Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai bizgesiukai:)

QUOTE(KRISTELA @ 2008 03 05, 10:56)
nieko jis ten nedidina schmoll.gif  nepainiokit melyno blizgio su lupu putlintoju schmoll.gif
tiesiog pasidazius juo vizualiai susidaro putlesniu lupu vaizdas, nugesina lupu raudoni ir duoda "permatomu" lupu efekta mirksiukas.gif

O siaip perversk tema - yra ir foto su melynais blizgiais ax.gif

Jau radau Dior Addict Ultra Gloss Reflect ax.gif ta putlinanti , gal kuri bandet ?
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 03 05, 19:40)
visiskai pritariu thumbup.gif  nesu turejusi ne vieno Loreal blizgesio ar lupdazio, nes vien jau pasitepus parduotuveje man sausindavo lupas ir tikrai uzkliudavo tas kvapas. Spalvyte, ipakavimas toks grazus, atsisuki teptis ir kazkaip nustebina tas kvapas doh.gif 
vat lancome color fever man kvapas labai patinka wub.gif  toks svelnus svelnus avieciu.
ir siaip, lancome color fever ir Estee lauder high gloss yra mano megstamiausi blizgiai, nes nesausindami lupu islieka apie 6 val. bigsmile.gif  nereikia pakartotinai tepti, labai smagus ant lupu, tokie "minksti".

liux blizgis, pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 03 05, 19:40)
vat lancome color fever man kvapas labai patinka wub.gif  toks svelnus svelnus avieciu.
ir siaip, lancome color fever ir Estee lauder high gloss yra mano megstamiausi blizgiai, nes nesausindami lupu islieka apie 6 val. bigsmile.gif  nereikia pakartotinai tepti, labai smagus ant lupu, tokie "minksti".

Man Estee lauder nepatinka vien del to, kad blizgesys tutelej schmoll.gif Noriu su teptuku... O ka daro tie melyni, zali ir geltoni blizgesiai? Kuo jie skirias?
Papildyta:
Kaip Jums sitie?
Bourjois - Lip Color - Effet 3D Feux d' Artifices Lipgloss
Chanel - Lip Color - Levres Scintillantes
Clarins - Lip Color - Colour Gloss
Estee Lauder - Lip Color - Pure Color Cool Gloss Man sitie atrodo lb grazus wub.gif
Givenchy - Lip Color - Pop Gloss Crystal

Ieskau tokio blizgesio, kad butu labai blizgus, su ivairiaspalviaisi blizguciais ir lupos atrodytu kaip "nulakuotos" wub.gif
Atsakyti
Is karto atsiprasau,kad visos temos neperskaiciau smile.gif ...
Gal kas bande Bourjois
Effet 3D Feux d' Artifices Lipgloss - #32 Fraise

user posted image

ir galetu parasyti savo atsiliepimus g.gif ?
aciu smile.gif
Atsakyti
Man kazkokia lupu blizgesiu manija, nusipirkau lancome juisy tubes, spalvyte 94, labai grazus ant lupu ax.gif
Atsakyti
man taip pat manija,esu patenkinta maybelline shiny-licious friuty nu jau toks fainas negaliu atsigauti ir ragauti baigiu suvalgyti lotuliukas.gif ir kvapas ir skonis super thumbup.gif
Atsakyti
mergytes ar bandete naujuosius lorealio blizgesiukus? kokios nuomones?
labai uzsimaniau - jauciu varysiu siandien nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintaryte1 @ 2008 03 09, 10:56)
mergytes ar bandete naujuosius lorealio blizgesiukus? kokios nuomones?
labai uzsimaniau - jauciu varysiu siandien nusipirkt biggrin.gif

kiek skaiciau, nuomones laaabai geros apie juos smile.gif ilgai laiko, grazios spalvos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kelsey: 09 kovo 2008 - 12:36
Tikrai pritariu,super blizgesiai ne viena išbandžiau ir spalvytės labai fainos thumbup.gif
Atsakyti
as irgi artimiausia pirksiu naujaji loreali,pabandziau meginuka,tikrai ilgai laike! tik neapsisprendziu ar imt pati sviesiausia ar ruzavesni smile.gif
Atsakyti
as tai turiu 2 is tonaujo Loreal 6h, turiu 102.105 tas 102 nu tox man grazus, jis tox ruzavas, bet ne ryskus, graziai bliza, nu super , o laiko...
geriausias kada mano bandytas blizgesis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O ar kas nors zino kur ar kaip butu galima rasti NYX kosmetikos?smile.gif cia amerikieciu firma..ir man l faini ju produktai atrodo tik trb lietuvelej ju be sansu gaut.. g.gif
Atsakyti