Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

kokiam saliui megzt super butu , o tu kuolu 7 Nr as nenulaikau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2008 01 20, 17:29)
Aciu, pradejau jau megzti ant zilkiniu virbalu isvien. Akiu skaicius nera baisiai didelis, nes siulai stori, mezgu 6 nr virbalais. Kai baigsiu pasirodysiu, kas isejo smile.gif

Būtinai parodyk mirksiukas.gif
QUOTE(Lusasita @ 2008 01 20, 19:49)
o tokiu storu zilkiniu virbalu buna  Noriu, kur ju rast

Aha, man irgi įdomu, kur rast. Su zilkiniais viską galėčiau megzt - ir patogiau, ir gražiau gaunas.
Atsakyti
user posted image

kokia nugara megzti:pynutes ar vien isvirksciom akim? kaip manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 01 21, 19:24)
user posted image

labai grazu 4u.gif as manau, kad pynemis, nes ir rankoves "pyniotos ":P viduryje galima megzti ir juosta isvirksciom smile.gif arba ripsu, nes jo yra prie rankoviu smile.gif
Atsakyti
Casa lanoj pirkau virbalus su valu-10nr.Storis panasisi kaip mano pirstas(ziurint kieno pirstas biggrin.gif )Megzti tikras kaifas-rezultatas matyti labai greitai smile.gif
Atsakyti
Kodėl man niekas nesigauna megzti? g.gif Ir ko tik nebandžiau.Ir su storais virbalais ir su pūkuotais siūlais vistiek nekas... schmoll.gif Rodos ir megzti moku, bet..Apie tokius šedevrus, kaip čia jūs rodote, tai man tik pasvajoti ir pavydėt... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2008 01 22, 02:34)
Kodėl man niekas nesigauna megzti? g.gif Ir ko tik nebandžiau.Ir su storais virbalais ir su pūkuotais siūlais vistiek nekas... schmoll.gif Rodos ir megzti moku, bet..Apie tokius šedevrus, kaip čia jūs rodote, tai man tik pasvajoti ir pavydėt... verysad.gif

o ka tu dabar mezgi?parosyk,gal ka patarsim wink.gif internetu padesim tau numegzti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2008 01 21, 19:24)

Aš pynutėm nugarą megzčiau user posted image
Atsakyti
padekit mergytes issifruot sita rasta kaklo blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(dorin @ 2008 01 20, 20:02)
As pirkau Casa Lanoje Kaune, apie 15lt kainuoja. Atrodo yra zilkiniu iki 8nr.

Urme po 4 Lt maciau, tik zilka trumpoka, o dydziu ivairiu bivo - as pirkau 5 nr.
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 01 22, 00:26)
Casa lanoj pirkau virbalus su valu-10nr.Storis panasisi kaip mano pirstas(ziurint kieno pirstas biggrin.gif )Megzti tikras kaifas-rezultatas matyti labai greitai smile.gif

Užpavydėjau blush2.gif , reiks gerai paieškot pirkt. Turiu ne zilkinius 10 Nr., tai eina sau... vos nulaikau.
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2008 01 22, 13:12)
Aš pynutėm nugarą megzčiau user posted image

jau narplioju pynutem cool.gif sia savaite gal bus gatavas mano darbelis,aisq dar turiu suspet numegzti vaikishkas pirshtinytes ir lempai gaubta doh.gif
Atsakyti