Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

oi ka as be taves daryciau -. Tai dar dvi savaites laukim daigiuku thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sėkmės laukiant žaliųjų lapelių ir ryškiųjų žiedelių! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mamcikai, gal kas turite nereikalingu kaliju daigeliu? ax.gif
Labai jau man jos grazu, tik kad baisiai nesiseka auginti, kiek turejau tai vienam kartui, o juk yra visokiausiu splavu ir baltu ir geltonu ir violetiniu thumbup.gif
Atsakyti
a pas mane vis dar nesimato daigeliu
Atsakyti
Mano kalijos, kuriu svogunelius pirkau parduotuveje, dygsta kuo puikiausiai. Tiesa reikejo ilgai palaukti, mazdaug 3 savaites, kol prasikale is po zemiu. Dabar belieka suzinoti, ar jos prazys, o jei prazys - ar zydes taip, kaip nupiesta ant pakelio.
Atsakyti
maniskes dar ilgiau dygo verysad.gif . Jau norejau zeme prakrapstyt, nes maniau, kad supuvo cry.gif (tuo pat metu sodintas jurginas jau visu krumu virto, o kai kurios gladijoles virs 30cm isstypo), bet vakar pamaciau, kad baltas daigas lenda clap.gif
Atsakyti
As ir jau kokias dvi savaites laukiu, buvau prakrapscius tai saknys kazkokios lenda, o daigo ner dar. Buvau pradejus laistyt kaip isprotejus blush2.gif , ale dabar nustojau nes bijau supudyt. Vadinasi ne man vienai cia taip ilgai dygsta. Tai ka laukiu toliau verysad.gif
Atsakyti
Brit, nebijok! Jei jau leidžia šaknis, tai išleis ir daigą! Juk augalas pirmiausia ir turi išleisti šaknis, o tik paskui puola augti. Aš jau pagalvojau, kad tas svogūnėlis gal koks negyvas... Na, bet smile.gif jei jau lenda šaknys, vadinasi, gyvas! Kantrybės!
Atsakyti
Dekui uz palaikyma. Savaitgaliui buvau isvaziauvus, o kai grizau - pamaciau toki maza balta daigeli, tai taip apsidziaugiau biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pas mano anytą jos auga kaip išprotėjusios. Reikės parsivežt ir man kokiąsmile.gif
Atsakyti
Mano kalijos pradėjo vynioti po pirmąjį lapą. Bet viena visai išprotėjo - išleido dar du ūgliukus. Dabar bijau, kad trims stiebams išnaudos visas jėgas ir nepražys cry.gif
Atsakyti
Pražys, pražys - ne kur pasidės! Ir dar vaikučių po žydėjimo jau turėsi! mirksiukas.gif
Atsakyti