Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XIX dalis]

Keli laiškai,kurie man atrodo šilti,į kuriuos sudėjau visą save ir krūva sms,taip pat šiltų. Tyla. Į skambučius neatsako. Galiu būt nerealiai principinga,tačiau jei būsiu su žmogum,sakysiu,kad man gera su juo,kad pasiilgstu,nežinau ar taip nutraukčiau,kad net atsakymų neparašyčiau žmogui,kuriam dabar blogai be manęs.... Taip,aš ne iš Marso,tačiau kas tai?? Taip įžeidžiau,pamanydama,kad yra kita ir tai pasakydama. Tipo aš konstatavau faktą, netiesą,net neklausdama ar taip yra,tuo įžeisdama. Pasakiau kodėl taip pamaniau,paaiškinau šimtą sykių,atsiprašiau irgi 100 sykių nuoširdžiai kaip tik įmanoma. Negi taip nubraukiam viską??
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 23, 12:22)
Keli laiškai,kurie man atrodo šilti,į kuriuos sudėjau visą save ir krūva sms,taip pat šiltų. Tyla. Į skambučius neatsako. Galiu būt nerealiai principinga,tačiau jei būsiu su žmogum,sakysiu,kad man gera su juo,kad pasiilgstu,nežinau ar taip nutraukčiau,kad net atsakymų neparašyčiau žmogui,kuriam dabar blogai be manęs.... Taip,aš ne iš Marso,tačiau kas tai?? Taip įžeidžiau,pamanydama,kad yra kita ir tai pasakydama. Tipo aš konstatavau faktą, netiesą,net neklausdama ar taip yra,tuo įžeisdama. Pasakiau kodėl taip pamaniau,paaiškinau šimtą sykių,atsiprašiau irgi 100 sykių nuoširdžiai kaip tik įmanoma. Negi taip nubraukiam viską??

oi, mergaite... uz ka tu atsiprasineji 100 kartu???... nesuprantu kazko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 23, 11:22)

Jį lygini su savimi...
Bet jis visai kitas žmogus ir gali elgtis visai kitaip ir pagal kitus principus.
Atsakyti
Pasakiau kodėl taip pamaniau,paaiškinau šimtą sykių,atsiprašiau irgi 100 sykių nuoširdžiai kaip tik įmanoma. Negi taip nubraukiam viską??

Moterie, tu jau čia viską padarei. Užteks ir atsiprašinėti, ir galvą sau kvaršinti. Išsižliumk kaip reikalas ir viskas. STOP.
Atsakyti
LABAS RYTAS

user posted image

SAVAITGALIS ANT NOSIAUS biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 23, 11:32)
LABAS RYTAS

user posted image

GV nusidažei palaukus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazulis25 @ 2007 11 23, 11:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  oi, ne...  Mano plaukai ilgesni  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
as rytoj maluosi i Kauna!  doh.gif  to dar nera buve...  lotuliukas.gif ir ka as sau galvoju...  g.gif  bet labai noriu as ten buti rytoj...  wub.gif

Tai pas savo Kaunietį princą tongue.gif
Gaila manęs ryt Kaune nebus. siulyčiau susitikti kavos mirksiukas.gif

Tai vadinsai jam nebuvai tu svarbi blush2.gif neįsižeisk, bet nemanau , kad reikia atsiprašinėti už savo nuomonę. Jei tarkim aš dabar manyčiau, kad tu darai kažką netaip aš tau tai pasakyčiau, juk neturėčiau dėl to atsiprašinėti? Tu turėtum teise arba tai paneikti arba ne. Jei nesivargintum išaiškinti man tiesos, tai tikriausiai reikštu kad aš tau nerūpiu. Ar ne taip?

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 23, 12:32)
LABAS RYTAS

user posted image

Tai kaip pirmoji darbo savaitė?? 4u.gif
Atsakyti
nežinau kas tiesa, o kas ne. Žinau,kad tai aš suklydau ir man pasitaisyti niekas nesuteiks galimybės.
Atsakyti
[quote=populi,2007 11 23, 12:37]
Tai pas savo Kaunietį princą tongue.gif
Gaila manęs ryt Kaune nebus. siulyčiau susitikti kavos mirksiukas.gif
aha, pas Kaunieti... dar ne princas jis man.. bet vistiek jau laukiu susitikimo wub.gif ax.gif ir tikrai gaila, kad nebus Taves Kaune, bet manau dabar tikrai dazniau busiu Kaune, nei iki siol... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 23, 12:37)
GV nusidažei palaukus?  bigsmile.gif

Nea. Senai kirpykloje nebuvau.. netūrali plaukų spalva ataugo biggrin.gif
Tik niekam nesakykit tongue.gif

QUOTE(populi @ 2007 11 23, 12:37)
Tai kaip pirmoji darbo savaitė??  4u.gif

Normali. Vis dar prie automato nepripratau mega_shok.gif
O šiaip viskas ramiai.
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 23, 12:41)
Žinau,kad tai aš suklydau ir man pasitaisyti niekas nesuteiks galimybės.

Nustok daryti iš savęs auką. Atrodai juokinga, beviltiška. Man yra nemalonu skaityti tavo postus. Visoms būna liūdna akimirkų, visos paliūdim, visos yra išklausomos, yra patariama. Tavo atvejis jau peržengė visas ribas. Nesiklausai patarimų, nesistengi ką nors keisti, tik dar labiau viską griauni. Gal jau gana? Visoms mums būna niūrumų, ilgesių, bet kai atėjus čia randi tokius depresingus pasisakymus apie brandaus amžiaus moterį, kuri elgiasi kaip penkiametė ir vos ne pasididžiaudama rašo kokia ji nelaiminga..atsiprašau. Niekas tau neliepia krykštauti iš laimės Pirmiausia nustok pilti ant savęs ir kitų blogas emocijas.

Tai mano asmeninė nuomonė, kurią paskatino PMS smile.gif
Atsiprašau.. nors po velnių tai mano nuomonė.

p.s. liūdėti čia galima, pasakotis kad šiandien skauda, koks šiknius yra bosas, kokie tie diedai yra.. bet gal nedarom NEIŠDŽIŪSTANČIOS NESIBAIGIANČIOS ašarų pakalnės?
Atsakyti
ačiū GV, daugiau nebeliesiu blogų emocijų. Čia man ne vieta. Užsidarau savy,kad kitiems nepersiduotų mano nuotaikos ir kam pasakotis,juk tik neigiamas emocijas įnešu.
Atsiprašau ir sekmės. Tikrai man čia ne vieta,tiesiog atėjusi teršiu eterį.
Atsakyti