QUOTE(ligita8352 @ 2007 12 19, 13:43)
matyt teks isbandyt, kazkaip skeptiskai as i ja ziuredavau
man poros kemsasi labiausia nuo kompaktines, kokia ji bebutu, nuo kreminiu irgi matos "nauda" panaudojus keleta dienu is eiles. tuo kremu su spalva irgi kemsasi, bet maziausiai. todel stengiuos nieko netept 

As taip pat skeptiskai ziuredavai i Maybelline

QUOTE(SexyMAMUKE @ 2007 12 20, 22:09)
Aš patarčiau gydomąjį OTHERMA arba THALAC. Taip pat Avene ir Anna Lotan, nors man labiausiai iš visų išvardintų patinka Thalac.
www.thalac.fr (iš Prancūzijos
)
www.thalac.fr (iš Prancūzijos

Labai atsiprašau. Parašiau apie Tonikus (losjonus).

Kadaise naudojau Maybeline.
Tai labai patikdavo tonalinis kremas mišriai odai.
Tai labai patikdavo tonalinis kremas mišriai odai.

Dabar pagalvojau
Įdomu ar žymiai ten skiriasi tonalinių kremų ir kreminių pudrų sudėtis.
Na suprantu, kad tonalinis kremas dar ir drėkina odą (bet prieš krempudrą irgi kremą tepam, tik turim progą pasirinkti kokį naudoti
) O tiek tonalinis kremas, tiek ir krempudros duoda spalvą veidui. Todėl tonaliniai kremai irgi puikiausiai gali kimšti poras.

Na suprantu, kad tonalinis kremas dar ir drėkina odą (bet prieš krempudrą irgi kremą tepam, tik turim progą pasirinkti kokį naudoti

QUOTE(olsen @ 2007 12 24, 18:37)
o man nepatiko - labai nenaturali spalva, tokia pilka, labai tepa rubus ir blizga veidas
QUOTE(Tiffany @ 2007 12 24, 20:55)
o man nepatiko - labai nenaturali spalva, tokia pilka, labai tepa rubus ir blizga veidas
neradau kol kas nieko geresnio, nei biodrogos toninis kremas

As irgi naudoju ROSE DE MER kremuka, labai juo patenkinta tik tai nepatinka jo atspalvis, todel dar nusipirkau kompaktine pudra http://www.erdesa.lt..._...8&Itemid=10 ji neuzkimsa poru, gydo oda, nes joje yra tik naturalus komponentai...aisku kaina nemaza apie 120 Lt, bet uztenka metams, net daugiau...taigi jei turit tokia problema kaip spuogai tikrai patarčiau nusipirkt.

QUOTE(Alina88 @ 2008 01 18, 17:53)
As irgi naudoju ROSE DE MER kremuka, labai juo patenkinta tik tai nepatinka jo atspalvis, todel dar nusipirkau kompaktine pudra http://www.erdesa.lt..._...8&Itemid=10 ji neuzkimsa poru, gydo oda, nes joje yra tik naturalus komponentai...aisku kaina nemaza apie 120 Lt, bet uztenka metams, net daugiau...taigi jei turit tokia problema kaip spuogai tikrai patarčiau nusipirkt. 

patarciau atidziau pasiziureti sudeti tos egipto zems..pilna parabenu ir mineraliniu alieju kurie kemsa veida..vo tau ir naturali...

QUOTE(Miss_Lumholdt @ 2007 12 24, 18:49)
Dabar pagalvojau
Įdomu ar žymiai ten skiriasi tonalinių kremų ir kreminių pudrų sudėtis.
) O tiek tonalinis kremas, tiek ir krempudros duoda spalvą veidui. Todėl tonaliniai kremai irgi puikiausiai gali kimšti poras. 

Nežinau apie kuriuos tonalinius kremus tu kalbi,bet pvz. ACtipur tai yra ne šeip kremas su spalva,bet jis yra specialiai sukurtas odai linkusiai į aknę slepia ir koreguoja odos trūkumus.Dėka patentuoto fitosfingozino,keramidų ir vit.PP komplekso,kuris pašalina odos pažeidimus ir reguliuoja riebalų sekreciją,oda tampa matinė ir paslepiami odos nelygumai.Jis naudojamas vietoj įprasto dieninio kremo.Naudojau kažkada acnecolor,bet jis man buvo persunkus,veidas labai nenatūraliai atrodydavo ir oda blizgėdavo kaip veidrodis.Nu aš daug priemonių išbandžius ir man čia atradimas,kad mano oda nebeblizga ir išlieka švari ir apsaugota.