oi ka as be taves daryciau -. Tai dar dvi savaites laukim daigiuku
Sėkmės laukiant žaliųjų lapelių ir ryškiųjų žiedelių!
Mamcikai, gal kas turite nereikalingu kaliju daigeliu?
Labai jau man jos grazu, tik kad baisiai nesiseka auginti, kiek turejau tai vienam kartui, o juk yra visokiausiu splavu ir baltu ir geltonu ir violetiniu
Labai jau man jos grazu, tik kad baisiai nesiseka auginti, kiek turejau tai vienam kartui, o juk yra visokiausiu splavu ir baltu ir geltonu ir violetiniu
a pas mane vis dar nesimato daigeliu
maniskes dar ilgiau dygo
. Jau norejau zeme prakrapstyt, nes maniau, kad supuvo
(tuo pat metu sodintas jurginas jau visu krumu virto, o kai kurios gladijoles virs 30cm isstypo), bet vakar pamaciau, kad baltas daigas lenda
As ir jau kokias dvi savaites laukiu, buvau prakrapscius tai saknys kazkokios lenda, o daigo ner dar. Buvau pradejus laistyt kaip isprotejus
, ale dabar nustojau nes bijau supudyt. Vadinasi ne man vienai cia taip ilgai dygsta. Tai ka laukiu toliau
Brit, nebijok! Jei jau leidžia šaknis, tai išleis ir daigą! Juk augalas pirmiausia ir turi išleisti šaknis, o tik paskui puola augti. Aš jau pagalvojau, kad tas svogūnėlis gal koks negyvas... Na, bet
jei jau lenda šaknys, vadinasi, gyvas! Kantrybės!
Dekui uz palaikyma. Savaitgaliui buvau isvaziauvus, o kai grizau - pamaciau toki maza balta daigeli, tai taip apsidziaugiau
Pas mano anytą jos auga kaip išprotėjusios. Reikės parsivežt ir man kokią
Pražys, pražys - ne kur pasidės! Ir dar vaikučių po žydėjimo jau turėsi!