Įkraunama...
Įkraunama...

Židiniai, krosnelės ir jų priedai

Sveiki, aš biški ne į temą, bet gal žinote kur galėčiau rasti židinio aksesuarų - na krepšio malkom, žarsteklių ir t.t. O tai turiu po eglute padėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 11 29, 17:09)
Sveiki, aš biški ne į temą, bet gal žinote kur galėčiau rasti židinio aksesuarų - na krepšio malkom, žarsteklių ir t.t.  O tai turiu po eglute padėt  4u.gif

siandien buvau Vilproje, tai maciau kad stovejo ten visokiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikusia @ 2007 11 29, 18:09)
Sveiki, aš biški ne į temą, bet gal žinote kur galėčiau rasti židinio aksesuarų - na krepšio malkom, žarsteklių ir t.t.  O tai turiu po eglute padėt  4u.gif

http://www.krosneles...hp?lang=0&cat=2
Atsakyti
kabantis židinuks

assa.gif

http://public.fotki....s/dsc01274.html
http://public.fotki....s/dsc01276.html
Atsakyti
Ranką prie širdies pridėjus pasakysiu, Kad ankstesnės temos neskaičiau blush2.gif
Tad jei buvo apie tai išsamiai kalbėta, galit pomidorai2.gif

Gal kas darėt šiom dienom projektuką, apšildymui nuo židinuko? Gal išduotumėt paslaptį, kokios kainos tokio "džiaugsmo", ir nuo ko reiktų pradėt? Norėtumė pasidaryt tokį alternatyvų šildymą, nedideliam dviaukščiui kotedžiukui. Tad bandau išsiaiškint ar verta mirksiukas.gif Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 02 gruodžio 2007 - 15:33
QUOTE(a79 @ 2007 12 02, 17:32)
Ranką prie širdies pridėjus pasakysiu, Kad ankstesnės temos neskaičiau  blush2.gif
Tad jei buvo apie tai išsamiai kalbėta, galit  pomidorai2.gif

Gal kas darėt šiom dienom projektuką, apšildymui nuo židinuko? Gal išduotumėt paslaptį, kokios kainos tokio "džiaugsmo", ir nuo ko reiktų pradėt? Norėtumė pasidaryt tokį alternatyvų šildymą, nedideliam dviaukščiui kotedžiukui. Tad bandau išsiaiškint ar verta  mirksiukas.gif Ačiū.

Pirmiausia reiktu zinoti ar yra kaminas, reiktu kotedziuko planelio ,kokia kvadratura (aisku ir patalpu auksti) ir kiek kambariu(patalpu) bus sildoma, kokia perdanga?Toliau reiktu rinktis kapsule pagal sildoma plota ir turbina(ventiliatoriu) pagal kubatura. Toliau reiktu zinoti kokia bus zidinio forma(tiesiulinju ar apvaliu ) ,apdailos medziagos (marmuras ,granitas ,skalunas,dolomitas,plyteles, dazymas paprastas ar dekoratyvinis ) Tada galima paskaiciuti kiek tas ,,dziaugsmas'' kainuotu,nes tie visi dalykai labai lemia kaina. Mano vyras situo uzsima jei domina galiu duoti kontaktus paskaiciuos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 02 gruodžio 2007 - 17:21
Ačiū, korida už info.
Konkretesnes kainas gal gali į AŽ mestelt, į kokią kainą vien paskaičiavimai tilpų.
Mes Kaune.

Pasigirsiu, jau perskaičiau ir ankstesnę temą tease.gif Tik blogai, kad protingesnė netapau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 02 gruodžio 2007 - 18:22
QUOTE(a79 @ 2007 12 02, 20:20)
Ačiū, korida už info.
Konkretesnes kainas gal gali į AŽ mestelt, į kokią kainą vien paskaičiavimai tilpų.
Mes Kaune.

Pasigirsiu, jau perskaičiau ir ankstesnę temą  tease.gif Tik blogai, kad protingesnė netapau  blush2.gif

klausiau vyro, paskaiciuti gali ir taip smile.gif ,jei duosit ko prasiau plana ,kvadratura...
psvabas@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2007 12 02, 20:48)
klausiau vyro, paskaiciuti gali ir taip smile.gif ,jei duosit ko prasiau plana ,kvadratura...
psvabas@gmail.com

p.s.tik kaina butu be zidinio apdailos,nes neaisku kokia butu.
Atsakyti
Korida, surasiau visą litaniją, tik nežinau ar nors kiek sugebejau aiškiau nupasakot ko noriu doh.gif Tik vat, plano kompe dar neturiu, tai litaniją išsiunčiau be jo.
O jūs gal Kaune?
Atsakyti
taip - smile.gif Kaunas
p.s. bent papieskit parasykit kur kaminas sovi pirmam aukste ir kur antram aukste bus kambariu pertvaroskamino atzvilgiu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo korida: 03 gruodžio 2007 - 00:15
Ok, ryt bandysiu atsiųst planus. Pasodinsiu vyrą paišyt, vos tik iš lovos išropos hihihi.gif Ačiū, korida aciuks.gif
Atsakyti