Įkraunama...
Įkraunama...

Židiniai, krosnelės ir jų priedai

QUOTE(Neffertite_ @ 2008 08 06, 00:58)
Rekomenduokite ir mums židinių meistriuką kokį nebrangininką.  blush2.gif Labai labai dėkavoju.  4u.gif

zidiniu meistras nebrangininkas dirba kauno rajone greitai graziai kokybiskai padaro ir nebrangiai ima 867145844 rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(indre0123 @ 2008 12 29, 22:22)
Laba diena.
Reikia pagalbos - jau bus tuojau metai, kaip mes vis laukiam savo zidinuko apdailos darbininko...vis zada pradet kita savaite bet... schmoll.gif
Taigi baigesi kantrybe ir iekome nauju darbininku.  verysad.gif
Pas mus zidinys ismurytas, reikia tik apdaila padaryti jo. Viena dalis turejo buti klijuojama plytelemis, ir vienas kampas Forest Gold marmuru... (meistras skaiciavo nepilnai apie 3 kv. marmuro).
Parekomenduokite kas nors meistrus, labai prasau...
Aciu

as zinau gerus zidiiu meistrus jie man ir paciai padare zidini jau turiu beveik 2 metai ir esu labai patenkinta padaro labai greitai graziai ir kokybiskai ir del kainos galima susiderinti jie dirba dviese turi labai didele patirti dirba kaune ir jo rajonuose.jie dare ir mano keliem pazystamiem kaip girdejau visi liko patenkint bigsmile.gif jei reikia tai cia butu ju numeriukas 867145844
Atsakyti
Gal kas zinote kur rasti kokiu nors pvz.internetiniu psl.apie zidiniu apdaila? Neisivaizduoju ko noriu,nes nemaciau jokiu graziu pavyzdziu blush2.gif
Atsakyti
turi meistrai daug pavyzdziu.kalbekit su meistru smile.gif
Atsakyti
O as galiu tik pasigirti savo mylimojo darbais, gal kas sudomins smile.gif aisku, tai tik dalis darbu, bet man jie patys graziausi tongue.gif kalvyste
Atsakyti
tikrai nuostabus darbeliai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(maja123 @ 2009 01 05, 23:08)
zidiniu meistras nebrangininkas dirba kauno rajone greitai graziai kokybiskai padaro ir nebrangiai ima 867145844 rolleyes.gif
Papildyta:
as zinau gerus zidiiu meistrus jie man ir paciai padare zidini jau turiu beveik 2 metai ir esu labai patenkinta padaro labai greitai graziai ir kokybiskai ir del kainos galima susiderinti jie dirba dviese turi labai didele patirti dirba kaune ir jo rajonuose.jie dare ir mano keliem pazystamiem kaip girdejau visi liko patenkint  bigsmile.gif  jei reikia tai cia butu ju numeriukas 867145844

Aciukas - pasinaudosim tel ir paskambinsim. smile.gif
Atsakyti
begaminant zidini liko spec. vatos nes nuo sumanymo iki igyvendinimo praejo nemazas laiko tarpas tai pasikeite projektas.
Firerock 40mm storio 4 lapai 600*1000 arba 2,4m2 http://www.senukai.l...st_tab=articles
Firerock 30 mm storio 3 lapai 600*1000 arba 1,8m2.
http://www.senukai.l...st_tab=articles
uz viska noreciau 100lt. dar yra likuciu uz dyka. Viskas popierineje dezeje.
kaunas-kedainiai ir aplinkui. I az arba 868792287
Zidini parodysiu kai pabaigsiu apdaila smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyckaju: 13 sausio 2009 - 12:17
sveiki, na pas mus jau zidinys paruostas teliko akmens apdaila.. bet kazkaip labai daug jama uz akmens supjovima.. gal kas vilniuj turit gerus akmens supjovejus kurie dirba uz nesikandziojancia kaina??? ax.gif
Atsakyti
Norejau paklaust ismananciu,kiek nuo zemes turi but pakelta kapsule ? g.gif Kokie seip yra standartai ?
Atsakyti
[quote=FAINulka@,2009 01 14, 22:43]
sveiki, na pas mus jau zidinys paruostas teliko akmens apdaila.. bet kazkaip labai daug jama uz akmens supjovima.. gal kas vilniuj turit gerus akmens supjovejus kurie dirba uz nesikandziojancia kaina??? ax.gif
[as zinau meistrus ,kurie kazkur gauna .bet neklausiau kur ta akmenine apdaila.galeciau duot telefona ,pasiskambintumete.
Papildyta:
QUOTE(gandriuke... @ 2009 01 15, 11:05)
Norejau paklaust ismananciu,kiek nuo zemes turi but pakelta kapsule ?  g.gif Kokie seip yra standartai ?

paskambinkit Nr.867684429. manau ,kad tai meistro darbo paslaptis ir nelabai nores viesai jums forume pasakot... biggrin.gif man jie kaip tik toki zidini padare ,nemoku nuotrauka idet.gavosi grazus zidinys ir sildo puikiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(matilda83 @ 2009 01 15, 18:23)
paskambinkit Nr.867684429. manau ,kad tai meistro darbo paslaptis ir nelabai nores viesai jums forume pasakot... biggrin.gif man jie kaip tik toki zidini padare ,nemoku nuotrauka idet.gavosi grazus zidinys ir sildo puikiai biggrin.gif

cia situo telefonu skambinti? brukstelk i AZ telefoniuka ir varda aciuks.gif
Atsakyti
manau ,kad tai meistro darbo paslaptis ir nelabai nores viesai jums forume pasakot...

biggrin.gif biggrin.gif anokia cia paslaptis - 30-40 cm nuo grindu.
Atsakyti