Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XIX dalis]

QUOTE(haneriete @ 2007 11 25, 14:14)
Vilte, tau 23?  biggrin.gif  taip įdomiai tada skamba, kad jauna pasijutai  lotuliukas.gif

Pasijutau, nes anksciau kazkaip tekdavo bendrauti su tokiais jaunesniaisi.. biggrin.gif tai vat ir prisiminiau senus gerus laikus biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 25, 15:18)
Pasijutau, nes anksciau kazkaip tekdavo bendrauti su tokiais jaunesniaisi.. biggrin.gif tai vat ir prisiminiau senus gerus laikus biggrin.gif biggrin.gif

Tai kad tie 23 ir 21 nelabai skiriasi ax.gif
O jūs taip rašinėjotes, ir nusprendėt tiesiog dabar susitikti? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo haneriete: 25 lapkričio 2007 - 14:22
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 25, 15:11)
Mano vaikui 2.5 biggrin.gif biggrin.gif Man 23

Vaiko amžius dar nerodo, kad tau negali būti 19-kos laugh.gif
Bet kaip man čia taip susišvietė, kad tau bus 20 tuoj blink.gif

Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 25, 14:21)
O jūs taip rašinėjotes, ir nusprendėt tiesiog dabar susitikti?  smile.gif

Siaip rasinejomes ir kazkaip prisikalbejau biggrin.gif Nes siaip labai nemegstu taip vat susitikt su naujais zmonemis... Bet buvo fun biggrin.gif Kazkaip kalbejom nenustodami, juokemes tai smagiai vakaras praejo biggrin.gif

QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 14:23)
Vaiko amžius dar nerodo, kad tau negali būti 19-kos laugh.gif
Bet kaip man čia taip susišvietė, kad tau bus 20 tuoj blink.gif

Ech... gerai butu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 25, 15:34)
Siaip rasinejomes ir kazkaip prisikalbejau biggrin.gif Nes siaip labai nemegstu taip vat susitikt su naujais zmonemis... Bet buvo fun biggrin.gif Kazkaip kalbejom nenustodami, juokemes tai smagiai vakaras praejo biggrin.gif

Klausiu, nes mane yra ne kartą kvietę, bet aš vis nesiryždavau. Nes nemėgstu su nauju žmogum atsidurti dviese. Aš net tokiam normaliam pirmam ar antram pasimatyme nesu buvusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VILTE20 @ 2007 11 25, 15:34)
Ech... gerai butu biggrin.gif biggrin.gif

tai negi jau sena pasijautei? lotuliukas.gif ka man tada sakyt? isvis po lapais sleptis tokiai senutei kaip as lotuliukas.gif nors jei nakti kas pazadintu ir paklaustu kiek metu tai tikrai 18 pasakyciau nes taip ir jauciuosi-o ir proto nelabai prisidejo per tuos metus ziuriu anei surimtejau doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(powerpuff @ 2007 11 25, 15:40)
nors jei nakti kas pazadintu ir paklaustu kiek metu tai tikrai 18 pasakyciau nes taip ir jauciuosi-o ir proto nelabai prisidejo per tuos metus ziuriu anei surimtejau doh.gif  tongue.gif

Tu ne viena lotuliukas.gif
Papildyta:

Abžoryt.. Kaip jauties? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 11 25, 15:50)
Tu ne viena lotuliukas.gif

Malonu girdet kad ne viena 4u.gif Kazkaip cia atejus normalesne pasijauciu nes buvau jau emus manyt kad as cia viena ant sio svieto kazkokia nei siokia nei tokia lotuliukas.gif Kitos moteros mano metu jau surimteje ir proto atseit igave-atatinkamai elgiasi ir rengiasi pagal amziu o as vis nepasiveju tu savo metu lotuliukas.gif
Atsakyti
Neturiu jėgų rašyt. Vakar po koncerto sekė spanguolinė, paskui alus, paskui vėl spanguolinė. Šiandien jau gyva nuo 11 val, parketo nieks nekloja, ale jėgų nerasta.
O dar tuoj eiti į spektaklį. doh.gif

Paskui daugiau parašysiu, kolkas tik galiu pasakyti, kad dažnai daug ką pražiopsau, ale kad savo vestuves pražiopsočiau - to negalėjau nė sapnuose susapnuoti biggrin.gif
Ale ir vyrą bandėt parinkti blink.gif Nuvertinot mane gražuolytės. Pažvengiau balsu beskaitydama, bet paskui pagalvojau, nu nieko sau juokeliai, raganos neraliuotos!

Tai va. Pasilaikykit Minedus sau.

Temą galiu tik pakopijuoti, naujam dizainui nėr jėgų. O gal yra norinčių pasireikšti?
Atsakyti
Jubiliejinė XX tema turėjo būti ypatinga pastatyta Abžorytės bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti