Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime [XIX dalis]

QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 23, 20:37)

Kaip tu man mano vieną pažįstama primeni doh.gif
Jei tu jam patinki, turi patikti visokia. Su savo nusišnekėjimais, mintimis ir viskuo. Nusprendei, kad jis turi kitą, parašei. Jis normaliai tau atrašė, kad nea, neturi, viskas tvarkoj, pasiilgo tavęs.
***** kaip aš pasiilgau tokio normalaus bendravimo, kai gali žmogui sakyti, ką nori ir nebijoti, kad jis prisigalvos savo reikšmių tam ir įsižeis.
Aš žinau, jei mane mylės, mylės su kiekvieną ydą. Ir tave mylės. Juk ir tave, Prata, mylės, ane?
Išmok mylėti pati save. Tokią, kokią esi. Nori būti įtari, tokia ir būk. Nereikia čia pergyventi, kad kažkoks prigautas šiknius apsimeta įsižeidęs, nes nežino kaip išsisukti. Mano bjaurusis ex irgi taip darydavo. Prigautas blogai besielgiantis viską suversdavo man ir aš atsiprašydavau!!!
Dominyka, negadink sau gyvenimo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 23, 20:44)
Kaip tu man mano vieną pažįstama primeni  doh.gif
Jei tu jam patinki, turi patikti visokia. Su savo nusišnekėjimais, mintimis ir viskuo. Nusprendei, kad jis turi kitą, parašei. Jis normaliai tau atrašė, kad nea, neturi, viskas tvarkoj, pasiilgo tavęs.
***** kaip aš pasiilgau tokio normalaus bendravimo, kai gali žmogui sakyti, ką nori ir nebijoti, kad jis prisigalvos savo reikšmių tam ir įsižeis.
Aš žinau, jei mane mylės, mylės su kiekvieną ydą. Ir tave mylės. Juk ir tave, Prata, mylės, ane?
Išmok mylėti pati save. Tokią, kokią esi. Nori būti įtari, tokia ir būk. Nereikia čia pergyventi, kad kažkoks prigautas šiknius apsimeta įsižeidęs, nes nežino kaip išsisukti. Mano bjaurusis ex irgi taip darydavo. Prigautas blogai besielgiantis viską suversdavo man ir aš atsiprašydavau!!!
Dominyka, negadink sau gyvenimo  schmoll.gif

aš neklausiau , aš parašiau,kad supratau,kad jis man meluoja ir kad yra kita,todėl dvi dienas buvo tyla arba išsisukinėjimai ir palinkėjau SEKMĖS. Tai ir supyko,kad klaust tai nereikia, pati padarau išvadas ir baigiu viską. Ir palinkėjo sekmės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 23, 20:47)

Palinkejo sekmės, nes ir tu jam palinkėjai biggrin.gif tu pirma pradėjai smile.gif
Baik, Dominyka, čia tikrai nėra ko tiek ašaroti. Aš tavo vietoj būčiau dar labiau supykusi, po to tegu manęs atsiprašinėja biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 23, 19:44)

Tai žinoma, mylės mirksiukas.gif Prisimenu, kaip bandžiau keistis dėl ex doh.gif Siaubas, tikrai tuo metu smegenys neveikė. Kitam mano menami trūkumai, atrodytų privalumai nail.gif

Vienintelė meilės sąlyga - mylėti save 4u.gif

Norėjau duoti paklausyti Brainstorm dainą, bet youtube siaubinga kokybė doh.gif Jei kas netingėsite, čia yra daina "Milion minut", kurią reikėtų atsisiųsti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 23, 20:51)
Palinkejo sekmės, nes ir tu jam palinkėjai  biggrin.gif  tu pirma pradėjai  smile.gif
Baik, Dominyka, čia tikrai nėra ko tiek ašaroti. Aš tavo vietoj būčiau dar labiau supykusi, po to tegu manęs atsiprašinėja  biggrin.gif  biggrin.gif

taip,aš gražiai parašiau,kad linkiu sekmės,nes jis nusipelnė būt laimingas. Nepikta,o gražū laišką, o įsižeidė,kad apkaltinau tuo,ko niekad nedarytų,kad draugystė jam šventa,kaip ir santykiai šeimoje,kad mano nepasitikėjimas yra siaubingas.
Papildyta:
QUOTE(haneriete @ 2007 11 23, 20:51)
Palinkejo sekmės, nes ir tu jam palinkėjai  biggrin.gif  tu pirma pradėjai  smile.gif
Baik, Dominyka, čia tikrai nėra ko tiek ašaroti. Aš tavo vietoj būčiau dar labiau supykusi, po to tegu manęs atsiprašinėja  biggrin.gif  biggrin.gif

man buvo gera su juo.labai.
Atsakyti
Dominyyka, net jei tarkim padarei klaidą, kiek laiko bausi save? Bet koks teismas, net jei jis yra netiesingas, yra teisingesnis už patį žmogų. Teismas nubaudžia vieną kartą, o žmogus nuolat save griaužia ir griaužia dėl praeities.
Atsakyti
Dabar kažkaip prisiminiau bigsmile.gif
Aš su savo ypatinguoju ex ilgai nedraugavau, tik taip vis susitikdavom tam tikrais reikalais blush2.gif kol jis pareiškė, kad viskas, susirado paną iš savo miesto, baigiam. ***** verkiau cray.gif gyvenimo nebebuvo schmoll.gif
Tada internete susirašinėdavau retkarčiais su tokia vyresne panele, išsipasakojau, o ji man pradėjo aiškintis kaip elgtis. Visų pirma jokio bendravimo, net draugiško. (as vis parašydavau kokia nelaiminga esu cray.gif ). Nustojau rašyti. Kitą dieną jau manęs pasigedo. Kaip draugės. Ko nutilau? Ar viskas gerai?Atrašiau tada, kad man viskas puikiai, o ką jam nebe puikiai, kad rašo? Ir jis nutilo. Ir aš tyyyyyyylėjau. Dar po poros dienų skambino, labai šaltai šnekėjau ir greit pati baigiau pokalbį. Dar kitą dieną jis parlekė į mano miestą pasakyti kokia aš jam reikalinga lotuliukas.gif gerai tada buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Čia šiaip, istorija ax.gif
Iki šiol aš tai panelei dėkinga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2007 11 23, 19:57)
man buvo gera su juo.labai.

Bet iš to ką rašei forume, taip neatrodė ax.gif Ar nepradėjai jo idealizuoti? ax.gif
Atsakyti
Dominyka, buvo gera su juo, bus gera ir su kitu. Ne pirmas ir ne paskutinis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Prata Vetra @ 2007 11 23, 21:01)
Bet iš to ką rašei forume, taip neatrodė  ax.gif Ar nepradėjai jo idealizuoti? ax.gif

Dominyka, manau, kad pradėjai wink.gif
Atsakyti
Va, ką reiškia penktadienio vakaras - tyluma čia tongue.gif
O aš tvarkausi ir klausausi Baila morena
Atsakyti
O pas mane tai karas namie. Pati kalta, nieko savo ožiams negaliu padaryti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2007 11 23, 22:00)
O pas mane tai karas namie. Pati kalta, nieko savo ožiams negaliu padaryti  schmoll.gif

Būna. Supranti, kad blogai elgiesi, bet vis tiek elgiesi doh.gif
Atsakyti