Įkraunama...
Įkraunama...

Toniniai kremai probleminei odai

Sveikos. Gal galit pasidalinti savo žiniom apie įvairius toninius kremus, skirtus problematiškai odai, kurie neužkimštų porų? Nes mano riebalų liaukos ir taip pasiutusios, todėl negaliu (tiksliau nerizikuoju) naudoti dar ir visokias dekoratyvines pudras unsure.gif Kol kas vienintelę, kaip pavyzdį, žinau AcneColor, bet kad labai jau ji tamsi, be to, man nuo jos bėrimai buvo prasidėję... verysad.gif

p.s. Žinau, kad jau yra tema apie pudras, kremus ir pan. Bet neturiu nei laiko, nei kantrybės varvint akių į kompiuterį tiek beskaitant... doh.gif be to, daugelis kalba ne apie tai ko man reikia smile.gif

Dėkui visiems 4u.gif
Atsakyti
sveika, patarciau ieskoti is profesionalios kosmetikos , daug efektyvesni produktai buna mirksiukas.gif
Atsakyti
esu naudojus nivea young kremą su spalva, nors parašyta oil-free, bet kimšosi poros labai, tada pradėjau ieškoti ko nors geresnio. Šiuo metu įsigijau christinos tokį kremuką, kuris kaip ir skirtas po veido valymo, bet kartu neblogai ir maskuoja, nekemša porų, šiek tiek gydo, kol kas esu patenkinta, dar ką žinau iš tokių, tai probleminei odai iš actipur yra tonalinis kremukas(yra dviejų atspalvių), pati nebandžiau, bet rekomendavo dermatologė, manau kitas pirkinys bus smile.gif tik tiek, kad kainos tai nemažos...
Atsakyti
QUOTE(minute_ @ 2007 11 19, 18:57)
Šiuo metu įsigijau christinos tokį kremuką, kuris kaip ir skirtas po veido valymo, bet kartu neblogai ir maskuoja, nekemša porų, šiek tiek gydo, kol kas esu patenkinta

Jis gal su raudonuoju moliu, kuris ir suteikia jam atspalvį? Man jį po veido valymo visalaik užtepa. Iš pradžių tai thumbup.gif bet į dienos pabaigą, jis kažkos vandeningas pasidaro tiesog ant odos doh.gif Čia gal dėl to, kad mano oda riebaluojas g.gif

O kokia kaina to actipur? Ir kur galima jo įsigyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xelA: 20 lapkričio 2007 - 10:19
QUOTE(xelA @ 2007 11 20, 11:18)

na jis apie 60 lituku, o isgyti galima, bent jau Kaune litfarma vaistinese kiek zinau, man irgi ji rekomendavo, kai prasiau kremo ziemai...nors as pasirinkau Iwostin matine emulsija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xelA @ 2007 11 20, 12:18)
Jis gal su raudonuoju moliu, kuris ir suteikia jam atspalvį? Man jį po veido valymo visalaik užtepa. Iš pradžių tai  thumbup.gif  bet į dienos pabaigą, jis kažkos vandeningas pasidaro tiesog ant odos  doh.gif  Čia gal dėl to, kad mano oda riebaluojas  g.gif

hmm nežinau, ar su raudonuoju moliu smile.gif bet vadinasi Rose de Mer Post peeling cover cream. Man jis kaip tik šiek tiek pasausina, bet gal kad nelabai riebaluojasi mano oda, nes as dar prieš tai drėkinamuoju tepu.

actipur tikrai apie 60 litukų, jei vilniuje, tai yra jo universiteto vaistinėje ir antakalnio netoli klinikų, kitose nemačiau.
Atsakyti
QUOTE(krikstole @ 2007 11 20, 12:17)
nors as pasirinkau Iwostin matine emulsija smile.gif

O kas čia per matinė emulsija? g.gif Kur įsigijai (nors as ne iš Kauno, bet vis tiek parašyk) ir už kokią kainą? smile.gif

QUOTE(minute_ @ 2007 11 20, 12:59)
actipur tikrai apie 60 litukų, jei vilniuje, tai yra jo universiteto vaistinėje ir antakalnio netoli klinikų, kitose nemačiau.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xelA: 20 lapkričio 2007 - 15:55
[quote=xelA,2007 11 20, 16:53]
O kas čia per matinė emulsija? g.gif Kur įsigijai (nors as ne iš Kauno, bet vis tiek parašyk) ir už kokią kainą? smile.gif

Na ji kainuoja apie 20lt, visose eurovaistinese yra Iwostin puritin Matine emulsija, na man ji man aptinka, nes man o da vietomis labai riebi, vietomis labai sausa, tai lyg ir sulygina, neblizga, bet jei tu nori kad butu su spalva, tai ji spalvos kaip ir neturi....bet kazka tokio turi, kad suvienodina spalva.... schmoll.gif
Atsakyti
Dercom Simplex (vaistineje) - siandien paemiau meginuka - bandysiu ir parasysiu ryt kokie pojuciai
Bernard Cassiere kremas su spalvyte, sviesiai odai (Sothys centruose) - naudoju jau 3 men ir niekaip nesibaigia, tikriausiai tik puse turio isnaudojau is 50 ml biggrin.gif labai nedaug reikia, islygina spalvyte, kazkiek gal ir pamaskuoja, bet man kartais per mazai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2007 11 27, 15:41)
Dercom Simplex (vaistineje) - siandien paemiau meginuka - bandysiu ir parasysiu ryt kokie pojuciai

Kurį laiką naudojau dercome simplex, o šiuo metu ieškaus kažko kito dėl kelių priežasčių: 1. dercome simplex jau nebeveža (neradau nei vienoj vaistinėj, sako, kad jau nebeužsakinėja) 2. nėra jis labai geras: tolygiai padengt praktiškai neįmanoma, nes labai skytas, greitai džiūna, o be to tamsus, gal ne už acne color tamsesnis unsure.gif

QUOTE(Tiffany @ 2007 11 27, 15:41)
Bernard Cassiere kremas su spalvyte, sviesiai odai (Sothys centruose) - naudoju jau 3 men ir niekaip nesibaigia, tikriausiai tik puse turio isnaudojau is 50 ml  biggrin.gif labai nedaug reikia, islygina spalvyte, kazkiek gal ir pamaskuoja, bet man kartais per mazai  blush2.gif

O kokia kaina? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xelA @ 2007 11 27, 16:27)
Kurį laiką naudojau dercome simplex, o šiuo metu ieškaus kažko kito dėl kelių priežasčių: 1. dercome simplex jau nebeveža (neradau nei vienoj vaistinėj, sako, kad jau nebeužsakinėja) 2. nėra jis labai geras: tolygiai padengt praktiškai neįmanoma, nes labai skytas, greitai džiūna, o be to tamsus, gal ne už acne color tamsesnis  unsure.gif
O kokia kaina? smile.gif

api 80 lt 50 ml
o dercom simplex vel yra
Atsakyti
Tikrai geras totinis kremas yra MARIA GALLAND (40ml kainuoja tarp 100lt ir 150lt...tiksliai nepamenu, nes daug kosmetikos vienu metu pirkau)...
Jis visiskai neuzkemsa poru, neisigera i rauksleles, atrodo labai naturaliai.. smile.gif
Atsakyti