Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė dovana uošviams

As galvoju padovanoti arbatytes kur skanios sveriamos buna ir saldainiuku,uosvis megsta kava.Tai jam kavos ir saldainiu.
Atsakyti
g.gif jei žmogus namisėda , vargu ar išėjimas iš namų bus pramoga , gal greičiau kančia? doh.gif
Atsakyti
O mes šiemet su anytulia pasikeitėm panašiom dovanom blush2.gif lotuliukas.gif Aš jai rankšluosčių rinkinį ir ji man -vieną didelį, pasijuokėm prie eglutės ir tiek: telepatija lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
As siemet dovanojau uosviams patalynes komplektus. bet pries tai issiklausinejau vyro sesers, kad anyta kaip tik atnaujina lova: uzsisake nauja ciuzini, keicia susidevejusius uzvalkalus ir pan. tad dovana abu liko labai patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(itulka @ 2008 12 22, 21:18)
As galvoju padovanoti arbatytes kur skanios sveriamos buna ir saldainiuku,uosvis megsta kava.Tai jam kavos ir saldainiu.

vat drinks_cheers.gif irgi buvau taip sumasčius, ale paskutnią akimirką persigalvojom, nupirkom dekoratyvinę statulėlę driežą, bus pats tas sode prie fontanėlio smile.gif
Atsakyti
Mes padovanojom nauja mobiliuka, nes jau tas buvo gerokai pavarges, tai liko labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
maniske labai megsta skatyti, tad dovanojau knyga thumbup.gif man paciai tai irgi yra bene geriausia dovana smile.gif
Atsakyti
siais metais dovanos buvo kuklios bet siltos ir mielos, uosviui kalendoriu sunu su seimomis, kavos ir saldainiu patenkintas atrode, o anytai irgi toki pati kalendoriu ir sveriamos geros arbatos ir tikro medaus, tai labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Mes siemet mano uosviams,o vyro tevams rolleyes.gif ,pirkome zurnalo "SODO SPALVOS" metine prenumerata (buvo sventine akcija ir prie dar gaus kazkoki zurnaliuka apie zoles,zolinius preaparatus ir t.t.) bei prie to pacio,50Lt."MAXIMOS" ceki.Liko labai patenkinta bigsmile.gif . Mano mama sake taip pat butu norejusi gauti tokia dovana,taciau mes siemet savo teveliams vaikai metemes pinigus ir pirkome DVD grotuva,Dr.Levino juosteles keliams,bei riesui,vitaminus,bei daug,daug saldainiu dezuciu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif .Teveliai taip pat liko patenkinti.
Atsakyti
dovana: bizuterijos,masazu,veido kaukes dovanu cekiai smile.gif
Atsakyti
Mes siemet visiems dovanojom vyro nuziestus o mano glazuruotus puodelius su vardais smile.gif Visi liko patenkinti smile.gif Turiu jau vardiniu ideju ir kitoms Kaledoms bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wenita @ 2008 12 28, 12:47)
anytai??? ziurkes nuodu!!! devil.gif juokauju lotuliukas.gif  nors deja maniske tik to ir nusipelnius gun_bandana.gif

lotuliukas.gif ir as tokia dovana galeciau padovanot thumbup.gif siais metais pirkom visokiu muiliuku,drusku ir kitokiu gerybiu i vonia,liko nepatenkinta,mat jai kvepalu reikejo doh.gif kuriu is principo nebedovanojam,nes 100ml uztenka 3 dienom doh.gif eidama i pirti susipurskia puse buteliuko kvepalu ir sedi rukaluose paskendus doh.gif nu zodziu lobis o ne boba rolleyes.gif
Atsakyti