Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

O mano tipo ružava kalija, taip ir neparužavavo lotuliukas.gif Buvo gelsva su viduj tamsiai violetiniu. Laukiau laukiua ir nuvyto doh.gif Net nenufotografavau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(irina B @ 2006 06 12, 18:03)
NA DIPLOMINĮ TEKO GINTI TIESIOGINE TA ŽODŽIO PRASME - KOMISIJA PASITAIKĖ OJOJOI (BAGDONIENĖ, LANGVINIENĖ IR KITI). REZULTATAS - 9. O KAIP TAU SEKĖSI?

Sorry, kad ne i tema cia mes. As irgi gavu 9, o gintis taip pat nebuvo lengva. schmoll.gif na bet dabar viskas jau OK biggrin.gif Tesiam apie kalijas.
Papildyta:
O tos net pas jus atsibelde? Oho blink.gif
Atsakyti
Tos išvestinės,hibridinės kalijos tikrai keistos,nes kai pirkau buvo nuotrauka su bordo tamsiais žiedais.Pirmais metai tokia ir buvo.Šiemet jie tapo geltonai raudoni....Nieko nesuprantu ..
Atsakyti
O mano zieda leidzia biggrin.gif , toki stamboka.
Atsakyti
QUOTE(kiniete333 @ 2006 05 28, 07:07)
O mano kalija tai tikrai labai keista, ziedas islindo baltas, paskui pagelto, o dabar zalias, vidus - su violetiniais taskais, bet jau ugis kalijos  doh.gif  o turejo buti juodaake grazuole  g.gif

sitoms kalijoms normalu su ziedo 'amzium" keisti spalva mirksiukas.gif

QUOTE(Dacor @ 2006 06 13, 20:24)
Tos išvestinės,hibridinės kalijos tikrai keistos,nes kai pirkau buvo nuotrauka su bordo tamsiais žiedais.Pirmais metai tokia ir buvo.Šiemet jie tapo geltonai raudoni....Nieko nesuprantu ..

ir tai normalu tongue.gif daugumoj veislynai netgi perspeja,kad sekanciais metais is to paties augalo dukteriniu gumbu isaugusiu ziedu spalva gali varijuoti.

radau daug graziu elioto kaliju paveiksliuku ax.gif cia
Atsakyti
smile.gif smile.gif
Atsakyti
Ana savaite lauke prazydo elioto kalija(geltona).Kol kas tik viena is daugelio.
Atsakyti
Kai turesiu laiko, tai imesiu foto kaip maniske zydi. Kolkas labai jau "skystai" geltona. Gal dar "sunoks". Visas grozis is vidaus, kur juoda.
Atsakyti
Stai maniske, tik nekokioj aplinkoj fotkinta, remontai doh.gif
Papildyta:
Isaugo tikra gigante, ypac ziedkotis.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 07 01, 23:19)
Stai maniske, tik nekokioj aplinkoj fotkinta, remontai  doh.gif
Papildyta:
Isaugo tikra gigante, ypac ziedkotis.

thumbup.gif grazu...na ir maniske pagaliau savo ziedo nosyte parode,bet dar nelabai kas supranta kad ten ziedas rolleyes.gif tik as smile.gif ...negaliu atsidziaugt,juk taip laukiau
Atsakyti
Sinadien uzsiziurejau, kad ji jau antra zieda leidzia, ir toks jau ugtelejes thumbup.gif
Atsakyti
TINA labai gražus žiedelis.
Aš savo kaliją pirkau ermitaže nupigintą, lapai taškuoti , o žiedas paveiksliuke buvo nupieštas bordo, žiūrėsiu kas bus.Gal maniškė nemutuos g.gif
Dabar ji pas mane kaip ir ilsisi, palaistau truputį ir padėta truputį tamsėliau. O gal be reikalo? Patarkit, nes gėles tai mėgstu bet kalijos auginime patirties dar neturiu ax.gif
Atsakyti