Įkraunama...
Įkraunama...

Tiesos paieškos 2

Mano mokytojas kažkada sakė, kad jei katinas ateina pas žmogų - laimę atneša, ypač jei jis yra ryžas? O juodi katinai - jie paslaptingesni, tamsoje nematomi - tai lyg ir galia nakty susilieti su aplinka...
Atsakyti
QUOTE(Korsikiete @ 2007 11 25, 15:39)
Mano mokytojas kažkada sakė, kad jei katinas ateina pas žmogų - laimę atneša, ypač jei jis yra ryžas? O juodi katinai - jie paslaptingesni, tamsoje nematomi - tai lyg ir galia nakty susilieti su aplinka...

Bet katino spalva neturi nieko bendro su mistika...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 11 25, 17:56)
Bet katino spalva neturi nieko bendro su mistika...

Pagaliau išspaustas atsakymas tongue.gif
Žiūrėjau kai ką internete radau parašyta, kad katės apskritai yra ezoterikos simbolis.
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 11 25, 19:43)
Pagaliau išspaustas atsakymas tongue.gif
Žiūrėjau kai ką internete radau parašyta, kad katės apskritai yra ezoterikos simbolis.

O kam ta ironija? Esu užaugus su katėmis ir šunimis miegodama vienoje lovoje. Turėjom visokių tų kačių. Bet man labiausiai patinka juodos. Bet ne visai juodos, o su baltomis "kojinaitėmis".Ir nematau čia jokios mistikos. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 11 25, 20:33)
O kam ta ironija? Esu užaugus su katėmis ir šunimis miegodama vienoje lovoje. Turėjom visokių tų kačių. Bet man labiausiai patinka juodos. Bet ne visai juodos, o su baltomis "kojinaitėmis".Ir nematau čia jokios mistikos.  lotuliukas.gif

Nebuvo ironijos. Aš naujokė ezoterikoje, nušvitau po pirmosios "Tiesos paieškų" temos biggrin.gif Ir kol kas įdomiausia tavo nuomonė.
Atsakyti
Mes visi esam nušvitę, ne tik Ezopas biggrin.gif
Atsakyti
Ar įmanoma praeitame ar kitame gyvenime būti kitos lyties g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 11 29, 16:33)

Praėjusiame gyvenime buvau moteris, prieš tai- vyras. Vadinasi,- įmanoma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 11 29, 16:35)
Praėjusiame gyvenime buvau moteris, prieš tai- vyras. Vadinasi,- įmanoma  lotuliukas.gif

Man kai kas pasakė, kad buvau vyru, tai norėjau pasitikslinti unsure.gif Iš tikrųjų, tada tai paaiškina kai kuriuos dalykus..
Atsakyti
Gal šitą temą atgaivinam, šiaip paplepėjimams g.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau apie ką bendraminčiuose rašinėja, keverzonės kažkokios, temelės, žodeliai...neskanu, kažkoks nelygis. Čia man jaukiau.
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 11 29, 18:33)

Kabalistai sako, kad neįmanoma, kiti - kad įmanoma.

QUOTE(Lane @ 2007 11 29, 18:51)
Man kai kas pasakė, kad buvau vyru, tai norėjau pasitikslinti unsure.gif Iš tikrųjų, tada tai paaiškina kai kuriuos dalykus..

Kas pasakė? g.gif
Atsakyti