QUOTE(kristik @ 2009 03 25, 23:16)
Ok, tada pradėkim nuo to, ką galėtumėte man pasiūlyti

Kiek preliminariai kainuoja antras židinukas (jūsų galerijoje) su apdaila? Kiek kainuotų kažkas panašaus su dviem stiklais (kampu). O trečias nuo apačios tikriausiai labai brangus

?
Dar domintu k19 projektas
Kokių firmų židiniais prekiaujate? Kur galima būtų pamatyti kainas?
Papildyta:
Pasiūlykite ką nors patrauklaus
Kalbant apie siuos Jusu minimus dvejus modernius zidinukus is galerijos mano tinklapyje, esu ju gamintojas, o ne perprekiautojas. Kainos tikrai nera brangios: induvidualaus projekto kaina svyruotu nuo 9 000 - 11 000,- lt. su pastatymu, priklausomai nuo ju ismatavimu. K19 zidinio samata paskaiciuoti galima butu irgi zinant koks butu imontuojamas ugniakuras, kokie konstruktyvo matmenys, kokia apdaila ir pan., nes be siu rodikliu, net ir montavimo kainos negaleciau ivardinti.
"Kokių firmų židiniais prekiaujate? Kur galima būtų pamatyti kainas?"
Kadangi labiau linkes prie nestandartiniu, vienetiniu zidiniu gamybos: zidiniais neprekiauju, reikiamus ugniakurus ar krosneles perku ir klientams rekomenduoju isigyti pas kolegas www.stiksas.lt (tinklapyje nera viskas, ka jie gali pasiulyti, reiktu apsilankyti pas juos prakybos salone)
Del konkretesniu kainu ir projektu parinkimo, siulyciau susitikti pas jus objekte.
Pagarbiai