Man irgi butu idomu suzinoti ir gauti jusu patarimu, nes mano uosvis panasus. Zmogus visiskai be pomegiu, nieko jam nereikia, niekuo jis nesidomi ir kiekviena karta kai reikia ka nors jam dovanoti suku ir lauzau galva. Galbut mamytes patirties daugiau turincios galetu patarti ka nors?

Manau tokiam zmogui tiktu kas nors praktisko. Na kad namu ukyje butu galima panaudoti. Net nezinau
, gal koks irankiu rinkinys tiktu, ar panasiai. Na vyrai kad ir senobiski, krapstosi kazkiek po namus. Arba koks Maximos dovanu cekis. Gal pats sugalvos ko jam reikia.

QUOTE(Tigris @ 2007 12 19, 11:08)
Manau tokiam zmogui tiktu kas nors praktisko. Na kad namu ukyje butu galima panaudoti. Net nezinau
, gal koks irankiu rinkinys tiktu, ar panasiai. Na vyrai kad ir senobiski, krapstosi kazkiek po namus. Arba koks Maximos dovanu cekis. Gal pats sugalvos ko jam reikia.

Sutinku

Gal gėrimo kokio skanaus buteliuką?

galvos skausmas - ką šiemet anytai dovanot? ir už kiek?
vitaminų

Aš visada per visas šventes anytai perku tai ką jinai tarkim tuo metu nori,bet sau neleidžia....Galėtų jinai sau laisvai leisti sau viską,bet anūkams "sukiša",mums su vyru nepagaili,išrenka tokias dovanas,kur tikrai norim,arba duoda pinigais.Šiaip čia nuo santykių priklauso,kadangi aš jau savo mamuko nebeturiu
,tai su vyru tą vieną mamą lepinam.
Pvz,jinai visada norėjo zodiako savo ant grandinėles,grandinėlę turėjo,tai aš nupirkau gimtadienio proga tą zodiaką.
Kalėdoms jau turiu pasislėpus staltiesių rinkinį,jinai matė parduotuvėj,jai labai patiko,bet pagailėjo pinigų ir nenusiprko,tai aš viena grįžau ir nupirkau jį.
Kažkurią mamos dienos proga nupirkom televizorių,kitąkart nusivežėm pietaut į restoraną. Jinai labai mėgsta auginti gėles,tai mes kaskart vis kokią naują nematytą padovanojam. Nu va aš ir išsplėčiau

Pvz,jinai visada norėjo zodiako savo ant grandinėles,grandinėlę turėjo,tai aš nupirkau gimtadienio proga tą zodiaką.
Kalėdoms jau turiu pasislėpus staltiesių rinkinį,jinai matė parduotuvėj,jai labai patiko,bet pagailėjo pinigų ir nenusiprko,tai aš viena grįžau ir nupirkau jį.
Kažkurią mamos dienos proga nupirkom televizorių,kitąkart nusivežėm pietaut į restoraną. Jinai labai mėgsta auginti gėles,tai mes kaskart vis kokią naują nematytą padovanojam. Nu va aš ir išsplėčiau

Pries pora metu padovanojau draugo tevams bei tetai asmenines higienos priemoniu- sampunu, duso zele, kuno kremu, dantu pastos, muiliuku- vis tiek perka ir naudoja
Praeitais metais jie gavo mano rinktu zoleliu bei dziovintu vaisiu misiniu-atskirai nusipirkau dailiu stiklainiu ir pasigaminus tu arbatu pavadinimus pritvirtinau prie tu stiklainiu; teta gavo vaisines arbatos ( dziovinti obuoliai, kriausės, juodieji serbentai, persikai, laimai ir cinamonas), jo motinai, kadangi daznokai persala- zoleliu misini nuo persalimo ( hibiscus, dziovintos avietes, avieciu lapai, citrinos, liepu ziedai,dziovinti obuoliai), o teveliui- pirties arbatos ( dziovinti berzu lapai, dilgeles ir metos). Dovana visus labai nustebino, nes jos nenupirksi gruodzio 20 diena, ja reikia ruosti dar vasarai ipusejus
Siemet planuoju jiems padovanoti po stiklaini egzotiskos uogienes, kuri jau laukia rusyje
Kodel neperku dovanu? Nes per 10 draugystes metu jie gavo visas imanomas dovanas, o pacios geriausios dovanos- padarytos su meile

Praeitais metais jie gavo mano rinktu zoleliu bei dziovintu vaisiu misiniu-atskirai nusipirkau dailiu stiklainiu ir pasigaminus tu arbatu pavadinimus pritvirtinau prie tu stiklainiu; teta gavo vaisines arbatos ( dziovinti obuoliai, kriausės, juodieji serbentai, persikai, laimai ir cinamonas), jo motinai, kadangi daznokai persala- zoleliu misini nuo persalimo ( hibiscus, dziovintos avietes, avieciu lapai, citrinos, liepu ziedai,dziovinti obuoliai), o teveliui- pirties arbatos ( dziovinti berzu lapai, dilgeles ir metos). Dovana visus labai nustebino, nes jos nenupirksi gruodzio 20 diena, ja reikia ruosti dar vasarai ipusejus

Siemet planuoju jiems padovanoti po stiklaini egzotiskos uogienes, kuri jau laukia rusyje

Kodel neperku dovanu? Nes per 10 draugystes metu jie gavo visas imanomas dovanas, o pacios geriausios dovanos- padarytos su meile

Labai fainu dovaneliu uosviams ir tevams buna skonis ir kvapas parduotuvese
pvz seis metais nusprendziau dovanoti kokios skanios kavos, ten labai graziai supakuoja papuosia kalediskai taip

na pries pora metu dovanojom labai faina pleda, kad ziema susisukusi galetu sedeti, nes pastoviai dejuodavo kad salta
pernai dovanojom mikrobangu krosnele, nes uzsiprase, o ka siemet?...

QUOTE(Lilyy @ 2008 10 17, 14:23)
Labai fainu dovaneliu uosviams ir tevams buna skonis ir kvapas parduotuvese
pvz seis metais nusprendziau dovanoti kokios skanios kavos, ten labai graziai supakuoja papuosia kalediskai taip

ir paskui n metų stovi sekcijoj, nes labai gražiai supakuota, gaila naudoti

Tėvai ar uošviai. juk jie tėvai, tai svarbiausia 

QUOTE(muminukas @ 2008 10 20, 18:51)
labai gražiai supakuota, gaila naudoti 
pakuotė svarbu, dėmesys. tačiau jei duona kasdieninė būtų gražiai supakuota jos irgi nebevalgytų, nes gražiai supakuota 

QUOTE(spaNguolė @ 2007 12 10, 21:54)
O man tokia dovana tikrai patiktų...