Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdinė dovana uošviams

Mes uošvienei planuojam dovanoti sagę smile.gif Čia MB pasiūlė tokią idėją rolleyes.gif
Atsakyti
O mano anytai ir uosviui dovana siemet bus bendra - bet ja jie matys kasdien - istisus metus thumbup.gif - - tai kalendorius ir kiekviename lape abieju anuku nuotraukos. beje tokia pati davana bus mano teveliams 4u.gif
Atsakyti
As esu dovanojus savo nerta staltiesele, gal net staltiese, nes per visa stala, tai visiems girdavosi kokia jos marti kruopsti lotuliukas.gif

o simet irgi uzsimine kad reikia chalato
Atsakyti
QUOTE(alicka @ 2008 11 27, 16:18)
O mano anytai ir uosviui dovana siemet bus bendra - bet ja jie matys kasdien - istisus metus  thumbup.gif - - tai kalendorius ir kiekviename lape abieju anuku nuotraukos. beje tokia pati davana bus mano teveliams 4u.gif

oho! manau, kad labai smagi dovana smile.gif o kur tokia uzsakinejot? ar pati darete?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taniuta: 27 lapkričio 2008 - 15:57
NU jo zmogu reikia pazinti, uosviai dovanu kazkaip nesureiksmina , bet juk smagu jas gauti. as ne per daug originali su savo dovanom, dovanojau ir vilnones kojines ir priekoniu rinkini, siemet net nezinau, manau svarbiausia demesys.
Atsakyti
O as dovanojau auskariukus, su gydomaisiais akmenukais is Akmens Magijos. Tai labai patiko. Ne viena karta maziau pasipuosusia jais rolleyes.gif Ka pries tai dovanojau, nepamenu g.gif Lygtais apyranke ar kazka ant kaklo. Visai is galvos isgaravo doh.gif

O siemet kaip ir alicka, dovanosime kalendoriu su graziausiomis musu gyvenimo akimirkomis biggrin.gif Darysim pas fotografa Victor Morozov mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biscuit: 27 lapkričio 2008 - 18:00
O mes anytai tik pirmais metais po vestuvių dovaną dovanojom. Tai ji kiek palaikius vyrui atgal atidavė su ta mintim, kad gal mums labiau reikia doh.gif Tai pradžiai kiek įsižeidžiau - nepatinka - atidovanok patyliukais kam nors kitam hihihi.gif ir baigta. Bet kai geriau pažinau - ji ten nesveikai rūpestinga. Kad tik mums ko netrūktų doh.gif doh.gif doh.gif
Tai dabar nueinam, išgeriam vyno, gal kada kokį geresnį pyragą nunešam (nedidelį, kad likučių mums atgal nesudėtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ), pasėdim ir tiek tų dovanų. biggrin.gif
Atsakyti
Nu va ir as masciau ka uosviam padovanot,tai padrysiu musu nuotrauku kalendoriu thumbup.gif
Atsakyti
O aš manau, kad šampano taurės gera dovana ax.gif Pernai saviškiai dovanojau puodelių rinkinį, patiko ir tiko mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif Būsimai anytai bigsmile.gif , galvos sau tuo nesuku, nes jau man tai visai nerupi ka jai padovanot doh.gif tongue.gif . Nelabai mes viena kita mylim, bet tai ir nesipykstam unsure.gif , ech tas moteriškas solidarumas mirksiukas.gif blush2.gif . MB sumastys ka jai dovanot, o as pritarsiu thumbup.gif , jis geriau zino ko jo mamai reikia blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2008 11 29, 11:58)
O mes anytai tik pirmais metais po vestuvių dovaną dovanojom. Tai ji kiek palaikius vyrui atgal atidavė su ta mintim, kad gal mums labiau reikia  doh.gif  Tai pradžiai kiek įsižeidžiau - nepatinka - atidovanok patyliukais kam nors kitam  hihihi.gif  ir baigta. Bet kai geriau pažinau - ji ten nesveikai rūpestinga. Kad tik mums ko netrūktų  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Tai dabar nueinam, išgeriam vyno, gal kada kokį geresnį pyragą nunešam (nedidelį, kad likučių mums atgal nesudėtų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ), pasėdim ir tiek tų dovanų. biggrin.gif

tai dovanokit pakvietimus i rengini,koncerta spektakli mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 30 lapkričio 2008 - 11:47
QUOTE(jolita.martyna @ 2008 11 30, 12:47)
tai dovanokit pakvietimus i rengini,koncerta spektakli mirksiukas.gif

Taip ir matau ją einant į koncertą... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atleiskit už ironiją, žinoma, jūs jos nepažįstat...
Čia būtų viena iš netinkamiausių jai dovanų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 30 lapkričio 2008 - 19:48