Įkraunama...
Įkraunama...

Kalijos

Sveikos kalijų augintojos .Noriu jūsų paklausti apie elijoto kalijas.Gal balandžio vidury pasodinau kalijos gumbą(pirkau MAXIMOJ) Į vazonėlį,bet kai išdygo į viršų gal tik koks 0,5 cm.tai taip daugiau ir neauga.Ar jos taip lėtai dygsta,ar čia aš ką netaip padariau. verysad.gif
Atsakyti
Pas mane gan letai dygo, bet uztat dabar tai duoda gazo- jau antra ziedkoti isleido.
Atsakyti
QUOTE(emma @ 2006 07 05, 11:26)
Sveikos kalijų augintojos .Noriu jūsų paklausti apie elijoto kalijas.Gal balandžio vidury pasodinau kalijos gumbą(pirkau MAXIMOJ) Į vazonėlį,bet kai išdygo į viršų gal tik koks 0,5 cm.tai taip daugiau ir neauga.Ar jos taip lėtai dygsta,ar čia aš ką netaip padariau. verysad.gif

maniske irgi viena kazko letokai auga,bet as manau kad ji tik kaupia jegas kuo didesniam ziedui isaugint smile.gif g.gif nes pernai tai laaabai didelis buvo.O kita mazesniu ziedu tai jau zydi :ax:Dar laukiu pasirodant juodos ir ruzavos ziedeliu...
Atsakyti
Bet siaip tai pati spalva (geltona) mane biski nuvyle, skysta tokia, sendamas ziedas dar pazaliavo, tai isvis jokio vaizdo.
Atsakyti
imetu pasigrozet viena ish daugybes mano kaimynes elioto kaliju vazonu ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 07 05, 20:24)
imetu pasigrozet viena ish  daugybes mano kaimynes elioto kaliju vazonu ax.gif
user posted image

O kiek čia gumbų g.gif
O vat spalva tai tokia pat cool.gif
Atsakyti
Ant pokeliu spalva buna daug ryskesne, taciau pas mane isaugo lygiai kaip toj nuotraukoj. Tad kas tikisi ryskiai geltonu - tokiu matyt net nebuna. Jos tokios gelsvai zalsvos.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 07 08, 11:15)
Ant pokeliu spalva buna daug ryskesne, taciau pas mane isaugo lygiai kaip toj nuotraukoj. Tad kas tikisi ryskiai geltonu - tokiu matyt net nebuna. Jos tokios gelsvai zalsvos.

Iš trijų mano kalijų liko tik viena,k turėtų būti geltona, nors žydėti dar nesiruošia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sssss @ 2006 06 11, 22:32)
kalija pradziugina savo ziedais tuos,kurie ja myli,ir dar ypatingom progom,zinau tokia viena istorija...

yra tiesos ax.gif mano kalija pražydo prieš pat mūsų vestuves. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2006 07 08, 09:15)

Turėjau aš ryškiai geltoną kaliją prieš keletą metų. Tad tikrai būna biggrin.gif
Atsakyti
Tai gal cia reikia pritrest daug, kad ryski butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(uups @ 2006 07 05, 19:24)
imetu pasigrozet viena ish  daugybes mano kaimynes elioto kaliju vazonu ax.gif
user posted image

Labai gražiai atrodo wub.gif

QUOTE(Tina* @ 2006 07 12, 13:19)
Tai gal cia reikia pritrest daug, kad ryski butu  g.gif

Nea. schmoll.gif Kai auginau ryškiai geltoną, beveik net netrečiau. Ant pokelio buvo pavaizduotas ryškiai geltonas kalijos žiedelis-tai toks ir buvo užaugęs smile.gif Šiaip tikrai laaabai gražūs ryškūs žiedai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samanta: 12 liepos 2006 - 17:29