Įkraunama...
Įkraunama...

panikos atakos

QUOTE(gotika27 @ 2008 03 15, 14:44)
Labutis visiems  smile.gif oj man jau ir juokas ima ir verkti norisi verysad.gif ,siandien pradejau gerti coaxil antidepresantas ir tas mane veikia,kaip kokia zombe,vaikstau po kambary ir nezinau ko vaikstau,sedziu uzsiziuriu i viena taska,nu zodziu nezinau kaip man iskesti ta vaistu poveiki nors savaite kokia,nes net iseiti kazkur bijau,atrodo,kad pasidarys beeinant blogai,man antidepresantai jau 3-cius bandau isaukia baime stipriai,itampa,susikaustyma,aisku gal kaip organizmas pripras tas jausmas praeis,nebezinau pati ka man daryti.Prisiskaiciau dabar apie vitaminus,nusipirkau stres vit,bandysiu juos gerti istisus metus,nes noriu isgyti ir daugiau nebesirgti  assa.gif

Labas gotika.Manau kad tau nelabai tinkamai parenka antidepresantus,nors aš tau siulau trupičiuka pakėntėti,šalutinis poveikis,kaip man aiškyno gydytoja jaučiamas iškarto ,o kai organizmas pripranta pradėsi jausti pagėrėjima.Man tas šalutinis poveikis tęsiasi api dvi savaitės,o paskui savijauta pradėjo gėrėti kiekviena dieną,o šalutinis poveikis dingo.Žiurėk,jai poveikis stiprės ir tikrai bus labai nėgera,važiuok pas gydytoją. g.gif
Papildyta:
QUOTE(anomiSS @ 2008 03 15, 14:21)
Sveikos, as prie jusu prisijungiu  4u.gif jau rasiau cia kelis kartus  smile.gif bet dabar labai sunku, tai vel uzsukau.  verysad.gif daugiau nei savaite, t.y. astunios dienos buvo tiesiog tragedija. sirgau skausmingom mmm, turejau migrenos priepuoli ir visa laika labai pykino bei buvo nerealiai silpna. negalejau paeit, dabar namie vaikstau po truputi. 3 kartus kvieciausia gydytoja, dare kraujo tyrimus, is pradziu itare virusa, bet kraujas parode, kad esu visiskai sveika. taigi man pasake, kad visa tai tik mano nerimas...kazkokia susikaupus baime, kuri sukelia tokius pojucius. na panikavau per sita laika gal 3 kartus, kazkoks kosmaras  doh.gif kai truksta oro, purtaisi ir viskas aplinkui liejasi, sirdis baladojasi stoja ir pan. kaip manote, ar nerimas, baime, gali issaukti tokius apciuopiamus pojucius kad labai silpna, negali iseit ir vaisciot, nes tuoj nualpsi ir pan.?  verysad.gif beje, tas silpnumas ne epizodinis, o jis istisai yra.. verysad.gif ir dar kankina toks nuolatinis noras giliau ikvept, nezinau kaip paaiskint...tarsi nuolatos nori atsikvept ir sunku  verysad.gif siaip visi organai sveiki ir visi tyrimai padaryti...

Labutis anomiSS.Tave suprantu,galiu pasakyti iš savo patirties,kad ištiesu tas nepaaiškinamas silpnumas,pastovus galvos svaigimas,nuolatinis nerimas dėl savo sveikatos,dusulys ir t.t labai glaudžiau susijosios su jautria nervų sistemą.Jai tikrai visi tyrimai geri,ir neturi problemu su skydliauke,suličiau aplankyti psichoterapeutą.Man atrodo,kad tau panikos atakos ir nerimas,kuris gali pereiti į depresija. g.gif
Atsakyti
QUOTE(gotika27 @ 2008 03 15, 14:44)
Labutis visiems  smile.gif oj man jau ir juokas ima ir verkti norisi verysad.gif ,siandien pradejau gerti coaxil antidepresantas ir tas mane veikia,kaip kokia zombe,vaikstau po kambary ir nezinau ko vaikstau,sedziu uzsiziuriu i viena taska,nu zodziu nezinau kaip man iskesti ta vaistu poveiki nors savaite kokia,nes net iseiti kazkur bijau,atrodo,kad pasidarys beeinant blogai,man antidepresantai jau 3-cius bandau isaukia baime stipriai,itampa,susikaustyma,aisku gal kaip organizmas pripras tas jausmas praeis,nebezinau pati ka man daryti.Prisiskaiciau dabar apie vitaminus,nusipirkau stres vit,bandysiu juos gerti istisus metus,nes noriu isgyti ir daugiau nebesirgti  assa.gif

Manau normalu, nes antidepresantai turi salutini poveiki, kuris jauciamas pirma savaite. As beja kai geriau, tai pradejau nuo ketvircio ir po truputeli didinau, kad nesijaustu taip poveikis salutinis. Nors pazistu zmoniu, kurie is viso negali vartoti antidepresantu ar raminanciu, nes juos net ir maza doze ziauriai uzzombina biggrin.gif Vienaip ar kitaip po savaites geriau nueik pas gydytoja! 4u.gif

Beja pastebejau, kad i formuma uzsuka visi tik kai pablogeja arba negera...taip ieskome paguodos, bet tuo paciu "dusiname" vienos kitas g.gif Siulau uzsukti i formuma dazniau kai gera savijauta, pasidziaugti drauge, uzkresit kitas gera nuotaika, susipazinti! Nes tik liudejimas draugiskas nepades schmoll.gif Skleiskime ir gera bei optimistine nuotaika, nes tada paskaicius komentarus bus lengiau ir tikesime, kad TIKRAI iskysime 4u.gif
Atsakyti
Taciau pradejau kvepuoti, vietoj Clonazepamo. Ir padejo.... ax.gif Apeme toks pats snaudulys kaip po clonazepamo. Todel dabar uzejus panikai pirmiausiai bandau kvepuoti smile.gif

[/quote]

Norejau paklausti o koki kieki clonazepamo vartoji kai uzeina blogumas? As tai nuo ketvirtadalio apsnustu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maliootka @ 2008 03 15, 20:16)
Taciau pradejau kvepuoti, vietoj Clonazepamo. Ir padejo.... ax.gif Apeme toks pats snaudulys kaip po clonazepamo. Todel dabar uzejus panikai pirmiausiai bandau kvepuoti smile.gif

Norejau paklausti o koki kieki clonazepamo vartoji kai uzeina blogumas? As tai nuo ketvirtadalio apsnustu smile.gif

Atsakyti
zinai, ir man buvo lygiai, taip pat... atrode, kad visa laika noriu ikvepti giliau... kad truksta oro... or dar ziovaudavau...
ir niekaip nesupratau kas man.. dabar kai jau turiu praktikos sitioje srytyje, tai lengviau kazkurio poziuriu..
dabar, kai pradeda smaugti arba sunku ikvepti, pasakau, sau kad nepanikuok, cia viskas nuo nervu. ir praeina..

QUOTE(anomiSS @ 2008 03 15, 14:21)
ir dar kankina toks nuolatinis noras giliau ikvept, nezinau kaip paaiskint...tarsi nuolatos nori atsikvept ir sunku  verysad.gif siaip visi organai sveiki ir visi tyrimai padaryti...

Atsakyti
QUOTE(abio @ 2008 03 15, 19:31)
zinai, ir man buvo lygiai, taip pat... atrode, kad visa laika noriu ikvepti giliau... kad truksta oro... or dar ziovaudavau...
ir niekaip nesupratau kas man.. dabar kai jau turiu praktikos sitioje srytyje, tai lengviau kazkurio poziuriu..
dabar, kai pradeda smaugti arba sunku ikvepti, pasakau, sau kad nepanikuok, cia viskas nuo nervu. ir praeina..

aisku, as irgi taip raminuosi. ir vat kaip sakai buna kad uzeina ir dvi valandas ziovauju, tarsi noriu atsikvept, po to praeina, ir vel uzeina...

OKSIK. aciu uz atsakyma. taip, mano ir skydliauke sveika ir visa kita, jau ruosiuos vizitui pas ta, kas turetu padeti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maliootka @ 2008 03 15, 20:42)
Norejau paklausti o koki kieki clonazepamo vartoji kai uzeina blogumas? As tai nuo ketvirtadalio apsnustu  smile.gif

Maziau net nei ketvirti, maza trupineli biggrin.gif Nes irgi apsnustu labai doh.gif

Kaip Jus manote, jeigu padarytumeme is sios temos normalu formuma, susipazintumeme, pasidalintumeme dziaugsmais ir liudesiu, patirtimi, o ne tik apie panikos atakas kalbetumeme 4u.gif Taip butu daug lengviau, geriau ir drasiau kartu isgyventi ir iveikti musu beda smile.gif

Ka manote? 4u.gif
Atsakyti
O kas yra normalus forumas?
ar sitas "nenormalus"?
bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(mereveja @ 2008 03 16, 15:33)
Maziau net nei ketvirti, maza trupineli biggrin.gif  Nes irgi apsnustu labai doh.gif

Kaip Jus manote, jeigu padarytumeme is sios temos normalu formuma, susipazintumeme, pasidalintumeme dziaugsmais ir liudesiu, patirtimi, o ne tik apie panikos atakas kalbetumeme 4u.gif  Taip butu daug lengviau, geriau ir drasiau kartu isgyventi ir iveikti musu beda smile.gif

Ka manote? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(abio @ 2008 03 16, 18:03)
O kas yra normalus forumas?
ar sitas "nenormalus"?
bigsmile.gif  bigsmile.gif

Gal ne taip pasakiau biggrin.gif Aisku, normalus biggrin.gif Turejau omeny aktyvu bendravimo formuma, ne tik apie panika. Tiesiog man atrodo, kad lengviau susipazinant, bendraujant apie kasdieniskus dalykus ir tuos nelemtus pojucius, ju nugalejima ir ne...ir t.t.t. bus lengviau iveikti panikas ir nebijoti ju. Nes skaitant komentarus tik kaip kam negera, kas darosi ir pan. tik blogiau paciam, nes norom nenorom juos pritaikai sau g.gif Juk galima ir gerais dalykais pasidalinti 4u.gif Cia tik mano nuomone g.gif
Atsakyti
QUOTE(mereveja @ 2008 03 16, 18:35)
Gal ne taip pasakiau biggrin.gif  Aisku, normalus biggrin.gif  Turejau omeny aktyvu bendravimo formuma, ne tik apie panika. Tiesiog man atrodo, kad lengviau susipazinant, bendraujant apie kasdieniskus dalykus ir tuos nelemtus pojucius, ju nugalejima ir ne...ir t.t.t. bus lengviau iveikti panikas ir nebijoti ju. Nes skaitant komentarus tik kaip kam negera, kas darosi ir pan. tik blogiau paciam, nes norom nenorom juos pritaikai sau g.gif  Juk galima ir gerais dalykais pasidalinti 4u.gif  Cia tik mano nuomone g.gif

as uz smile.gif vat jauciu mano panika kyla nuo mano uosvienes
aggressive.gif uztenka vien apie ja pagalvoti kad susinervinciau mastau.gif smile.gif bet siaip zinot, mastau, kad mes visos esam savimi nepasitikincios asmenybes (galbut yra isimciu) as kartais stebiu zmones praeinancius salia, ir kartais juokas ima, nes vienas eina niuniuoja garsiai kazka, kitas telefonu visa gerkle rekia, ir siaip daug keistu zmoniu kurie net nesijaudina kas ka apie juos pagalvos,nekompleksuoja, o as vis ziuriu i save, ar gerai atrodau, ar pilvukas itrauktas einant hihihi.gif ir pan, ir pan smile.gif va buvau kosmetikos parduotuveje, tai einu ziuriu viena akim ka cia man nusipirkus, kita stebiu ar apsauginis i mane neziuri susikauscius visa, o cia ziuriu salia moteriske tokia priejo vienu testeriu lupas pasidaze, kitu akis, treciu pasipudravo, zodziu makijaza pasidare visa ir isejo sau rami blink.gif ..pagalvojau kad ziauriai pavydziu tokios "laisves" biggrin.gif
Atsakyti
Aš visiškai su tavim sutinku..smile.gif

o kur tu gyveni?

QUOTE(mereveja @ 2008 03 16, 15:33)
Maziau net nei ketvirti, maza trupineli biggrin.gif  Nes irgi apsnustu labai doh.gif

Kaip Jus manote, jeigu padarytumeme is sios temos normalu formuma, susipazintumeme, pasidalintumeme dziaugsmais ir liudesiu, patirtimi, o ne tik apie panikos atakas kalbetumeme 4u.gif  Taip butu daug lengviau, geriau ir drasiau kartu isgyventi ir iveikti musu beda smile.gif

Ka manote? 4u.gif

Atsakyti
Labas biggrin.gif Nežinau kodel jus manote,kad tai negerai kalbėti apie savo išgyvenimus panikos atakos metų?Pvz.man daug lengviau ,kai žinau ,kad aš neviena tokia ir galiu drasiai kalbėti apie savo problėmą šiame forume.Jis specialiai ir atidarytas kad mes galėtumem sužinoti daugiau informacijos ,pasidalintis.Jis taip ir vadinasi "panikos atakos".O apie kita galima kalbeti kitose forumose,Supermamoje yra Laaabai daug skyrelių. mirksiukas.gif
P.s.Aš geriu ketvirti Clonezepano negaliu pasakyti ,kad apsnustu.Aišku jaučiu raminamą poveiki ir miegu išgerus ji gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OKSIK.: 16 kovo 2008 - 22:16