O mano anytai ir uosviui dovana siemet bus bendra - bet ja jie matys kasdien - istisus metus - - tai kalendorius ir kiekviename lape abieju anuku nuotraukos. beje tokia pati davana bus mano teveliams
O mano anytai ir uosviui dovana siemet bus bendra - bet ja jie matys kasdien - istisus metus - - tai kalendorius ir kiekviename lape abieju anuku nuotraukos. beje tokia pati davana bus mano teveliams
NU jo zmogu reikia pazinti, uosviai dovanu kazkaip nesureiksmina , bet juk smagu jas gauti. as ne per daug originali su savo dovanom, dovanojau ir vilnones kojines ir priekoniu rinkini, siemet net nezinau, manau svarbiausia demesys.
O as dovanojau auskariukus, su gydomaisiais akmenukais is Akmens Magijos. Tai labai patiko. Ne viena karta maziau pasipuosusia jais Ka pries tai dovanojau, nepamenu Lygtais apyranke ar kazka ant kaklo. Visai is galvos isgaravo
O siemet kaip ir alicka, dovanosime kalendoriu su graziausiomis musu gyvenimo akimirkomis Darysim pas fotografa Victor Morozov
O mes anytai tik pirmais metais po vestuvių dovaną dovanojom. Tai ji kiek palaikius vyrui atgal atidavė su ta mintim, kad gal mums labiau reikia Tai pradžiai kiek įsižeidžiau - nepatinka - atidovanok patyliukais kam nors kitam ir baigta. Bet kai geriau pažinau - ji ten nesveikai rūpestinga. Kad tik mums ko netrūktų Tai dabar nueinam, išgeriam vyno, gal kada kokį geresnį pyragą nunešam (nedidelį, kad likučių mums atgal nesudėtų ), pasėdim ir tiek tų dovanų.
Būsimai anytai , galvos sau tuo nesuku, nes jau man tai visai nerupi ka jai padovanot . Nelabai mes viena kita mylim, bet tai ir nesipykstam , ech tas moteriškas solidarumas . MB sumastys ka jai dovanot, o as pritarsiu , jis geriau zino ko jo mamai reikia .
O mes anytai tik pirmais metais po vestuvių dovaną dovanojom. Tai ji kiek palaikius vyrui atgal atidavė su ta mintim, kad gal mums labiau reikia Tai pradžiai kiek įsižeidžiau - nepatinka - atidovanok patyliukais kam nors kitam ir baigta. Bet kai geriau pažinau - ji ten nesveikai rūpestinga. Kad tik mums ko netrūktų
Tai dabar nueinam, išgeriam vyno, gal kada kokį geresnį pyragą nunešam (nedidelį, kad likučių mums atgal nesudėtų ), pasėdim ir tiek tų dovanų.