Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(Latina @ 2008 01 09, 16:48)
Aš jau pabaigiau mirksiukas.gif O kas neišeina? Gal galėčiau padėti?

Latina, pasiroooodyyyykkkkk clap_1.gif clap_1.gif notworthy.gif notworthy.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Napo @ 2008 01 09, 12:38)
Noriu ir aš prisijungti. Pradėjau megzti tokį megztuką

user posted image

bigsmile.gif as irgi tokio noriu... tik laiko nera verysad.gif Be galo smalsu bus pamatyti darbo rezultata mirksiukas.gif
Atsakyti
Man truputeli apacia boleruskos nelabai ziurisi ,gal kazkaip butu galima ja paivairinti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Latina @ 2008 01 09, 15:48)
Aš jau pabaigiau mirksiukas.gif O kas neišeina? Gal galėčiau padėti?

labai smalsu būtų pamatyti bigsmile.gif
man nesigauna niekaip rankovės. Dabar sugalvojau jas tiesiog primegzti prie esančių dalų t.y. prie suknelės priekio ir galo, kad nereikėtų sukt galvos ar bus rankovės per mažos ar ne. Žiūrėsiu kas gausis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jufka: 09 sausio 2008 - 20:36
QUOTE(evax @ 2008 01 09, 16:50)
o tai jei pradesi pasigirk kaip sekas. as vat dabar pagalvojau, vyrui megztini mezgiau is labai panasios spalvos siulu. ten berods 50%vilna, 50% akrilo, visai neblogai nesiojas, bet pats siulas plonokas, reiks kazko panasaus jauciu pasieiskot tik storesnio. as is nepilnu 500g. visai  toki nemaza megztini jam numezgiau(virbalas nr3), as tai nedidele pati, 164 ugio, tai jauciu del visa ko reiktu 1kg. pirkti(aisku dar metrazas koks priklauso) nu labai jau jis man galvoj sukas  ax.gif  ojojoj kiek planu.  bet paltuko tai faktas kad reikia, tai megsiu bet kokiu atveju.

Butinai pasigirsiu mirksiukas.gif O siulu jauciu tikrai reikes 1 kg. pirkt g.gif Bandysiu dar su paradaveja pasikonsultuot, jos vistiek labiau apie tuos kiekius nusimano.
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 01 09, 20:26)
Man truputeli apacia boleruskos nelabai ziurisi ,gal kazkaip butu galima ja paivairinti g.gif

man ir nelabai norėtūsi truputėli ilgesnio manau galima būtų dabegzti taip kaip rankovės numegztos g.gif turėtų neblogai atrodyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2008 01 09, 18:16)
Latina, pasiroooodyyyykkkkk  clap_1.gif  clap_1.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  bigsmile.gif  4u.gif

Papildyta:
QUOTE(jufka @ 2008 01 09, 20:33)
labai smalsu būtų pamatyti  bigsmile.gif
man nesigauna niekaip rankovės. Dabar sugalvojau jas tiesiog primegzti prie esančių dalų t.y. prie suknelės priekio ir galo, kad nereikėtų sukt galvos ar bus rankovės per mažos ar ne. Žiūrėsiu kas gausis  rolleyes.gif

Pasirodysiu vėliau mirksiukas.gif Mat nupaveikslavo, bet nelabai matosi suknelė doh.gif
Jufka, kai primegsi, būtinai rodykis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laimutia @ 2008 01 09, 19:02)
bigsmile.gif as irgi tokio noriu... tik laiko nera  verysad.gif Be galo smalsu bus pamatyti darbo rezultata  mirksiukas.gif

cia rusiskam psl radau... kazkuri buvo nuoruoda idejus... va kai padaryta apacia... grazu visai
Atsakyti
Sveikutes. Ar galetumet man paaiskinti ar teisingai suprantu mezgimo zenklus. Cia schema is serveteles, megztos virbalais:
user posted image

Juodas skrituliukas - gera akis;
baltas - uzdeta akis;
trikampiukai i viena ir i kita puse - akys sumegztos atitinkamai i kaire ar i desine;
paguldytas kryziukas - sukeistos akys? O i kuria puse?
Nezinau ka reiskia varnele ir apversta varnele su bruksneliu per viduri.
Ar galite kas pagelbeti? O gal yra kur siu zenklu vertimas?
Atsakyti
QUOTE(agnieszka.v @ 2008 01 09, 15:47)
Ačiū  wub.gif  Sunkiausia apskaičiuoti trikampiuko dydį, kad tiktų. Aš mezgiau kiekvieną trikampiuką atskirai, po to susiuvau. Daug darbo, bet man patiko.
Jei kils klausimų, klauskit, padėsiu, kuo galėsiu. O megzti tikrai nėra labai sunku. Tai vienas mano pirmų darbelių megztų virbalais  mirksiukas.gif

o kiek mazdaug reikia siulu?
Atsakyti
rodausi su paskutiniu savo darbeliu
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2008 01 10, 13:11)
o kiek mazdaug reikia siulu?

Sunaudojau 4 kamuoliukus po 100 g (100g - 210 m), virbalai nr.2. Megsi? mirksiukas.gif
Atsakyti