QUOTE(barsukele @ 2007 11 20, 09:02)
Kam man tikrintis, kiek šunų turiu, jei žinau, kiek jų turiu?
Man tvirtino, kai ėjau į mokyklą, kad Dievo nėra, paskui pasikeitė santvarka ir Dievas jau yra. Dabar aš žinau, tai ką žinau ir nie-kas nie-kas mano žinojimo nesugriaus, nes tai mano pačios patirtis. Kai nelieka širdy abejonės, tada ir yra žinojimas,juk ir pati sakai, kad nuo mažens žinai dalykus, kurie pasitvirtina. Tai ir yra žinojimas, o ne tikėjimas. Intuicija yra vienas iš būdų gauti informaciją, savo nuosavą informaciją, o ne kažkieno sugalvotą ar primestą.
N.Maharay "Žinių nepakanka;reikia pažinti ir tą, kuris žino.Nepažįstant to, kas žino, negalima rasti ramybės"
Jauna dar tu. labai jauna...As kalbu apie pasaulio pazinima...su tuokiomis nuostatomis sunkoka turetu buti.
As jau zinau, jog nieko nezinau.Kita vertus, kai esi jaunas maksimalistas, o zinojimas apsiriboja tik paties asmens patirtimi, tai aplink vien "visokie kitokie ir t.t".Tai ka tu patyrei, kitam nera reikalinga, tad kaip galima butu kalbeti apie bendrus salycio taskus ir tokios pozicijos?
Tomui irgi reikejo sukisti pirstus i Kristaus zaizdas...jauciu kaip visada kalbam apie viena ir tapati - tad ko tu ieskai? asmeniskai as radau ko ieskojusi, bet man tai "cia ir dabar" kitam kaledos, treciam MEILEJE...
Ir galiausiai taip ir nebesuprantu - TU TIKI ar ZINAI, kad visata sutvere ir ja toliau tveria DIEVAS
Upsss...kalbedama apie jaunuma, turejau omenyje ne fizini-kalendorini amziu