Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

sveikutes! as visiems sakau, kad siame klube gali rasti atsakymus i visus klausimus thumbup.gif Mane taip pat kamuoja panikos atakos, tik pas psichologa dar nebuvau. O va pas kardiologa jau ne karta buvau. Prasidejo viskas praejus 4 metams po vyro mirties. Nakti pradejo sirdis plakti labai daznai,aisku baime prisidejo, kvieciausi greitaja. Man vakarais uzeidavo,paplakdavo sirdis, po to drebulys. Ko tik as neprisigalvojau: ir apie PMS, ir apie sirdies ligas masciau, bet po tyrimu gana nemaloniu kardiologe nustate panikos atakas. Dabar mokausi ta panika nugaleti t.y. panikai nepasiduoti tongue.gif Dabar taip tankiai sirdele nebesidauzo,bet vakarais kai atsigulu jauciu permusimus, kas irgi siek tiek neramina. Po ranka taip pat turiu kokia raminancia tablete pirmai pagalbai, o siaip visokiais homeopatiniais bandau sau padeti.
Atsakyti
QUOTE(milocka @ 2008 03 06, 15:43)
Ziuriu,tarp jusu papoliarus Chlomazipamas,ar jis nera labai jau senas vaistas g.gif Ar ji vis dar israso g.gif

Populiarus, nes jis staigiai suveikia biggrin.gif Lexotanilis taip neveikia greitai... g.gif Aisku, Clonezepamo kasdiena negersi, nes nuo jo priklausomybe gali labai laisvai gauti blink.gif Lexotanilis siuo atveju saugiau ir daugiau gali gerti smile.gif Bet man geriau clonazepamas... blush2.gif

As nesiojus tasiuke tas tabletkes, nors jau seniai nenaudojau (tfu,tfu, tfu biggrin.gif ), bet jauciuosi ramiau, kai zinau, kad jei kas isgersiu trupineli ir nuims panika biggrin.gif

O siaip stengiuosi gydytis toliau naturaliai smile.gif Visai neblogai sekasi ir pastebiu, kad kaip viena minejo, kartais kai jau tas nerimas ateina tiesiog tingisi panikuoti, begti kazkur, gerti vaistus ir buti tokiam nekordionuotam, tai savaime pasitraukia... biggrin.gif Bet vis dar sunku vienai nuvaziuoti kazkur toliau ir pan...reikia su tuo rimciau kovoti 4u.gif

Stiprybes sia savaite! jau greit pavasaris ir savaime nuotaikos bus geresnes 4u.gif
Atsakyti

Labutis.Psichiterapeute man irgi išraše Clonezepaną gerti nakčiai ketvirti tabletes ir exstra atveju staiga užejus panikos priepoliu dėti po ležuvių.Jus rašote,kad nuo šiu vaistu galima gauti priklausomybe.Ko ji pasireiškia?Koki laika galima vartuoti Clonezepana,kad negauti priklausomybes?Ir kaip nutraukti vaisto vartojima mano atveju?Žinau,kad negali nutraukti staiga. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OKSIK.: 12 kovo 2008 - 10:10
Laba diena smile.gif as esu naujas narys,radus toki skyreli labai apsidziaugiau bigsmile.gif .Mane kamuoja tas pats,nerimas,panika,baime.Bijau viena kur ir iseiti,nesijauciu saugi tarp svetimu zmoniu,nes atrodo,kad man darosi blogai,silpna ir atrodo tuoj istiks panika.Sirgau as ta lga pries 3 metus,bet sauniai isgyjau,jauciausi puikiai,bet negeriau tada antidepresantu,isgyjau tik bromezopamo pagalba,bet dabar taspats daktaras skyre antidepresantus dvejus,PRAM dienai ir trittico nakciai,po ketvertuka pram geriau ir man labai blogai,as isvis niekur negaliu iseiti jauciuosi apsvaigus,kaip nuo kokiu narkotiku...baisu,ir atrodo,kad isvis isibaiminus as bunu,ir eiti negaliu.Ar kam yra taip buve,kaip pradeda naudoti antidepresantus?jau isbandziau 3 rusiu,bet visi taippat baisiai veikia mane verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gotika27 @ 2008 03 12, 14:18)
Laba diena  smile.gif as esu naujas narys,radus toki skyreli labai apsidziaugiau  bigsmile.gif  .Mane kamuoja tas pats,nerimas,panika,baime.Bijau viena kur ir iseiti,nesijauciu saugi tarp svetimu zmoniu,nes atrodo,kad man darosi blogai,silpna ir atrodo tuoj istiks panika.Sirgau as ta lga pries 3 metus,bet sauniai isgyjau,jauciausi puikiai,bet negeriau tada antidepresantu,isgyjau tik bromezopamo pagalba,bet dabar taspats daktaras skyre antidepresantus dvejus,PRAM dienai ir trittico nakciai,po ketvertuka pram geriau ir man labai blogai,as isvis niekur negaliu iseiti jauciuosi apsvaigus,kaip nuo kokiu narkotiku...baisu,ir atrodo,kad isvis isibaiminus as bunu,ir eiti negaliu.Ar kam yra taip buve,kaip pradeda naudoti antidepresantus?jau isbandziau 3 rusiu,bet visi taippat baisiai veikia mane  verysad.gif

Labutis Gotika27,aš irgi varutoju antidepresantus Seroxat,vartuoju pirmą kartą gyvenime.Anksčiau gerdavau Xanaxsa,Bronezepano,Lexotonila,tačiau jutai tik lakyna pagėrėjimą.Ką galiu pasakyti,pradejus vartuoti Seroxsata pora savaičiu jutau apsvaigymą,galvos skausmus,jau norejau mesti,bet iškentėjau tos pirminius šalutinius poveikius ir galiu pasakyti,kad dabar tikrai jaučiuosiu žymiai gėriau!Vartuoju apie pusantro mėnėsio,vartosiu dar ilgai.Gal tau reikia pakeisti vaistus,reikia žinoma tartis su prižiurinčiu tave psichoterapeutu. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OKSIK.: 12 kovo 2008 - 14:04
Dabar pati save grauziu viduje,kad reikejo nenustot man ju gerus.Labai noriu pasveikti iki balandzio menesio,nes radau darba,ir nors minimaliai atsistoti ant koju noriu,nes be kitu pgalbos nueiti net iki parduotuves bijau,o ka kalbeti tada apie darba,nauja kolektyva,nuo rytojaus einu psichoterapijos seansus,ziuresiu gal jie mane per menesi pastatys ant koju.O gal uzteks tik nakciai Trittico....Kaip noriu kam mes visos cia esancios pasvektumem,jau nei dienos be asaru neistveriu...ir vis kartoju kodel man taip turejo atsitikti schmoll.gif Bet as issikapstysiu is tos baisios ligos smile.gif doctor.gif doctor.gif
Atsakyti
QUOTE(gotika27 @ 2008 03 12, 18:03)
Dabar pati save grauziu viduje,kad reikejo nenustot man ju gerus.Labai noriu pasveikti iki balandzio menesio,nes radau darba,ir nors minimaliai atsistoti ant koju noriu,nes be kitu pgalbos nueiti net iki parduotuves bijau,o ka kalbeti tada apie darba,nauja kolektyva,nuo rytojaus einu psichoterapijos seansus,ziuresiu gal jie mane per menesi pastatys ant koju.O gal uzteks tik nakciai Trittico....Kaip noriu kam mes visos cia esancios pasvektumem,jau nei dienos be asaru neistveriu...ir vis kartoju kodel man taip turejo atsitikti  schmoll.gif Bet as issikapstysiu is tos baisios ligos  smile.gif  doctor.gif  doctor.gif

Labutis.Kaip aš tave suprantu,todel,kad esu tokia pat kaip tu,ir šį problemą labai pažystama,jai galima taip pasakyti "pažystu tavo bedas iki pirštų galiuku".Tos žmonės kurie nejautė nei karto tos siaubingos busenos,tos baimės niekada nesupras mus.Čia rašo mūsų likimo draugės ir visada galima papasakoti apie savo išgyvenimus.Tu tik nenusimink,pakalbėk su psichoterapeutu,tegul pasiūlo tau alternativą.Gal reikia pakeisti vaistus?Parašyk rytoi,kaip tau sekasi. 4u.gif
Atsakyti
Parasysiu butinai,dziaugiuosi,kad atradau ta skyreli :)gal palengvinsiu savo liga dalindamasi su jumis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(OKSIK. @ 2008 03 12, 11:09)
Labutis.Psichiterapeute man irgi išraše Clonezepaną gerti nakčiai ketvirti tabletes ir exstra atveju staiga užejus panikos priepoliu dėti po ležuvių.Jus rašote,kad nuo šiu vaistu galima gauti priklausomybe.Ko ji pasireiškia?Koki laika galima vartuoti Clonezepana,kad negauti priklausomybes?Ir kaip nutraukti vaisto vartojima mano atveju?Žinau,kad negali nutraukti staiga. g.gif

Labas rytas 4u.gif

Pagaliau randu laiko rytais uzsukti i supermama 4u.gif

Clonazepama pastoviai vartoti negalima, nes jis ne gydo, o tik ramina. Todel jo nutraukimo kaip ir nera, nes pastoviai negeri, tik uzejus panikai ar kai jauti kad uzeis. Kiek as zinau ji gerti kiekviena diena koki menesi tik galima, nes atsiranda priklausomybe. Man vienu metu labai sunku buvo, tai geriau kone kiekiena diena po trupineli... ax.gif Po kokio puses menesio jau tai taopo lyg iprotis, va isgersiu ryte ir bus ramiau...Negerai! Tada nustojau gerti ax.gif

Taciau kiekvienam individualiai, todel jei gydytoja tau skyre - nesibaimink! 4u.gif

QUOTE(gotika27 @ 2008 03 12, 18:03)
Dabar pati save grauziu viduje,kad reikejo nenustot man ju gerus.Labai noriu pasveikti iki balandzio menesio,nes radau darba,ir nors minimaliai atsistoti ant koju noriu,nes be kitu pgalbos nueiti net iki parduotuves bijau,o ka kalbeti tada apie darba,nauja kolektyva,nuo rytojaus einu psichoterapijos seansus,ziuresiu gal jie mane per menesi pastatys ant koju.O gal uzteks tik nakciai Trittico....Kaip noriu kam mes visos cia esancios pasvektumem,jau nei dienos be asaru neistveriu...ir vis kartoju kodel man taip turejo atsitikti  schmoll.gif Bet as issikapstysiu is tos baisios ligos  smile.gif  doctor.gif  doctor.gif

Nesijaudink 4u.gif

Zinok ir as pakeiciau darba, kaip tik tuo metu kai jauciausi blogai, vaistu negeriau tuo metu. Pirma buvo sunku, neslepsiu - naujas didelis kolektyvas, nesaugumo jausmas ir pan. Bet zinok viskas buvo gerai, gerai bus ir tau 4u.gif

Zinau, kad sunku, nes ir mane dabar jau ima ne liudesys, o pyktis, kad pavyzdziui taip noreciau kokiu batu ar pan., o bijau viena nuvaziuoti i prekybos centus..Kita vertus man padeda mazi issukiai sau. Pvz.noriu ko nors, tai kaip tik sukandus dantis, baimes pilnomis akimis vaziuoju. Aisku, toli dar nesiryztu, bet kazkiek jau pastumiau save... ax.gif

Siandien labai noreciau i soliariuma nueiti per pietu pertrauka,bet viena pesti eiti (visada su masina vaziuoju)...Is sono skamba kvailai, nes atrodo turbut va kokie cia norai... ax.gif Taciau kai negali net elementariausiu dalyku padaryti pats, tada pikta ir liudna. Todel siulau darykime sau issukius! Nes tikrai padeda! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2008 03 13, 10:32)
Labas rytas  4u.gif Pagaliau randu laiko rytais uzsukti i supermama 4u.gif Clonazepama pastoviai vartoti negalima, nes jis ne gydo, o tik ramina. Todel jo nutraukimo kaip ir nera, nes pastoviai negeri, tik uzejus panikai ar kai jauti kad uzeis. Kiek as zinau ji gerti kiekviena diena koki menesi tik galima, nes atsiranda priklausomybe. Man vienu metu labai sunku buvo, tai geriau kone kiekiena diena po trupineli... ax.gif  Po kokio puses menesio jau tai taopo lyg iprotis, va isgersiu ryte ir bus ramiau...Negerai! Tada nustojau gerti ax.gif  Taciau kiekvienam individualiai, todel jei gydytoja tau skyre - nesibaimink! 4u.gif Nesijaudink 4u.gif Zinok ir as pakeiciau darba, kaip tik tuo metu kai jauciausi blogai, vaistu negeriau tuo metu. Pirma buvo sunku, neslepsiu - naujas didelis kolektyvas, nesaugumo jausmas ir pan. Bet zinok viskas buvo gerai, gerai bus ir tau 4u.gif Zinau, kad sunku, nes ir mane dabar jau ima ne liudesys, o pyktis, kad pavyzdziui taip noreciau kokiu batu ar pan., o bijau viena nuvaziuoti i prekybos centus..Kita vertus man padeda mazi issukiai sau. Pvz.noriu ko nors, tai kaip tik sukandus dantis, baimes pilnomis akimis vaziuoju. Aisku, toli dar nesiryztu, bet kazkiek jau pastumiau save... ax.gif Siandien labai noreciau i soliariuma nueiti per pietu pertrauka,bet viena pesti eiti (visada su masina vaziuoju)...Is sono skamba kvailai, nes atrodo turbut va kokie cia norai... ax.gif  Taciau kai negali net elementariausiu dalyku padaryti pats, tada pikta ir liudna. Todel siulau darykime sau issukius! Nes tikrai padeda! 4u.gif
Atsakyti
Zinot ka pagalvojau, daugiausiai mes cia liudime, verkiame ir guodziames kaip mums blogai... g.gif Taciau tai tik varo i nevilti, aisku, kad musu tokiu panikuotoju daug - ramiau, taciau vistiek panikuojam ax.gif Todel gal geriau visos stokim i kova su panika, skatinkime viena kita judeti i prieki po viena zingsni! Meskime sau issukius ir drasinkime viena kita, bei dziaukimes kartu kad ir mazomis pergalemis 4u.gif Nes pastovus kalbejimas apie nerima ir vaistus tikrai nepadeda, tik dar labiau vercia galvoti apie tas panikas... doh.gif

Ka manote mergaites? 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif nesenai gryzau is psichoterapijos seanso,bet kolkas jis tik izanginis,daugiau daktare pazinti mane kaip asmenybe nori,o poto jau gylesnis gydymas,na ziuresiu kaip bus toliau,is pirmo karto nera ka spresti,bet tikiuosi,kad man pades verysad.gif .O as kolkas net ir uz vairo bijau viena sestis,nors priepuolio uz vairo nebuvau patrusi,bet vienai vistiek nesaugu,siandien tureciau vaziuoti namo is Kauno i Kedainius ir bijau vaziuoti autobusu viena,nes pries 3 sav turejau panikos pr autobuse ir dabar labai bijau schmoll.gif tai teks laukti drauges kol baigsis jai paskaitos.
Papildyta:
Mereveja,tu visiskai teisi,nes as kaip paskaitau kitu pasisakymus,toks jausmas,kad ir man tas pats yra arba atsitiks g.gif Mes turim palaikyti viena kita,pasidalinti savo dziaugsmu,kad va as siandien zengiau vienu zingsniu i prieki,ar iveikiau baime,ir taip mes tikrai daug greiciau pasveiksim thumbup.gif Kad ir siandien as pasisnekejau su gydytoja,ir jauciuosi tikrai kolkas puikiai thumbup.gif nei itampos,nei nerimo nejauciu....aisku kol sedziu namuose ir niekur nereikia eiti doh.gif
Atsakyti