Sveiki,tema labai ilga,skaičiau ir visiškai susimaišiau
.Norėjau patarimo,bute norime įsirengti židinuką,kad būtų nedidelis ir neužimtų daug vietos.Buto plotas 100kv.

QUOTE(kristik @ 2010 01 06, 20:08)
Ačiū už komplimentus
Kristix jau parašė priežastis, dėl kurių dėsim rėmelį
Vaizdas dar keisis - priekinė židinio dalis bus nudažyta pilkai
Gale padarytos nedidukės nišos, bet ne malkų dėjimui, jų paskirtis bus kita (apie tai parašysiu dienorašty, nors nežinau ar pavyks mano idėją įgyvendinti)
Aš šiaip nišų nelabai mėgstu, bet mūsų atveju jų reikėjo, kad nebūtų grėmėzdiška ta didžioji dalis..

Gale padarytos nedidukės nišos, bet ne malkų dėjimui, jų paskirtis bus kita (apie tai parašysiu dienorašty, nors nežinau ar pavyks mano idėją įgyvendinti)

aisku, na bet kokiu atveju, labai labai jau grazus zidinys bus

laba, mes irgi namie turim zidini isirengia, bet isirengaim taip, kad visa musu buta apsildytu, tad anuo miesto sildymo atsijungem ir vandeni dar pasildo...as rasau tokiu klausimu, gal kas zinot kur geresniu yra apsaugu nuo vaiku, tvoreliu tu...kad vaikas prie zidinio neprieitu...dar i stikla rankas nusidegins....

QUOTE(neringuskinas @ 2010 01 07, 14:34)
laba, mes irgi namie turim zidini isirengia, bet isirengaim taip, kad visa musu buta apsildytu, tad anuo miesto sildymo atsijungem ir vandeni dar pasildo...as rasau tokiu klausimu, gal kas zinot kur geresniu yra apsaugu nuo vaiku, tvoreliu tu...kad vaikas prie zidinio neprieitu...dar i stikla rankas nusidegins.... 

cia keleta variantu rasite APSAUGINES GROTELES
QUOTE(neringuskinas @ 2010 01 07, 12:34)

Jei nori apsaugos aplink visą židinį, tai BabyCenter yra gerų grotelių

Musu zidinukas jau kurenamas.
Nerealus jausmas.
Atrodo sitaip:

o cia marmuriukas ir arciau:

Tikiu, kad jai nudazysim (o tai ivyks dar negreit) - vaizdas dar pageres
Nors siaip esu patenkinta rezultatu.
Jei kam reikes meistro kontaktu - galiu rekomenduoti.

Atrodo sitaip:

o cia marmuriukas ir arciau:

Tikiu, kad jai nudazysim (o tai ivyks dar negreit) - vaizdas dar pageres

Jei kam reikes meistro kontaktu - galiu rekomenduoti.

Labas, reikalingas patarimas... noriu sodyboje židinio, ne itin brangaus, kvadratūra nedidelė apie 50 kv., gal galite rekomenduoti kokią kapsulę, nes pasirinkimas didelis, o aš apir jas visai nenusimanau. Iš anksto dėkoju

QUOTE(kitty @ 2010 01 12, 15:26)
Labas, reikalingas patarimas... noriu sodyboje židinio, ne itin brangaus, kvadratūra nedidelė apie 50 kv., gal galite rekomenduoti kokią kapsulę, nes pasirinkimas didelis, o aš apir jas visai nenusimanau. Iš anksto dėkoju 

sveiki, galiu rekomenduoti zidinistus kurie nuosirdziai gales jus pakonsultuoti ir paaiskinti

QUOTE(kitty @ 2010 01 12, 16:26)

Sveiki, kaip sodybai, kuriai reikalingas zidinys, ne tik kaip interjero elementas, bet labiau kaip sildymo prietaisas, siulyciau C kategorijos ugniakurus, kurie yra nuolatinio ir pastovaus veikimo šildymo prietaisai. vieni is galimu variantu lyginant kokybe ir kaina butu ''Belfonte'' serijos. Kaina iki 2700,'lt apdailai galima naudoti panasias medziagas, kurios pilnumoje tiktu sodybos stiliui: (siandien tik montavau apdaila, dar nepilnumoje baigta, bet jau rezultatas matosi)

Belfonte ugniakuru modeliu korpusai yra papildomai pastiprinti ir surinkti naudojant ne hermetiką, kuris gali ištrupėti ir istrupa (pvz I kategorijos ugniakura kurianant ilgesni nepertraukiama kurenimo laika, nei leidziamas pagal technini pasa), o tik specialų stiklo audinio šniūrą, kuris dirba kaip korpusinių siūlių kompensatorius. Subalansuota korpuso cheminė sudėtis ir surinkimo būdas, užtikrina visišką saugumą.
QUOTE(rrr? @ 2009 12 05, 12:27)
Labas visoms, zidiniu myletojams,
Visos temos neperverciau, tikiuosi nesikartosiu
Mane labai sudomino vat tokie zidinukai, kaip nuotraukoje. Bet nelabai randu kokios informacijos apie juos, o ypac kainyciu
Gal jus kur nors, ka nors radot ar girdejot?

Visos temos neperverciau, tikiuosi nesikartosiu

Mane labai sudomino vat tokie zidinukai, kaip nuotraukoje. Bet nelabai randu kokios informacijos apie juos, o ypac kainyciu

Užpildžiau anketą Focus puslapyje iš smalsumo

QUOTE(Traskiai @ 2010 01 14, 17:01)
Užpildžiau anketą Focus puslapyje iš smalsumo
. Atsiuntė katalogą ir atstovybės Lietuvoje kontaktus. Parašiau jiems dėl kainų. Gavau atsakymą, kad kaina priklauso nuo konkretaus modelio. Prasideda nuo 8000Lt...kaip ir nėra labai aukštos 

nezinau tikslaus paskutiniu kainu pasikeitimo, bet sis medeliukas kainavo 21000,-lt.