Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai bizgesiukai:)

QUOTE(Malena @ 2008 03 20, 22:38)
Maniskis butent toks maziukas.As pirkau forumo isparduotuvej ir atsejo jis man pigiau.

o kiek kainavo jis isparduotuveje jei ne paspaltis?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 03 21, 01:33)
o kiek kainavo jis isparduotuveje jei ne paspaltis?

berods 24 lt mokejo
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 03 20, 12:54)
Eveliina, kokia cia naujiena radai bigsmile.gif  net nebuvau macius tokio blush2.gif
user posted image
Siaip zali blizgiai gerai nugesina raudoni ir suteikia lupoms silta pilksvai rusva atspalvi mirksiukas.gif

braskese yra, kazin ar naujiena blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Koks grazus tas Dior zalias blush2.gif O as niekad nebandziau zalio...sakot kad ten nugesina raudoni ir t.t. o nera to paties zalio atspalvio ant lupu smile.gif
Atsakyti
Man tai tas žalias negražus, pamenu draugės mama kažkada turėjo kažkokį panašios spalvos lūpdažį, cheminį kažkokį, tai mes su drauge pamėginome "pasipuošti", spalvo tai jo buvo tokia žalia, padažius ant lūpų paraudonavo, siaubas ką mes nedarėme ir kuom nebandėme nusivalyti ax.gif rolleyes.gif bigsmile.gif smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man su lūpų blizgesiais kažkas visada atsitinka, kad jie po valandos užtepimo ant lūpų subėga ir gaunasi balta linija - atrodo baisai :s,
nors blizgesiai tikrai kokybiški: Dior, Lancome ir kt.
Ir tie pigūs taip pat subėga...
Gal ką nors darau ne taip? Nors tepu ant švarių lūpų...
Jums taip nebūna?
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2008 03 24, 15:23)
Man tai tas žalias negražus, pamenu draugės mama kažkada turėjo kažkokį panašios spalvos lūpdažį, cheminį kažkokį, tai mes su drauge pamėginome "pasipuošti", spalvo tai jo buvo tokia žalia, padažius ant lūpų paraudonavo, siaubas ką mes nedarėme ir kuom nebandėme nusivalyti ax.gif  rolleyes.gif  bigsmile.gif  smile.gif  biggrin.gif

prisiminiau ir as ta "tarybiniu laiku stebukla" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet ten buvo cheminiai lupdaziai, o cia tiesiog zali blizgiai be jokios chemijos - jie duoda toki specifini efekta, nugesina raudoni ir lupos tikrai nebuna zalios schmoll.gif

o mano paskutinis atradimas - auksiniai blizgiai bigsmile.gif nusipirkau YSL golden gloss nr.1 - ko gero YSL teks atsiprasyti blush2.gif nes kai bendziau ryskia spalvyte, tai visai nepatiko, bet sis visai kitaip atrodo... lupos taip prabangiai zeri wub.gif dabar truksta tik vasarisko idegio rolleyes.gif
Atsakyti
išbandžiau Lancome Color fever gloss. Neužkabino, lūpų nesausino, laikės neilgai, lūpos kaip vazelinu pateptos ir tiek ax.gif

YSL Golden Gloss labiau patinka wub.gif
Atsakyti
Cheminiai lūpdažiai kietas išradimas tongue.gif Man Dioro blizgio spalva labai juos priminė smile.gif
Atsakyti
Šitie man gražūs
http://www.rubyrose....70f0ae15682.jpg
Atsakyti
Mano mėgstamiausi dabar YSL,Gyvinchy,Guerlain wub.gif Dar patinka MAC,Chanel,Dior.
Atsakyti
QUOTE(Oliukė @ 2008 03 26, 15:02)
Mano mėgstamiausi dabar YSL,Gyvinchy,Guerlain wub.gif Dar patinka MAC,Chanel,Dior.

Oliuke, kaip tau patiko Mac blizgis? Man YSL patinka, bet labai nelaiko schmoll.gif
Dar megstu Lancome Juicy tubes. Turiu ir Lancome Color Fever - irgi nelaiko schmoll.gif Kur kas geriau laiko Chanel thumbup.gif Guerlain man patinka, o ir kvapas toks subtilus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 26 kovo 2008 - 14:20