Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai

QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 26, 13:52)
Noreciau jusu nuomones apie Lancome hypnose: ar jie gaivus ar saldus ar dar kokie nors kitokie, jusu nuomone?na mano nosis juos uodzia kaip gaivius, o zinau zmogu, kuriam jie labai saldus. Ka manote? Aciu smile.gif

Man kaip gaiviu megejai jie visiska saldybe.

PS: Jau anksciau pastebejau kad 999999999 nera elemantarios bendravimo kulturos,tai apie kokia dar citavimo kultura ar kvapaus su ja galima diskutuot?
As asmeniskai jau praleidziu jos postus,gal atsibos terst tema savo nevykusiais paburbejimais. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 26, 13:52)
Noreciau jusu nuomones apie Lancome hypnose: ar jie gaivus ar saldus ar dar kokie nors kitokie, jusu nuomone?na mano nosis juos uodzia kaip gaivius, o zinau zmogu, kuriam jie labai saldus. Ka manote? Aciu smile.gif

Man jie irgi saldus rolleyes.gif
Atsakyti
Aciu, merginos, uz pasisakymus, na man, kaip saldziu megejai, jie prie gaivesniu. Na bandysiu dar uosle lavinti smile.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 27 gegužės 2008 - 18:37
O man idomu Bvlgari Omnia Crystalline prie gaiviu ar ne ocen g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2008 05 27, 22:33)
O man idomu Bvlgari Omnia Crystalline prie gaiviu ar ne ocen   g.gif

jie gaivus, be jokio saldumo, bet ne citrusiniai. t.y. jie ne shaldanciai gaivus, o tiesiog gaivus. labai harmoningas, ramus kvapas. ir issilaiko super.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 05 27, 22:47)
jie gaivus, be jokio saldumo, bet ne citrusiniai. t.y. jie ne shaldanciai gaivus, o tiesiog gaivus. labai harmoningas, ramus kvapas. ir issilaiko super.

O tai juriniai jie kokie nors? ar geliniai? prasom man saldanciu pvz ato nelabai orientuojuosi as tuose gaiviuose kvapuose blush2.gif
Atsakyti
taip, jie juriniai-geliniai. man regis, lotosas dominuoja ten. nu o saldanciais tai as vadinu visokius light blue, green tea ir pan, kur dominuoja citrusai. nu tokie grynai tonizuojantys. nzn, kaip geriau apibudinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2008 05 27, 23:03)
O tai juriniai jie kokie nors? ar geliniai? prasom man saldanciu pvz ato nelabai orientuojuosi as tuose gaiviuose kvapuose  blush2.gif

Nugi tikrai yra musu parduotuvese, nueik ir isbandysi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2008 05 28, 00:03)
O tai juriniai jie kokie nors? ar geliniai? prasom man saldanciu pvz ato nelabai orientuojuosi as tuose gaiviuose kvapuose  blush2.gif

Shiseido Energizing tonizuojantys ir šaldantys. Jei patinka anyžius, gali pabandyt
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 05 27, 22:47)

drinks_cheers.gif 100% labai tiksliai apibudinti kvepaliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kazarnienė @ 2008 05 27, 23:42)
Nugi tikrai yra musu parduotuvese, nueik ir isbandysi  smile.gif

Pabandziau. man jie tokie muiliniai pasirode, kazkuo i Isseay Myiake panasus, bet svelnesni.
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2008 05 28, 15:33)
Pabandziau. man jie tokie muiliniai pasirode, kazkuo i Isseay Myiake panasus, bet svelnesni.

Issey miyake- muiliniai? blink.gif Na jau prasom taip baisiai nesikeikti.dirol.gif Issey miyake grynai svarus, gaivus, tonizuojantis kvapas-tikrai ne muiliukas schmoll.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija22: 28 gegužės 2008 - 17:24