Įkraunama...
Įkraunama...

Dirglios žarnos sindromas 4

QUOTE(Lina077 @ 2009 03 28, 14:14)
oi as tai gazuotu nelabai geriu, bet man atrodo, kad cia ne dirglioji zarna, nes naturalu, kad nuo gazuotu gargaliuoja:)

Na nesu girdejus pas nieka kita, kad nesant jokiems sutrikimams sitaip pilvas nuo gazuotu gurguliuotu...man ir paciai anksciau taip nebudavo, kol neprasidejo problemos. Db stengiuos vengt tokiu gerimu.. Gydytoja man israse nuo viduriavimo ir siaip nuo virskinimo sutrikimu enteroli ir ultop, tai db geriu, lyg ir veikia.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida0959 @ 2009 03 29, 10:11)
Na nesu girdejus pas nieka kita, kad nesant jokiems sutrikimams sitaip pilvas nuo gazuotu gurguliuotu...man ir paciai anksciau taip nebudavo, kol neprasidejo problemos. Db stengiuos vengt tokiu gerimu.. Gydytoja man israse nuo viduriavimo ir siaip nuo virskinimo sutrikimu enteroli ir ultop, tai db geriu, lyg ir veikia.. blush2.gif

Na taip, turiu omeny, jei tik gargaliavimas butu, tai dar nieko tokio, o jei tik salia kitu simptomu, tai reikia jau stebeti..
Atsakyti
Labas visoms. smile.gif

Nebuvau aš toj "Neuromedoj", nuvariau pas vieną homeopatę, išrašė ji man leidžiamų vaistų "mucosa compositum", kad sustiprintų žarnyno gleivinę berods. Tik vieną kartą per savaitę reikia susileist iš viso 10 savaičių. Jau praėjo 3, negaliu sakyt, kad kažkas stebuklingo įvyko, bet jaučiuosi gana normaliai. Tiesa, lopediumą visada geriu 1 kartą per savaitę, turbūt negerai, bet ką darysi, neišeina man kitaip. Kaip jūs su tuo lopediumu? Ar kažką kitą vartojat, kai būna extra atvejai ir be vaistų neišeina? Aš anksčiau išgerdavau na gal į mėnesį kartą tik, o dabar...
Atsakyti
aš dažniausiai geriu kartą (jei reik, ir daugiau) per savaitę po 2 tab. (irgi - jei reik, tai daugiau) jau turbūt penkti metai. dar gyva... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 29 kovo 2009 - 15:42
O poveikis nei kiek nesusilpnėjo? Nes anksčiau tai galėdavau būt visiškai rami jeigu išgeriu, o dabar išgeriu ir baisu, kad gal organizmas priprato ir nesuveiks.
Atsakyti
QUOTE(BitterSweet~ @ 2009 03 29, 16:32)
O poveikis nei kiek nesusilpnėjo? Nes anksčiau tai galėdavau būt visiškai rami jeigu išgeriu, o dabar išgeriu ir baisu, kad gal organizmas priprato ir nesuveiks.

aha, aš irgi tokią baimę tuėjau. bet kad susilpnėjo, tai nepasakyčiau smile.gif tik tiek, kad per tą laiką pati savijauta pablogėjo... taip kad gerk ir būk rami smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 29 kovo 2009 - 18:46
QUOTE(BitterSweet~ @ 2009 03 29, 17:32)

As jei geriu, tai visada po 2,3 tabl (raso, kad galima iki 6-8), bet man atrodo, kad cia grynai psichologiskai, turbut ir viena ta pati darytu.. O geriu irgi pagal reikala, kartais keliskart per savaite, kartais savaite negeriu, zodziu kada reikia..

Katalike> kiek pamenu, tu geri AD? Ar tau nera tokio kaip salutinio poveikio viduriu uzkietejimo, ar apskritai nepakietejo viduriai?
As geriu Seroxata dar tik menesi, bet ne "tom stresinem DZS situacijom", tai uzkieteje viduriai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina077: 30 kovo 2009 - 12:19
na, man Seroxatas tokį poveikį torėjo kokią savaitę, max dvi. gal kad organizmas priprato, ir jau nebesireiškė tas šalutinis poveikis.
o dabar geriu amitriptyliną, tai man jį ir išrašė su ta intencija, kad jo šalutinis poveikis toks, kad slopina virškinimą. man jis geriausias iš visų gertų. nors stebuklų nedaro, bet...smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 30 kovo 2009 - 12:36
sveikos,
4u.gif vis paskaitineju jus, bet manau, kad ne kur desiuos- reikia "uzsirasyti" i jusu bureli... 4u.gif jau pusmetis kaip vargstu su zarnokais mirksiukas.gif is pradziu viduriavau, paskui kaip ir aprimo viskas, net sakyciau uzkietejo... betr skausma jauciu labai daznai...rytais prabundu nuo gurguliavimo zarnyne- ir jauciu, kad jis isvargintas ir skaudus...
lapkricio men. israse kolonoskopijai siuntima- buvau 2 kart uzsiregistravus- ir abu kartus atsaukiua, nes labai jau bijau... snd einu pas gydytoja- jauciu vel ragins pasidaryti ta tyrima...o as bailiu baile doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 03 30, 13:35)
na, man Seroxatas tokį poveikį torėjo kokią savaitę, max dvi. gal kad organizmas priprato, ir jau nebesireiškė tas šalutinis poveikis.
o dabar geriu amitriptyliną, tai man jį ir išrašė su ta intencija, kad jo šalutinis poveikis toks, kad slopina virškinimą. man jis geriausias iš visų gertų. nors stebuklų nedaro, bet...smile.gif

Dar man israse kartu su seroksatu labai mazyte doze Fluanxol, cia neva nerimui nuimti, bet dar nebandziau.. Na man amitriptilina siule irgi, bet geriu dar kontraceptikus, o jis su amiptriptilinu netinka..
Papildyta:
QUOTE(juperi @ 2009 03 30, 13:59)
sveikos,
4u.gif  vis paskaitineju jus, bet manau, kad ne kur desiuos- reikia "uzsirasyti" i jusu bureli... 4u.gif  jau pusmetis kaip vargstu su zarnokais mirksiukas.gif  is pradziu viduriavau, paskui kaip ir aprimo viskas, net sakyciau uzkietejo... betr skausma jauciu labai daznai...rytais prabundu nuo gurguliavimo zarnyne- ir jauciu, kad jis isvargintas ir skaudus...
lapkricio men. israse kolonoskopijai siuntima- buvau 2 kart uzsiregistravus- ir abu kartus atsaukiua, nes labai jau bijau... snd einu pas gydytoja- jauciu vel ragins pasidaryti ta tyrima...o as bailiu baile doh.gif

Ne tu viena, man ir irigoskopija, ir rektoskopija, ir kolonoskopija vis ragino pasidaryt, bet nesidarau, gi mat baisu, skauda ir kitokios kitos negandos bigsmile.gif
Atsakyti
Fluanxolis man visai nieko nepadėjo.

o su džs KT gerti labai neapdairu.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2009 03 30, 14:38)
Fluanxolis man visai nieko nepadėjo.

o su džs KT gerti labai neapdairu.

Del KT salutiniu poveikiu tai tikriausiai jau cia visai kita tema smile.gif bet as jomis esu patenkinta del keletos priezasciu, kurios ir yra esmines jas vartojant.
O Fluanxol kokia tau doze buvo, nes man tik 0.5.. tai turbut irgi nieko nepasijaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina077: 30 kovo 2009 - 14:49