QUOTE(Vaidaaa @ 2007 05 17, 10:45)
Maniškė jau žydi. Turbūt išgirdo, kad jei nežydės- išmesiu. Pražydinti pavyko tik pirmais metais, po to kelis metus visai nežydėjo. Gal dėl to, kad į mažą vazonėlį buvau pasodinus. O žemę rinkoausi gerą, lygtai kompostinė ar kažkas panašaus.
Tik labai jau ištįso man ir lapai, ir žiedas. Kažkuriam čia straipsny skaičiau, kad reikia vedinti patalpą (nes ištįsta), o pas mane iš pietų pusės langai, tai šiltnamis namie.
Tik labai jau ištįso man ir lapai, ir žiedas. Kažkuriam čia straipsny skaičiau, kad reikia vedinti patalpą (nes ištįsta), o pas mane iš pietų pusės langai, tai šiltnamis namie.
na siaip, parasyta, kad jos sules nemegsta

tai gal tada, tikrai vertetu daugiau vedinti

QUOTE(ramune555 @ 2007 05 18, 11:28)
Laba diena, aš niekada neauginau kalijos ir kovo mėn. nusipirkau kalijos svogūnėlį, ant viršelio buvo raudona kalija, o lapai žali su baltais taškiukais. Kovo mėn. aš ją ir pasodinau į vazonėlį, ji greitai pradėjo laisti daigus, bet ne vieną o tris, tik mano mažoji dukra tuos daigelius truputį apdraskė, todėl dabar jos keli lapeliai yra negražūs, nes taip ir auga apdraskyti. Bet problema tokia, kad ji neatrodo linksma gėlytė, nes lapeliai tokie pavargę ir dar pastebėjau, kad pradėjo spalvą keisti, iš apačios pradeda šviesėti ir gal nori džiūti, gal aš ją galiu persodinti į didesnį vazoną? Labai bijau, kad kai pradėsiu ją judinti ji man visai numirs.
Gal galite patarti, ką daryti?
Gal galite patarti, ką daryti?
va tokia kalija ir as nusipirkau, tik ne kovo, o balandzio men.

as, tai siaip zadu birzelio men., ja pernesti i lauka

as manau jei persodinsi, nieko baisaus neatsitiks