Įkraunama...
Įkraunama...

Židiniai, krosnelės ir jų priedai

sveiki darome kalviskus darbus taip pat turim ir malkine su yrankiais,jei domina rasykit susisieksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 17, 14:01)
Židinių žinovai, prašau Jūsų patarimo  4u.gif  Kai įsigijome namą, kampe buvo šis "grožis" doh.gif Tačiau dabar sugalvojome daryti remontą ir nežinome, kaip šį židinį galima atnaujinti. Tik užkūrus jį - dalis dūmų eina tiesiai į kambarį  doh.gif, todėl reikėtų kažkokių durelių su karščiui atspariu stiklu. Gal žinote, kas galėtų pagaminti pagal užsakymą, nes pirkti tokio tikrai nerasime schmoll.gif . Kaip galima būtų atnaujinti tas plytas? Jos neaišku kuo išteptos, nes prisilietus liesiog ranka "limpa". Prašau, padėkite, kaip jį atnaujinti, nes kartais jau kyla noras jį išardyti.... Iš anksto dėkoju už patarimus  4u.gif
user posted image

Sveiki, pagal Jusu individualius pakuros angos matmenis dureles pagaminti galime, bet tai neisspres traukos problemos, juk jas pradaryti reikes paskesniems malku uzkrovimams ir dumo i patalpa vistiek paklius. Pirmiausiai gal reiktu issikviesti kaminkreti ir isvalyti kamina, o del plytu tai sunku pasakyti ka su jomis daryti, faktas tas, kad jas reiktu nusveisti nuo esamos medziagos padengimo, o kokiomis priemonemis ar tiesiog slifavimo irankiais, galima butu pasakyti ivertinus vietoje.
Taciau norint, kad tas 'grozis' butu tikrai panasus i grozi, siulytume vietoje jo irengti nauja, kokybiska, pageidaujamo dizaino zidini.

www.zidinukas.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristix: 18 spalio 2009 - 12:19
O man tai labai grazus tokie "senobiniai" zidinukai. Labai butu gaila ji griaut - bandyciau gelbet, pasinaudojus Kristix patarimais 4u.gif

Mes naujai statomes nama, jame bus zidinys, tai bent jau mano vizijoje jis turetu buti butent murytas is plytu, gal raudono klinkerio, kad tiktu namo isorei, taigi, rezultate labai panasus i jusiski smile.gif
Atsakyti
Kristix, būtų malonu, kad pagamintumėte dureles. O gal pasakytume orientacinę kainą - pakura yra 58 cm ilgio ir 44 cm aukščio - suprantu, kad turite išmatuoti tiksliai ir t.t., bet +- pasakyti galite. Ačiū.
Šis židinys bus kuriamas labai retai ir po užkūrimo, durelės nebus darinėjamos, tai dūmai į aplinką ir nepatektų. Kaminą būtinai išvalysime. Plytas reikės pabandyti valyti.

Mari, ačiū 4u.gif Bandysime atnaujinti ax.gif
Atsakyti
kristix, ačiū už informaciją, turiu Jūsų kontaktus, kai tik pradėsime tvarkyti - kreipsimės.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 10 17, 14:01)
reikėtų kažkokių durelių su karščiui atspariu stiklu. Gal žinote, kas galėtų pagaminti pagal užsakymą, nes pirkti tokio tikrai nerasime schmoll.gif . user posted image

Jei Kaune tai Arkesa http://www.arkesa.lt...ai/zidiniai.htm
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2009 10 21, 10:39)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristix @ 2009 10 08, 18:46)
Sveiki. kainos skaiciuojamos konkreciai kiekvienam projektui, kazkokio standarto net negali buti. Vata, gipsas jau eina i praeiti. Ta gali siulyti tik meistrai nekeliantys savo kvalifikacijos ir nesidomintis naujomis ir zymiai kokybiskesnemis zidinio konstruktyvo montavimo medziagomis: http://www.zidinukas...termoizoliacija
Kainos tarp zidiniu montuotoju vyrauja ivairios, ypac siuo laikotarpiu. Taciau rinktis zidinistus reikia ne pagal kaina, kiek metu isdirbe, kokie grazus "nuotraukose" zidiniai ir pan., o pagal ju teikiamu paslaugu kokybe.

Kristix, noriu paklausti apie zidinio stiklų valiklį. Nusipirkau senukuose "hansa"ženklu pazenklintas apie 20Lt. Pirma karta naudojau, bet pastebejau , kad ant metalo išsikristalizavo balta druska, kai užkūrė, visu kur pateko ant metalo - pabalo. Nusivalo, bet man peršasi mintis, kad po sio valiklio naudojimo reikia viska vandeniu plauti, ne tik stikla, kaip as dariau. Man tai nepatinka. O ka daryti su valikliu, kai jo pribėga tarp stiklo ir matalo, is ten neiškrapštysi. Arba purksti reikia ant skuduro ir tada valyti, o ne purkšti ant stiklo. Man biški neramu. nes tas valiklis popieriuje slyle išgrauže
Atsakyti
oi,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 21 spalio 2009 - 16:57
QUOTE(marene @ 2009 10 21, 15:58)
Kristix, noriu paklausti apie zidinio stiklų valiklį. Nusipirkau senukuose "hansa"ženklu pazenklintas apie 20Lt. Pirma karta naudojau, bet pastebejau , kad ant metalo išsikristalizavo balta druska, kai užkūrė, visu kur pateko ant metalo - pabalo. Nusivalo, bet man peršasi mintis, kad po sio valiklio naudojimo reikia viska vandeniu plauti, ne tik stikla, kaip as dariau. Man tai nepatinka. O ka daryti su valikliu, kai jo pribėga tarp stiklo ir matalo, is ten neiškrapštysi. Arba purksti reikia ant skuduro ir tada valyti, o ne purkšti ant stiklo. Man biški neramu. nes tas valiklis popieriuje slyle išgrauže

Sveiki, aisku nemalonu kai tokie variantai vyksta, valiklis tikrai kazkoks keistas... isvalyti visada galima isrinkus stikla nuo remo, bet po isrinkimo gali prireikti naujos virves ir pan.
nerandu nuorodos (kai rasiu butinai idesiu) tikrai gero valiklio, kuris tikrai gerai valo, neturi savo sudetyje abrazyviniu detaliu ir pan. (patys juo valome netgi keramines elektrines virikles pavirsiu biggrin.gif ) Vilniuje galiu parekomenduoti ji isigyti ''Stikso" zidiniu prekybos salone Ukmergės g.244 jis ten beja gal tik dvieju rusiu, to paties gamintojo, pagal savo poveikio stipruma.
Atsakyti
QUOTE(marene @ 2009 10 21, 15:58)

o jus nusipirkit Valio firmos lietuviska zidiniu ir griliu valikli, nu stebuklingai veikia smile.gif turbut ir lt nekainuoja. pas mane stiklas buvo prideges, kad jau ugnis ciut matesi... tai atidariau, uzpurskiau, paskirsciau putas ir su kempinele nuvaliau viska, nei zenklo neliko, su metalu nereaguoja, o gaunasi kad ir vandens papuola, nes kempinele valydama dubeny vis perplaunu. jei jau laukiu sveciu tai isblizginu stikla stiklu valikliu gale paciam, bet seip uztenka ir valio. tikrai geras dalykas.
Atsakyti
Labutis visiems, noriu paklausti kaip jusu zidiniai dekorioti (kalbu apie tuos kurie is gipskartonio). Labai noreciau kad zidinys issiskirtu is visu sienu, gal kas zinot ar yra kokie specialus tapetai ar kazkas panasaus kuo butu galima apklijuoti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lavazia: 24 spalio 2009 - 22:32