mes dovanosim pinigelius siemet... bet galima ir pvz bilietukus i teatra ar kazka tokio

O as dar niekaip nesugalvoju ka nupirkti anytai
, butu daug lengviau jei nereiketu siusti.
Pernai dovanojau toki prabangu chalata, tai visus metus dekojo, uzpernai medini paveiksla (senovini) su marija, tai taip pat jau buvo apsipatenkinusi
, tai nesinori siemet nuvilti
Sugalvojau , kad naktiniai butu puiku, bet nerandu graziu, tik pizamos grazios, o ji nenesioja kelniu

Pernai dovanojau toki prabangu chalata, tai visus metus dekojo, uzpernai medini paveiksla (senovini) su marija, tai taip pat jau buvo apsipatenkinusi

Sugalvojau , kad naktiniai butu puiku, bet nerandu graziu, tik pizamos grazios, o ji nenesioja kelniu

Mes nesusituokę,bet vaikino tėvus kasmet sveikinam, nes Kučias ir Kalėdas sutinkam pas juos jau 4 metus iš eilės
Taigi jo tėtei nupirkom tokį galvosukį, kur būna galvosukių pasaulyje, tokie geležys, kuriuos reik vienas nuo kito atskirti
Žinant jį,jam tokia dovana turi labai patikt
O mamai dovanojam tokį rinkinuką: ant stovo pakabintus puodelius, lekštutes ir šaukštelius. Praktiška ir gražu. Dar bendra dovana: duoninė (nes jie neturi
) Ir į ją įdėjom tokį meduolį, bazėj pirkau: grybukai augantis pievelėje. Esu tokį ragavus - labai skanus i labai gražiai atrodo
.

Dovaną MB tėveliams jau nupirkau: į puošnų kalėdinį maišelį metalinėm rankenom įdėjau stiklinį skaidrų angelą gražioj dėžutėj (žinau, kad jo mama mėgsta tokius dalykus), iš specializuotos parduotuvės nupirkau šventiškai supakuotų prieskonių karštam vynui, taip pat iš presto tris pakelius skirtingos arbatos (viena iš jų - kalėdinė), geros kavos iš ten pat, lietuviško medaus (jie - ne lietuviai ir medų labai mėgsta) bei saldainių gražioje kalėdinėje kojinėje - maišelyje ir, žinoma, pridėjau atvirutę.
Paprasta, bet ne prasta dovana

Siais metais uosviams nuo kaledu senelio nupirksime gero vyno buteli, kuri papuosiu cia rasta ideja - megztu kepuriuku ir salikiuku. O ant butelio prikabinsiu voka su pasto zenkliukais ir ju adresu ( siuntejas bus Kaledu Senelis
), o i vidu idesiu bilietus i teatra
va tiap..

QUOTE(myth @ 2009 12 16, 10:05)
Dovaną MB tėveliams jau nupirkau: į puošnų kalėdinį maišelį metalinėm rankenom įdėjau stiklinį skaidrų angelą gražioj dėžutėj (žinau, kad jo mama mėgsta tokius dalykus), iš specializuotos parduotuvės nupirkau šventiškai supakuotų prieskonių karštam vynui, taip pat iš presto tris pakelius skirtingos arbatos (viena iš jų - kalėdinė), geros kavos iš ten pat, lietuviško medaus (jie - ne lietuviai ir medų labai mėgsta) bei saldainių gražioje kalėdinėje kojinėje - maišelyje ir, žinoma, pridėjau atvirutę.

...o MB mano mamai dovanos filigree sidabrinę sagę, tėčiui - gerą šveicarišką peilį

Mes siais metais brangiu dovanu nepirksim,nors kasmet vis juos pradziugindavom neprastom dovanom.
O siemet nupirkau medine lentute,buteli vyno,nupirksiu vytinto kumpio,surio su pelesiu keliu rusiu ir irisiu i permatoma dovanu popieriu
O siemet nupirkau medine lentute,buteli vyno,nupirksiu vytinto kumpio,surio su pelesiu keliu rusiu ir irisiu i permatoma dovanu popieriu

Mano anyta jau nuo gruodzio pradz.sneka,kaip jiems nieko nereikia ir kad mes neislaidautume
Bet svarbiausia ji viena sneka ir uz uosvi ir uz vyro mociute,nes jie ten kartu gyvena
.Tai zinokit ir nesuku sau galvos ka pirkt uosviams
O MB savo teciui tai jau kazka ir pirko,bet as nelabai gilinuosi,nes mane ju tokia"politika"jau uzveikus per eile metu

Mano anyta irgi visada šneka, kad neišlaidautume, todėl dovanojame suvartojamas dovanas. Šiemet nupirkau kalendorių, jį papuošiau su uošvių jaunystės nutraukomis. Radau labai įdomias senas nuotraukas, jas atrestauravau ir priklijavau ant kalendoriaus. Tikiuosi, kad patiks. O prie kalendoriaus pridėsim Bobelinės butelį (vyno uošviai nemėgsta) ir sūrio.