Man atrodo, kad keisti mityba, kai tu laukiesi yra labai nelogiska...Nes tavo organizmui bus stresas...As jau daugiau kaip 10 metu nevalgau mesos. Ir kai nuejus pas gydytoja tai pasakiau - ji man kuo greiciau liepe pasidaryti kraujo tyrima, kad tik nebutu sumazejes hemoglobinas...

Bet jos nuostabai, siandien kaip tik skambinau suzinot tyrimo rezultatus, viskas buvo labai gerai....Esme tame, kad reikia valgyti graikiskus riesutus, spinatus, žalias salotas, zirnius, pupeles, soja. Visi sie produktai pakeicia mesa.... As asmeniskai dar geriu svieziai spaustas morku sultis, svieziai spaustas apelsinu ir greipfrutu sultis, valgau granatu vaisius, dziovintus abrikosus ir siaip daug vaisiu ir darzoviu...
Tiesiog skaiciau dar viena straipsni, kai besilaukianti moteris viso nestumo metu valge tik graikiskus riesutus, gere naturalias morku sultis ir valge dziovintus abrikosus...Ir daugiau nieko...Ir pagimde labai sveika, grazios lygios odos leliuka... Mano nuomone, gyvas, daug lastelienos turintis maistas, yra zymiai sveikesnis ir naudingesnis organizmui, nei mesytes kepsnys su riebiu padazu ir bulvytemis....

Bet cia tiesiog kiekvieno zmogaus pasirinkimas, ka jam valgyti... Man jau eina 9 savaitele ir as taip valgydama jauciuosi puikiai...Ir palaikau visas mamytes-vegetares!!!!!!