QUOTE(Neffertite_ @ 2008 08 06, 00:58)
Rekomenduokite ir mums židinių meistriuką kokį nebrangininką.
Labai labai dėkavoju. 

zidiniu meistras nebrangininkas dirba kauno rajone greitai graziai kokybiskai padaro ir nebrangiai ima 867145844

Papildyta:
QUOTE(indre0123 @ 2008 12 29, 22:22)
Laba diena.
Reikia pagalbos - jau bus tuojau metai, kaip mes vis laukiam savo zidinuko apdailos darbininko...vis zada pradet kita savaite bet...
Taigi baigesi kantrybe ir iekome nauju darbininku.
Pas mus zidinys ismurytas, reikia tik apdaila padaryti jo. Viena dalis turejo buti klijuojama plytelemis, ir vienas kampas Forest Gold marmuru... (meistras skaiciavo nepilnai apie 3 kv. marmuro).
Parekomenduokite kas nors meistrus, labai prasau...
Aciu
Reikia pagalbos - jau bus tuojau metai, kaip mes vis laukiam savo zidinuko apdailos darbininko...vis zada pradet kita savaite bet...

Taigi baigesi kantrybe ir iekome nauju darbininku.

Pas mus zidinys ismurytas, reikia tik apdaila padaryti jo. Viena dalis turejo buti klijuojama plytelemis, ir vienas kampas Forest Gold marmuru... (meistras skaiciavo nepilnai apie 3 kv. marmuro).
Parekomenduokite kas nors meistrus, labai prasau...
Aciu
as zinau gerus zidiiu meistrus jie man ir paciai padare zidini jau turiu beveik 2 metai ir esu labai patenkinta padaro labai greitai graziai ir kokybiskai ir del kainos galima susiderinti jie dirba dviese turi labai didele patirti dirba kaune ir jo rajonuose.jie dare ir mano keliem pazystamiem kaip girdejau visi liko patenkint