Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų blizgesiai bizgesiukai:)

QUOTE(Cherry_ @ 2008 03 19, 22:55)
skanus yra is J.simpson serijos desert ar kaip ten , Ebay pilna ju

Turejau,labai patiko bigsmile.gif Kazkodelnepagalvojau apie e-bay doh.gif
Aciu 4u.gif

QUOTE(ViShy @ 2008 03 20, 00:22)
Manu Juicy tubes irgi su skoniu,saldus toks...kvapelis  wub.gif

Bandysim smile.gif senokai turejau,bet man tada kazkaip neprilipo.. Gal dabar geriau pasiseks smile.gif
QUOTE(gggiedrex @ 2008 03 20, 00:47)
maybelline juicy licious

Turiu, bet jis man kartus,ir kvapas jo nekoks.. unsure.gif
Atsakyti
Ne blizgesys, bet kaip ir balzamas su metalilniu rutuliuku ant galo yra pirkti iš Blistex, lūpų spalvos neparaudonina, bet skanus, toks gundantis, lyg su spalva trodytum pasitepusi, na nemoku paaiškinti, jis su arbatmedžiu, labai patinka smile.gif
Atsakyti
Eveliina, kokia cia naujiena radai bigsmile.gif net nebuvau macius tokio blush2.gif
user posted image
Siaip zali blizgiai gerai nugesina raudoni ir suteikia lupoms silta pilksvai rusva atspalvi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTELA @ 2008 03 20, 12:54)
Eveliina, kokia cia naujiena radai bigsmile.gif  net nebuvau macius tokio blush2.gif
user posted image
Siaip zali blizgiai gerai nugesina raudoni ir suteikia lupoms silta pilksvai rusva atspalvi mirksiukas.gif

gal kas žinot, yra jau tokių parduotuvėse? visai įdomu būtų išbandyt, bet kol kas niekur nemačiau, o gal tik dėmesio neatkreipiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(careless_of_danger @ 2008 03 20, 16:22)
gal kas žinot, yra jau tokių parduotuvėse? visai įdomu būtų išbandyt, bet kol kas niekur nemačiau, o gal tik dėmesio neatkreipiau  ax.gif

Maciau Akropolio Kristianoje (vilniuje)
bet man jis kazkaip fui schmoll.gif visai nepatiko.
Atsakyti
sveikos wink.gif
turiu klausimelis, va atsirado mna galimybe nusipirkti va toki blizgiuka, bet kokios spalvos, bet cia yra mini, tipo 5-6 ju talpa, ar apsimoka juos abudu imti uz 60 lt,ar iseitu man parduotu viena uz 30, nes man 2 nereik smile.gif
lauksiu jusu atsakymu smile.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kuri bandėt Too Faced blizgesiukus? Kokie atsiliepimai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(careless_of_danger @ 2008 03 20, 14:22)
gal kas žinot, yra jau tokių parduotuvėse? visai įdomu būtų išbandyt, bet kol kas niekur nemačiau, o gal tik dėmesio neatkreipiau  ax.gif

nemaciau, siandien kaip tik ziurejau
bet uztat uzmaciau dioro kitus tokius grazius blizgesius wub.gif nzn ar naujiena, anksciau ju nepastebedavau, nes man dioriniai su blizgaliukais labai nepatiko, tai daugiau i ju stenda neziuredavau.spalvos tokios svelnios, grazios, ir siltu ir saltu tonu
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 03 20, 18:08)
Maciau Akropolio Kristianoje (vilniuje)
bet man jis kazkaip fui schmoll.gif visai nepatiko.

o kuom būtent tau jis nepatiko? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 03 20, 21:00)
nemaciau, siandien kaip tik ziurejau
bet uztat uzmaciau dioro kitus tokius grazius blizgesius  wub.gif nzn ar naujiena, anksciau ju nepastebedavau, nes man dioriniai su blizgaliukais labai nepatiko, tai daugiau i ju stenda neziuredavau.spalvos tokios svelnios, grazios, ir siltu ir saltu tonu
user posted image user posted image

reikės gal irgi į dioro blizgesius pasižvalgyt, nelabai ir aš į juos dėmesį kreipdavau kažkaip ax.gif
Atsakyti
isbandziau ant lupu, nelipnus, malonus , bet nesilaiko ilgai, gaila
Atsakyti
QUOTE(careless_of_danger @ 2008 03 20, 21:18)
o kuom būtent tau jis nepatiko?  smile.gif

spalva bigsmile.gif kazkokia bee tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 03 20, 19:48)
sveikos wink.gif
turiu klausimelis, va atsirado mna galimybe nusipirkti va toki blizgiuka, bet kokios spalvos, bet cia yra mini, tipo 5-6 ju talpa, ar apsimoka juos abudu imti uz 60 lt,ar iseitu man parduotu viena uz 30, nes man 2 nereik smile.gif
lauksiu jusu atsakymu smile.gif
user posted image

Maniskis butent toks maziukas.As pirkau forumo isparduotuvej ir atsejo jis man pigiau.
Atsakyti