Įkraunama...
Įkraunama...

Gaivūs kvepaliukai

QUOTE(biologė @ 2008 05 23, 19:38)
Guerlain Aqua Allegoria Laurier Reglisse.

O situos visai buvau pamirsusi. reiks eit dar patestuoti kada, gal prilips smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Voriuke @ 2008 05 25, 16:46)
O kaip jums J'adore? Jie lyg irgi prie gaiviu. Bet kuriuo atveju as ju labai noriu. Tik kazkaip atrodo, kad daug kas juos turi. Nors koks skirtumas.

Man tai jie ne velnio ne gaivus. pakalnutes, lelijos ar dar kazkas grynai pagrabu paduoda doh.gif toks sunkus geliu kvapas.
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 12 03, 02:17)
Man gaivūs kvapai patinka vasarą, ypač per karščius. rolleyes.gif

Beje, o kokius kvapus laikot gaiviais? mirksiukas.gif
Čia kažkas minėjo Escada vasaros limitines versijas. Jei kalbama apie tokius kaip Rock'n Rio, Island Kiss, Pacific Paradice, Sunset Hit, tai jie man tikrai neatrodo gaivūs, o vaisiniai ir labai saldūs. Bet gal čia kaip kam. blush2.gif

Šiaip, gaivių kvapų dažniausiai pasitaiko tarp gėlinių, vaisinių, citrusinių, jūrinių... gal ir kitose kvapų grupėse jų rastume. ax.gif

Iš gėlinių gaivių kvapų man patinka Ralph Lauren Blue, labai pavasariški, vėsesnę vasaros dieną jie man pats tas. Juose jaučiu alyvas, jazminus ir jūros bangos aromatą, jis minkštas ir tuo pačiu gaivus. rolleyes.gif
user posted image
Beje, pastaruoju metu susižavėjau ir naujaisiais Bvlgari Omnia Amethyste. ax.gif

Kai labai karšta, mane visada atgaivina vaisinis-gėlinis vandeninis Lancome O Oui! kvapas.
user posted image

Dar patinka Cacharel Eau d'Eden vaisių-gėlių kvapas.
user posted image

Labai neblogas iš citrusinių gaivių kvapų man pasirodė Donna Karan DKNY. Juose be citrusų dar jaučiasi atšaldytos degtinės ir pomidorų lapelių kvapas.
user posted image

Ir vandeninis tyras ir švelnus J. Del Pozo Esencia de Duende.
user posted image

Labai vasariškas gaiviomis mimozomis kvepiantis pasirodė Laura Biagiotti Aqua di Roma.
user posted image

Nostalgiją iš seniau jaučiu Laura Biagiotti Laura. rolleyes.gif
user posted image

Iš jūrinių gaivių kvapų žaviuosi Rochas Aquawoman. Pasikvepinus jais jaučiuosi tarsi stovėčiau prie bekraščio vandenyno...
user posted image
Papildyta:
Vat ir prisiminiau dar vienus gaivius, beje, iš medienos-prieskonių kvapų grupės. tongue.gif  Tai Hermes Eau des Merveilles:

user posted image

AS KAI PRISIMENU TA DONNA KARAN DKNY ISKART BLOGA PASIDARO, BAISESNIO KVAPO TURBUT NERA?BET CIA TIK MANO NUOMONE smile.gif
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2008 05 25, 19:46)
AS KAI PRISIMENU TA DONNA KARAN DKNY ISKART BLOGA PASIDARO, BAISESNIO KVAPO TURBUT NERA?BET CIA TIK MANO NUOMONE smile.gif

Kvailesnio komentaro turbūt seniai nemačiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 05 25, 20:41)
Kvailesnio komentaro turbūt seniai nemačiau doh.gif

kas cia kvailo, man jie smirda o nekvepia,kiekvienam savo
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 05 25, 17:07)
CD Jadore daugiau saldus nei gaivus.

Arbuzinis man Versace "Versace" rolleyes.gif

Man atvirai tai Versace by Versace tikrai ne arbūzinis. Toks gėlinis, vaisų nerasta. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Iš gaivių pasiūlyčiau L'eau d'Issey by Isssey Miykae ir L`Eau d`Issey Summer 2008 by Issey Miyake.user posted image ir user posted image
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2008 05 25, 20:47)
kas cia kvailo, man jie smirda o nekvepia,kiekvienam savo

Visų pirma, temos pavadinimą paskaityk. Yra atskira tema - Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu. Specialiai tam buvo sukurta, kad pasisakyti apie erzinančius kvapus.

Be to, yra ir citavimo kultūra - perkėlinėt visą postą su dešimčia paveikslėlių vien tik tam, kad pasakyti, jog kažkoks kvapas tau smirda (nors mano supratimu, smirda šūdelis, o kvepalai tiesiog gali nepatikti) ....... doh.gif
Atsakyti
Iš gaivesnių dar: Bath and Body Works - Dancing Waters (for women)user posted image
Guy Laroche - J'ai Ose Aqua (for women) user posted image thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2008 05 25, 20:56)
Visų pirma, temos pavadinimą paskaityk. Yra atskira tema - Kvepalai, kuriais kvepėti netrokštu. Specialiai tam buvo sukurta, kad pasisakyti apie erzinančius kvapus.

Be to, yra ir citavimo kultūra - perkėlinėt visą postą su dešimčia paveikslėlių vien tik tam, kad pasakyti, jog kažkoks kvapas tau smirda (nors mano supratimu, smirda šūdelis, o kvepalai tiesiog gali nepatikti) ....... doh.gif

kitiem gal ir sudelis kvepia, nepagalvojai?kiekvienas issako savo nuomone kaip tik jam patinka, tau lengviau pasidarytu jei pasakyciau, kad jie negaivus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(999999999 @ 2008 05 25, 21:21)
kitiem gal ir sudelis kvepia, nepagalvojai?kiekvienas issako savo nuomone kaip tik jam patinka, tau lengviau pasidarytu jei pasakyciau, kad jie negaivus? biggrin.gif

Nuomonė turėtų būti kažko verta, kad ją kišti aplinkiniams biggrin.gif Leptelėti kažkokį komentarą lyg iš sapno pabudus - ne nuomonė, o temos teršimas.

Bet kuriuo atveju, atsiprašau parfumisčių už offtopicą, ir linkiu visoms mums - laikykimės temos rėmų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Voriuke @ 2008 05 25, 15:46)
O kaip jums J'adore? Jie lyg irgi prie gaiviu. Bet kuriuo atveju as ju labai noriu. Tik kazkaip atrodo, kad daug kas juos turi. Nors koks skirtumas.

Ir dar. Gal kuri galit pasiulyti koki gaivu arbuzini-vandenini kvapa, kad nesijaustu jokiu citrusu? Tiesiog as zinau kvapa, kokio be galo noreciau, bet nezinau kaip vadinasi ir esu beviltiskose paieskose unsure.gif Ka siulo pardavejos, vis atrodo nieko, bet ne tai.

Man "J'adore" - tarpinis tarp gaiviu ir saldziu - tiesiog gelinis, salsvas kvapas smile.gif

Del arbuziniu kvapu. Kazkada pati labai norejau arbuziniu kvepalu, tai kiek teko skaitinet, dazniausiai arbuziniais laikomi Kenzo "L'eu par Kenzo", Davidoff "Cool water", Alfred Sung "Shi", Sergio Tachini "Donna", dar kai kas arbuziniais laiko Laura Biagiotti "Laura"(nors as arbuzu cia jokiu nejauciu blink.gif ), Hugo Boss (zaliam ipakavime) g.gif Kai kvepindavausi Tommy Hilfiger "True Star", ne viena mergina juos yra pavadinusi arbuziniais g.gif Sudetingas dalykas tas kvapo suvokimas - vienam gali kvepet arbuzais, o kitam visai kitkuo... biggrin.gif Bet isbandyti situos gali - maza ka - o gal ir rasi kazka, kas patiks mirksiukas.gif
Atsakyti
Noreciau jusu nuomones apie Lancome hypnose: ar jie gaivus ar saldus ar dar kokie nors kitokie, jusu nuomone?na mano nosis juos uodzia kaip gaivius, o zinau zmogu, kuriam jie labai saldus. Ka manote? Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija22 @ 2008 05 26, 13:52)
Noreciau jusu nuomones apie Lancome hypnose: ar jie gaivus ar saldus ar dar kokie nors kitokie, jusu nuomone?na mano nosis juos uodzia kaip gaivius, o zinau zmogu, kuriam jie labai saldus. Ka manote? Aciu smile.gif

Sakyciau labai saldus bigsmile.gif
Atsakyti