Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(Tina* @ 2006 04 04, 18:15)
O mano dar ne  verysad.gif Bet jus biski anksciau lygtai pasodinot  ax.gif

Ir mano dar ne, bijau, kad bus man kaip su pasiflorom g.gif
Atsakyti
sudygs dar mirksiukas.gif mano tai ir žiemojo vazonėly, tamsoj,pavasarį tik persodinau į šviežutę žėmę rolleyes.gif
Atsakyti
Ten kur ja laikau temp. svyruoja nuo 13 iki 16 laipsniu. Tai gal ir nedygsta del to.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 05, 11:51)
Ten kur ja laikau temp. svyruoja nuo 13 iki 16 laipsniu. Tai gal ir nedygsta del to.

Gal tikrai per mažoje temperatūroje daigini? g.gif O kiek jau dienelių praėjo po pasodinimo? ax.gif
Atsakyti
Mano kalija siltai auga, kambary apie 22 laipsnius, laikau ant palanges, o daigeliai pradejo lysti posavaites. As pasodinau viena gumba, tai is jo trys daigai islindo, o siandiena dar ir ketvirta radau clap.gif
Atsakyti
Merginos, o kur jūs perkat kalijos gumbus g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Aš florekslite pirkau pries pora metu.O šiaip mačiau ir senukose,ir maximoj
Atsakyti
Kaži ar nebūsiu savo juodąją iš florexlito nukamavus g.gif
Rudenį, kai gavau su lapais vazonėlyje, persodinau ir laisčiau, nors ir pavepę, bet keli lapukai užaugo. Vėliau sužinojau, kad žiemai reikia mighdyti, tai mažiau laisčiau, o vat prieš kokį mėnesį nukėliau nuo spintelės prie lango, pradėjau daugiau laistyt, bert jai nepatiko turbūt radiatoriai, nes iš vis lapukai pasiraitė, vietom pagelto, tai dabar vėl ant spintelės užkėliau, žiūtrėsim kas gausis. Gal patartumėt, kaip ją gelbėt g.gif

O mano ružavoji iš gumbo, jau leidžia tris daigelius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 04 05, 14:42)
Gal tikrai per mažoje temperatūroje daigini?  g.gif O kiek jau dienelių praėjo po pasodinimo?  ax.gif

Praeita savaite atrodo sodinau. Nepamenu jau doh.gif

Uztat mano spatifilis netiketai zieda isleido, bet taip greit, nepastebimai. Man jis irgi prie kaliju ax.gif

O kas siemet su tuo Florexlit katalogu? unsure.gif Mistika kazkokia g.gif Ar gavot kuri?
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 06, 21:49)

O kas siemet su tuo Florexlit katalogu?  unsure.gif Mistika kazkokia  g.gif Ar gavot kuri?

Gavau paštu peritą savaitę mirksiukas.gif
Atsakyti
Gavau,gavau mirksiukas.gif vel kalija noriu,tik jau juoda ax.gif
Atsakyti
QUOTE(skriste @ 2006 04 07, 06:53)
Gavau paštu peritą savaitę mirksiukas.gif

O as ne verysad.gif Kas gero jame? Nervina mane jau. Kai paskambinsiu i ta Florexlita, tai tikrai issikoliosiu. Pas mus isvis mistika su pastu pasidare paskutiniu metu. O ji per pasta siuncia, ar agentai isnesioja?
Atsakyti