Įkraunama...
Įkraunama...

Toniniai kremai probleminei odai

QUOTE(ugnet @ 2009 04 02, 21:25)
o man kosmetologe sake,jei labai blizga veidas valyt 3 kart biggrin.gif tai ir valau,kartais net ir daugiau,tai jei kelias dienas taip daznai pavalau tada pasauseja biski,poto vel maziau valau ir vel tas pats doh.gif

Mano oda blizgedavo kaip veidrodis ir valyk nevalius,o jai dar pudros užsitepdavau į kokį balių eidama tai išvis kaip plasmasinė atrodydavau,kol kosmetologė neparekomendavo ACtipur priemonių,o ypač tas su spalva kremukas thumbup.gif vietoj pudros naudoju,tai ryte galiu makiažą pasidaryt ir iki vakaro išsilaiko,net vasarą ir oda matinė,neblizga ir neatrodo kaip pudros prisitepus jai ir storiau patepu kur reik pamaskuot.
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 04 03, 15:27)
Mano oda blizgedavo kaip veidrodis ir valyk nevalius,o jai dar pudros užsitepdavau į kokį balių eidama tai išvis kaip plasmasinė atrodydavau,kol kosmetologė neparekomendavo ACtipur priemonių,o ypač tas su spalva kremukas thumbup.gif  vietoj pudros naudoju,tai ryte galiu makiažą pasidaryt ir iki vakaro išsilaiko,net vasarą ir oda matinė,neblizga ir neatrodo kaip pudros prisitepus jai ir storiau patepu kur reik pamaskuot.

kas cia tas actipur? gal gali placiau papsakot? ir kokios kainos? smile.gif
Atsakyti
man idomu kaip tas Actipur maskuoja, nes ce visokiu nuomoniu buvo vienom maskuoja kitom ne.. g.gif gal kas pabandymui koki meginuka turit parduot? ax.gif
Atsakyti
kokie atsiliepimai apie Dior? 4u.gif
Atsakyti
atsiprašau, ne į tą temą savo žinutę įrašiau doh.gif ištrinu dabar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnelė: 06 balandžio 2009 - 09:12
QUOTE(ugnet @ 2009 04 03, 18:54)
kas cia tas actipur? gal gali placiau papsakot? ir kokios kainos? smile.gif

Tai į acne linkusiai odai,odos riebaluotumą reguliuojantis dieninis kremas su spalva,maskuoja labai puikiai ir atrodo natūraliai,net nelabai matos,kad prisitepus tinka,net karštą vasaros dieną.Gamina Prancuzijoj,kaina 60lt.Vaistinėse kuriuose juo prekiauja turėtų būt ir mėginukų. Paskaityk mano postus aukščiau esančius ten esu net nuorodą įdėjus.
Atsakyti
problemiskai odai labai gera linija yra LOGONOS ir SANTE firmos.Tai ekologiskos kosmetikos firma. dideli demesi skiria odai.tikrai nuostabus gaminiai smile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kleora @ 2009 04 07, 21:47)
problemiskai odai labai gera linija yra LOGONOS ir SANTE firmos.Tai ekologiskos kosmetikos firma. dideli demesi skiria odai.tikrai nuostabus gaminiai smile.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O čia kremai su spalva ar tik gydomieji?
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 04 08, 10:09)
O čia kremai su spalva ar tik gydomieji?

yra gydomieji valikliai ,bet taip pat turi krempudras neturalias atspalviais smile.gif

kazkada buvau ganetinai neisprusus blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif galvojau na yra spuogeliu ,reikia juos paslepti , ka jus manot nusipirkau pudra ir tepiausi,kad ju nebuti...durniuke ka padarysi , kol supratau, kad ta pudra kad poras uzkimsa tai ir ji ir gadina mano veida... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 04 06, 10:46)
Tai į acne linkusiai odai,odos riebaluotumą reguliuojantis dieninis kremas su spalva,maskuoja labai puikiai ir atrodo natūraliai,net nelabai matos,kad prisitepus tinka,net karštą vasaros dieną.Gamina Prancuzijoj,kaina 60lt.Vaistinėse kuriuose juo prekiauja turėtų būt ir mėginukų. Paskaityk mano postus aukščiau esančius ten esu net nuorodą įdėjus.

susigundziau as tuo actipur, galvojau nusipirksiu meginuka pabandyt nes nesinori pirkt kates maise uz tokia kaina, nuejau i universiteto vaistine ir jokio meginuko man nepardave, sakau gal nors truputi i indeli galit ispaust namie pabandyt ant veido, irgi nesutiko, ant rankos tik patepe tai nepirkau, nes kvapas nepatiko ir nenorejau pirkt kai nzn kaip atrodys ant veido, nes kiek esu pirkus tai pastoviai keliaudavo i siuksline tie kremai nes tai spalva tai tekstura netikdavo tai ant veido baisiai atrodydavo.. taip kad lieku prie rose de mer ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2009 04 11, 11:47)
susigundziau as tuo actipur, galvojau nusipirksiu meginuka pabandyt nes nesinori pirkt kates maise uz tokia kaina, nuejau i universiteto vaistine ir jokio meginuko man nepardave, sakau gal nors truputi i indeli galit ispaust namie pabandyt ant veido, irgi nesutiko, ant rankos tik patepe tai nepirkau, nes kvapas nepatiko ir nenorejau pirkt kai nzn kaip atrodys ant veido, nes kiek esu pirkus tai pastoviai keliaudavo i siuksline tie kremai nes tai spalva tai tekstura netikdavo tai ant veido baisiai atrodydavo.. taip kad lieku prie rose de mer ax.gif

O kur tu perki sita kremuka? Kiek kainuoja?
As ir susigundziau actipur, Vu vaistineje ant rankos patepe kvapas man wub.gif Nusipirkau, dar viso veido netepiau, tik maza lopineli, bet pastebejau, kad labai sausa po jo sad.gif prie progos pabandysiu visa veida, bet bijau, kad man netiks, nes megstu, kai gerai padrekina, o ne nusausina oda.....gal nebent pries tai drekinama krema tepti, bet bijau, kad nebutu kokios alergines reakcijos, kai dvi priemones susimaisys...
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2009 04 03, 19:41)
man idomu kaip tas Actipur maskuoja, nes ce visokiu nuomoniu buvo vienom maskuoja kitom ne..  g.gif  gal kas pabandymui koki meginuka turit parduot? ax.gif

jei esi vilniete, galiu duot pamegint Algologie firmos tonini krema su spalva veidui, jei patiks - galesi isigyt didesne pakuote mirksiukas.gif (Dirbu grozio salone kosmetologe, jei ka.. 4u.gif )
Atsakyti