Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

Manau per pašta g.gif
Atsakyti
Pas mus ant duru lauko tokia spyna, kad reikia spaust buto nr. kad isileistu. Tai gal nemokejo ieit ir nedanese. Nors, jei per pasta, tai laiskanese koda duru zino. Kas cia dabar g.gif Jus gal vilnietes, tai ir greiciau gavot? Kas gavo is Kauno idomu?
Atsakyti
Aš iš Jonavos
Atsakyti
Nu ryt jei negausiu skambinsiu ir aiskinsiuos. Pazadus reikia teseti. Ir isvis geda jiems, kad su potencialiais pirkejais taip elgias nono.gif

O mano kalija vis dar snaudzia sad.gif
Atsakyti
Mano tradicinė baltoji vėl išaugino naują puikų žiedą thumbup.gif Tikras pavasaris.
Atsakyti
Sveikinu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 09, 20:12)
O mano kalija vis dar snaudzia sad.gif

Ir mano snaudžia jau kokios 2 savaitės verysad.gif
Atsakyti
Tai kaip jas isbudint? Maximoj buvo nukainuotu kruva nuzydejusiu.
Atsakyti
Aha vakar mačiau Maximoj 14.99 Lt. nukainuotos geltonas, bet su žiedais buvo, tik tie žiedai tokia žaloki sakyčiau ne geltoni sad.gif Ir dar šalia buvo phaleonopsių kaina 4,99 Lt, bet aišku jų nė kvapo nelikę doh.gif
Atsakyti
Ten kazkokia nesamone buvo uzrasyta, jos ten geliu neskiria, nepergyvenk nieko nepraradai.
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 04 11, 09:14)
Aha vakar mačiau Maximoj 14.99 Lt. nukainuotos geltonas, bet su žiedais buvo, tik tie žiedai tokia žaloki sakyčiau ne geltoni sad.gif Ir dar šalia buvo phaleonopsių kaina 4,99 Lt, bet aišku jų nė kvapo nelikę doh.gif

Ir kur jūs Kaune phaleonopsius jo 4,99 perkate g.gif Vilniuje tokių kainų nė kvapo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 04 11, 19:45)
Ten kazkokia nesamone buvo uzrasyta, jos ten geliu neskiria, nepergyvenk nieko nepraradai.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti