme  Haloween - atsibodo
 Haloween - atsibodo  

kai jau nebezinau kokiu noriu perku siuos, n-taji buteliuka, taciau dar neatsibodo
  kai jau nebezinau kokiu noriu perku siuos, n-taji buteliuka, taciau dar neatsibodo   

saldus?
 saldus?   

saldus?
 saldus?   

aciu, zuika, reikes "uzuosti"
 aciu, zuika, reikes "uzuosti"  

Ir nezinau ka daryti, net jau truputi pavargau...
  Ir nezinau ka daryti, net jau truputi pavargau... 

Teip man patinka geivus lengvi kvapaj, pora dienu atgal ant popieriuko uzpurskiau MOSCHINO I LOVE LOVE, nu teip man kvepejo visa para prie kompo, viskas nusprendziau kad pirksiu net pradejau jieskoti isparduotuvej, sen is pt ryto nuejau i sarma uzsipurskiau ju ant rankos, bet patiko dar kvapas nauju MOSCHINO Hippy Fizz, tei pasipurskiau ant kitos rankos. Prejus porai valandu buvau be galo nustebinta kad I Love Love nemoloniai kvepe burokais, tikrai ir viosai kitoks kvapas niegu ant poperiuko,
  Teip man patinka geivus lengvi kvapaj, pora dienu atgal ant popieriuko uzpurskiau MOSCHINO I LOVE LOVE, nu teip man kvepejo visa para prie kompo, viskas nusprendziau kad pirksiu net pradejau jieskoti isparduotuvej, sen is pt ryto nuejau i sarma uzsipurskiau ju ant rankos, bet patiko dar kvapas nauju MOSCHINO Hippy Fizz, tei pasipurskiau ant kitos rankos. Prejus porai valandu buvau be galo nustebinta kad I Love Love nemoloniai kvepe burokais, tikrai ir viosai kitoks kvapas niegu ant poperiuko,   Ir isejo kad ant poperiuko labai gerai kvepe, o ant manes visai ne... Bet Hippy Fizz, tiesiog pasakiskai kvepe butent ant rankos. Tei dabar ir nusprendziau kad pirksiu MOSCHINO Hippy Fizz.
 Ir isejo kad ant poperiuko labai gerai kvepe, o ant manes visai ne... Bet Hippy Fizz, tiesiog pasakiskai kvepe butent ant rankos. Tei dabar ir nusprendziau kad pirksiu MOSCHINO Hippy Fizz.   O kas liecia kad vyras isrinktu kvepalus, tej jis man viena karta nupirko SAMSARA GUERLAIN, nuo kurio pas mane prasideda migrenos priepolis, tei nuo tos dienos susitarem kad kvepalus perkuosi pati.
  O kas liecia kad vyras isrinktu kvepalus, tej jis man viena karta nupirko SAMSARA GUERLAIN, nuo kurio pas mane prasideda migrenos priepolis, tei nuo tos dienos susitarem kad kvepalus perkuosi pati.