Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 4

Aš bandysiu į "Neuromedą", ten daugiau psichoterapinė pagalba. Teko girdėt, kad kažkas panašaus kaip alkoholikų kodavimas. Pažiūrėsim ar paveiks laugh.gif
Atsakyti
oho koki straipsni radau :
http://www.ve.lt/?da...p;id=1138650882
Atsakyti
Nesu linkusi vadinti save psichine ligone, tačiau straipsnyje tiesos yra. Iš tiesų, kai buvau maža neturėjau apetito, mažai valgydavau.
Ironiška: Norint išvengti tokių kančių, liga turi būti laiku diagnozuota, teisingai nustatytas jos klinikinis variantas ir paskirtas atitinkamas gydymas.
Rašoma šitaip, tačiau ar realiai egzistuoja tokia situacija? Ne, visi laiko DŽS menka liga, netgi neliga, o sindromu ir neskuba jokio gydymo skirti. Tradiciškai: mažiau nervintis. O man net daktarė kaip išeiti pasiūlė mesti užklasinę veiklą ir netgi imti namų mokymą. Oho, koks sprendimo būdas...
Atsakyti
sveikutes senai jau bebuvau cia pas jus blush2.gif ai bet kazkaip nesinori gadintis nuotaikos su sita dzs. as dar vis sergu gal ne taip kaip anksciau bet vistiek tustinuosi daznai verysad.gif ,bet dabar planuojames kudiki tai tas dzs kaip ir ne tokia problema.
kaip tau katalike,kaip kitoms mergaitems ax.gif matau kad nauju mergyciu yra.
Atsakyti
lynkute, faina bigsmile.gif aš irgi nenoriu gadintis nuotaikos, tai ir neinu...

kažkas klausė dėl kramtoškių, tai aš kažkodėl manau, kad jei veikia, tai iš karto, o ne po kelių metų smile.gif o rasti apie tai galima pagooglinus anglų kalba.
Atsakyti
Katalike - cia ash klausiau smile.gif .dekui, bet man nelabai sekasi su anglu kalba, nors jeigu rasciau saita,tai turiu nebloga saitu verteja, tik kaip rasti saita unsure.gif smile.gif
pagooglinau lietuviskai, na, jokio stebuklo neradau.. verysad.gif

Beja, su pavasariu visas(visus) mirksiukas.gif
Atsakyti
Dėl gumos kramtymo nebent padidėja dujų kaupimasis.

Drinking carbonated beverages, such as sodas, may result in gas and cause discomfort. Chewing gum and eating too quickly can lead to swallowing air, which also leads to gas.

http://digestive.nid...eases/pubs/ibs/
Atsakyti
Aciu BitterSweet~. book.gif dirol.gif
Atsakyti
Turiu klausimas: ar kas nors is DZS'ninku su viduriu uzkietejimu ir pilvo nesvietisku putimu be visos kruvos visokiu antispazmatiku gydytis KLIZMOMIS?teko internete skaityti kad tai yra veiksmingas budas atsikratyti siu simptomu.Jeigu yra norinciu pasidalinti patirtimi-labai lauksiu cool.gif
Atsakyti
man irgi idomu , o jum skausmai spazmai pilvo paastreja ypac per pms ir tas dienas ar ne ? ar skausmas apima visa pilva ?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti