Įkraunama...
Įkraunama...

Toniniai kremai probleminei odai

QUOTE(Ievuze23 @ 2007 11 27, 23:10)
Tikrai geras totinis kremas yra MARIA GALLAND (40ml kainuoja tarp 100lt ir 150lt...tiksliai nepamenu, nes daug kosmetikos vienu metu pirkau)...
Jis visiskai neuzkemsa poru, neisigera i rauksleles, atrodo labai naturaliai.. smile.gif

gal galima nuotraukyte?
Atsakyti
Nelabai zinau, kaip ideti nuotraukele blush2.gif ....
Atsakyti
ir dar yra L'erbolario dieninis kremas su spalva - agurkas ir citrina thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
Man patinka putesine krempudra is "Maybelino",turiu riebia oda,viska isbandziau, bet sita neuzkisa poru ir neberia
Atsakyti
QUOTE(Dena 30 @ 2007 11 30, 21:17)
Sveiki,
Man patinka putesine krempudra is "Maybelino",turiu riebia oda,viska isbandziau, bet sita neuzkisa poru ir neberia

Gal galetum ikelti nuotrauka arba paaiskinti smulkiau kas cia per pudra, nes nelabai supratau is tavo pasakojimo
Atsakyti
QUOTE(minka @ 2007 12 15, 22:05)
Gal galetum ikelti nuotrauka arba paaiskinti smulkiau kas cia per pudra, nes nelabai supratau is tavo pasakojimo

http://www.maybellin...l52l222l383.htm Čia gali apie ją pasiskaityt, tiesa rusiškai. Jei nepasiskaityt, tai bent pasižiūrėt kas tai per pudra.

Bet aš vis dėlto netikiu, kad dekoratyvinė kosmetika nekemša porų... unsure.gif
Atsakyti
Žiūriu, kadangi pasisuko čia kalba apie krempudras, tai įdėsiu ir savo pastebėjimą. wink.gif Turiu problematišką odą, bet Maybelline pudros daugiau bėdų nepadaro. mirksiukas.gif
Atsakyti
O as turbut apskritai nelabai i tema pasakysiu, bet vistik apie pudras, tik kompaktines.. man labiausiai patiko manhatan pudryte su cinku plius ji dar ir antibakterine. kadangi mano oda riebaluojasi nosies ir smakro srity, tai ta pudryte labai gerai per visa diena isigerdavo ir tikrai gerai atrodydavo. thumbup.gif siaip esu girdejusi labai daug nuomoniu del tu poru kimsimosi - vieni teigia, kad butent nuo krempudru kemsasi, kiti, kad nuo kompaktiniu. nezinau, bet as kompaktine naudoju nuo 14 ar 15 metu iki 23 ir blogiau nera. nors dabar pirma karta is po manhatano nusipirkau bourjous kompakt pudryte, kuri dvigubai brangesne, bet uztai dvigubai blogesne nei ta manhatano. nemaskuoja, veidas spalvotas atrodo ir net raukslytes ryskeja unsure.gif
Atsakyti
aš tik nusipirkus gyriau christinos toninį kremuką, bet vat ilgiau panaudojus, matau, kad ir jis kemša poras g.gif bet man kemša ir tie, kurie kaip tik turėtų nekimšti, tad nzn blink.gif tik pastebėjau, kad visos pudros tikrai labiau kemša poras,nei toniniai kremukai net ir skirtos probleminei odai unsure.gif tad jų stengiuosi kuo mažiau tept..

Atsakyti
as irgi galiu pritarti del putesines pudros " Maybelline" nesenai nusipirkau ir esu patenkinta..neblogai maskuoja ir neuzkemsa poru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Key_Ciciliete @ 2007 12 18, 13:47)
as irgi galiu pritarti del putesines pudros " Maybelline" nesenai nusipirkau ir esu patenkinta..neblogai maskuoja ir neuzkemsa poru thumbup.gif

O kaip laikosi? Ar anksti veidukas blizgėti pradeda?
Atsakyti
QUOTE(Key_Ciciliete @ 2007 12 18, 14:47)

matyt teks isbandyt, kazkaip skeptiskai as i ja ziuredavau g.gif man poros kemsasi labiausia nuo kompaktines, kokia ji bebutu, nuo kreminiu irgi matos "nauda" panaudojus keleta dienu is eiles. tuo kremu su spalva irgi kemsasi, bet maziausiai. todel stengiuos nieko netept smile.gif
Atsakyti