Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai bizgesiukai:)

QUOTE(Bonifacija @ 2008 03 02, 22:16)
isbandziau sian kristutej Dior melyna blizgi. nu kaaaaip patiko  wub.gif  man patinka, kai buna toks tirstas ir veidrodinis atspindys  wub.gif  Bet kaip ka tik nuliudau, kai pamaciau, kad braskes Dioro neturi  doh.gif  biggrin.gif

Dioras turi braskese vat toki: user posted image, bet speju kad ne sito nori biggrin.gif
Atsakyti
Aš irgi laukiu naujojo L'Orealio blizgio pasirodant, labai labai ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 03 03, 10:31)
Aš irgi laukiu naujojo L'Orealio blizgio pasirodant, labai labai ax.gif  smile.gif

tai kad jau yra. Vakar Kosmadoje tepliojausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2008 03 03, 08:11)
Dioras turi braskese vat toki: user posted image, bet speju kad ne sito nori  biggrin.gif

ne, ne tokio..

kazin, o sitas dioras irgi toki veidrodini spindesi turi:

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonifacija: 03 kovo 2008 - 15:29
help.gif Ka turit ir patartumet is "Lancome Juicy Tubes"? Ieskau grazios, fainos spalvytes, kad gerai laikytusi ir so on 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonifacija @ 2008 03 03, 16:27)
ne, ne tokio..

kazin, o sitas dioras irgi toki veidrodini spindesi turi:

user posted image

Turiu toky tik riuzava biggrin.gif Tai man jis visai nieko... Ir skanus ir riebokas, be to turi tokius blizgucius, kurie labai fainai sviesa atspindi, jie bent jau pas mane melsvoki tokie, bet graziai ant lupu cool.gif
Papildyta:
O as ieskau tamsiai rudo blizgesio, turejau viena, Va toki spalvyte Elegant Cognac tai ziauriai patiko ant tamsios odos vasara, prabangiai atrode, dabar ieskau kazko panasaus, gal galite ka pasiulyti? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marmaliade: 03 kovo 2008 - 16:30
QUOTE(Apvalute @ 2008 03 03, 15:53)
tai kad jau yra. Vakar Kosmadoje tepliojausi blush2.gif

o kokia ko kaina LT ?
Atsakyti
O tas Dior mėlynas blizgesys taip pat putlina lupytes? g.gif
Reikės ir man nulėkti į Kristiana pasitepiolti su šiuo mėlynu, nes kažko tokio jau seniai ieškau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 03 01, 14:57)

Labai jau grazi spalvyte, idomu kaip ant lupu atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2008 03 03, 16:20)
Turiu toky tik riuzava  biggrin.gif Tai man jis visai nieko... Ir skanus ir riebokas, be to turi tokius blizgucius, kurie labai fainai sviesa atspindi, jie bent jau pas mane melsvoki tokie, bet graziai ant lupu  cool.gif
Papildyta:
O as ieskau tamsiai rudo blizgesio, turejau viena, Va toki spalvyte Elegant Cognac tai ziauriai patiko ant tamsios odos vasara, prabangiai atrode, dabar ieskau kazko panasaus, gal galite ka pasiulyti?  rolleyes.gif

a tai man netinka, jei su blizguciais..

QUOTE(Kristepala @ 2008 03 03, 18:30)
O tas Dior mėlynas blizgesys taip pat putlina lupytes? g.gif
Reikės ir man nulėkti į Kristiana pasitepiolti su šiuo mėlynu, nes kažko tokio jau seniai ieškau ax.gif

putlina putlina. Jauciu, reik kristutei leist uzsidirbt. unsure.gif
Atsakyti
Kai nusitrina lūpdažiai ar blizgesys, ar nepalieka lūpos, kaip suskirdusios, užsideda ''pluta'', išbandžiau daug ką, dabar kai nusivalau, tai užsitepu vazeliną, nes kitaip neįmanoma
Atsakyti
Išbandžiau The Body shop lip treatment blizgesį. Paskutiniu metu blizgesiais nusiviliu, tad šis buvo labai mielas atradimas thumbup.gif Drėkina lūpytes, ir spalvytė labai gražiai ir ilgai laikosi. Labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti