Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

QUOTE(Tina* @ 2005 05 31, 21:53)
Tai kaip jusu kalijos? Ar zydi?

Saviske is keramzito istraukiau, ikisau i zeme. Bet nieks nedygsta  sad.gif

Mano kalija tai isdygo, bet iki zydejimo tai jai dar oi kaip toli doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agda: 01 birželio 2005 - 07:25
O mano kalija žydi šiemet jau trečią kartą! thumbup.gif Labai jau jai turbūt patiko pernai vasarą lauke augti! biggrin.gif
Atsakyti
Mano baltos irgi zydi kaip pasiute netgi dabar. Bet va ta raudona nedaigi turbut cry.gif
Atsakyti
As siemet isigijau Elioto kalija(lapai zali su baltu,ziedai geltoni).pernai irgi turejau.Mama persodino,o rudeni neatsimine kur pasodino,tad likau be kalijos.Pavasari vel isigijau.Dabar jau zinomoj vietoj sode pasodinau.Prigrasiau,kad jokiu nebutu persodinu.Ziuresiu,gal ir ziedu sulauksiu.Kalijos puikiai auga lauke,tik pavesintoj vietoj.Kitaip puola miltlige,kuri gali prazudyti augalus.Rudeni iskasiu ir parsivesiu i namus.Neliesiu.Tokiu budu perziemoja.
Atsakyti
O kazin ar spatifiliam netiktu lauke augti per vasara? Man tai jie irgi kalijas primena.
Atsakyti
Jei tik turi galimybe viska gali nest i lauka.Ka siltnamyje,ka lauke,ka pavesyje,ka daliniam pavesyje..Grynas oras augalams tinkamas.Kai ka galima su vazonu i zeme ikast.Lauke dauguma augalu atsigauna.Daugelyje knygu ir raso,kad vasara reikia tyro oro.Uzuveja reikalinga,kad neaplauzytu..
Atsakyti
Pasirodo, mama išsaugojo geltonos kalijos gumbelį! O aš jau galvojau, kad visiškai pernai supuvo, lauke po lietum stovėdama... blush2.gif Tai dabar žydi. Geltonas žiedas, jo viduriukas toks juodas, o lapai žali su baltom dėmėm. Bet kadangi jinai nupuvus buvo, tai dabar tokia "skystoka", nevešli... Bet svarbiausia, kad gyva, gal atsigaus šiemet ir užaugs didesnė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susiena: 07 birželio 2005 - 12:27
nu mano kalija tai sudygus, daigai kokiu 7 cm aukscio, bet dar tik pradeda lapus vynioti, tai dabar jau puoliau abejoti, ar isvis zydet suspet
Atsakyti
QUOTE(Milia @ 2005 06 07, 15:52)
nu mano kalija tai sudygus, daigai kokiu 7 cm aukscio, bet dar tik pradeda lapus vynioti, tai dabar jau puoliau abejoti, ar isvis zydet suspet

Na negasdink tu manes, pas mane irgi tokia pati kalijos padetis, bet as nuosirdziai tikiuosi ir laukiu jos ziedeliu. Turetu buti tokie ruzavi. ax.gif
Atsakyti
Mano Geltonoji kalija isleido nuostabu ziedeli.....
Atsakyti
O aš tai neatsistebiu savo paprasta balta kalija šiemet! Tik nužydėjo trečias jau šiemet žiedas, jau ruošiausi nešt sodint į lauką, ogi žiūriu - ketvirtas lenda! clap.gif Tai dar teks palaukti su nešimu. Įtariu, kad jai baisiai pernai lauke patiko, kad šiemet taip stengiasi! thumbup.gif
Atsakyti
Negaliu nepasigirti: žydi mano kalijos jau ketvirtas žiedas šiemet! thumbup.gif
Atsakyti